Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να καψω ενα βιντεο avi των 2.45GB σε δισκακι dvd που να διαβαζεται απο επιτραπεζιο dvd player. Εχω χρονια να ασχοληθω με αυτο το αθλημα. Υπαρχει καποιο προγραμματακι που να κανει ευκολα αυτη τη δουλεια?

Δοκιμασα με το WMC των win7 αλλα μου ειπε οτι δε χωραει και πιθανοτατα θα βγει χωρις φωνη ή με κακη ποιοτητα εικονας.

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ το ConvertX to DVD

Μέχρι στιγμής ότι βίντεο κι αν του έδωσα δεν είχε πρόβλημα.

Επίσης φτιάχνεις μενού και μπορείς να βάλεις και ξεχωριστό αρχείο υποτίτλων και να το ενσωματώσει. Πολύ καλό.

Δημοσ.

Δε θελω να φτιαξω εξτρα menu, ενω και οι ελληνικοι υποτιτλοι ειναι ενσωματωμενοι.

Ειστε σιγουροι οτι τα προγραμματα που μου ειπατε μπορουν να δημιουργησουν dvd(4,37GB ως γνωστο) απο αρχειο των 2.45GB χωρις απωλεια ηχου?

1280x544 ειναι η αναλυση, ετσι θα ειναι και το παραγομενο?

Δημοσ.

Η ανάλυση σίγουρα θ αλλάξει εφόσον τα video-DVD είναι 720x<κάτι>, υποθέτω για να διατηρηθεί το aspect ratio θα πάει 720x306. Κι ο ήχος θα γίνει convert σε κάποιο συμβατό format. Freemake video converter από μένα.

Δημοσ.

Το DVD έχει συγκεκριμένα πρότυπα και μέσα σε αυτά είναι η ανάλυση,η οποία είναι 720×576(μέγιστο).

Στον ήχο έχει 7 κανάλια dts,δεν κατάλαβα που το πας με την απώλεια.

Δημοσ.

Το DVD έχει συγκεκριμένα πρότυπα και μέσα σε αυτά είναι η ανάλυση,η οποία είναι 720×576(μέγιστο).

Στον ήχο έχει 7 κανάλια dts,δεν κατάλαβα που το πας με την απώλεια.

Δηλαδη το μεγιστο που μπορει ενα εχει ενα αρχειο βιντεο σε menu dvd ειναι μονο 720x576?

Δεν το παω πουθενα, να καψω ενα dvd θελω και ρωταω να μαθω τι ισχυει.

Δημοσ.

Δηλαδη το μεγιστο που μπορει ενα εχει ενα αρχειο βιντεο σε menu dvd ειναι μονο 720x576?

Δεν το παω πουθενα, να καψω ενα dvd θελω και ρωταω να μαθω τι ισχυει.

Σε μενού, σε εικόνα, σε όλα, το dvd video έχει αυτήν σαν μέγιστη ανάλυση,για αυτόν τον λόγο βγήκαν τα blueray επειδή ξεπεράστηκαν τα dvd.

Δημοσ.

Πάρε ένα media player να σωθείς και να ξεχάσεις τις μετατροπές.

Αν έχεις τηλεόραση που αναπαράγει αρχεία βίντεο από usb σώθηκες, απλά βάλε την ταινία σε ένα usb και σύνδεσε το στην τηλεόραση.

Αν πρόκειται να πάρεις mpeg4 αποκωδικοποιητή πάρε έναν με usb και με δυνατότητα αναπαραγωγής avi/mp4/mkv.

Αν τελικά μείνεις στην μετατροπή τότε θα έχεις απώλεια εικόνας σίγουρα. Για τον ήχο εξαρτάται, μάλλον όμως θα παραμείνει όπως είναι.

Από προγράμματα δες convertxtodvd (εμπορικό) ή dvdflick, freemake, format factory κτλ (δωρέαν).

Δημοσ.

+1 στην αγορά ενός media player.

Μην παιδεύεσαι με μετατροπές που θα σου υποβαθμίσουν σημαντικά την ποιότητα της εικόνας.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Προσωπικα δε χρειαζεται να κανω μετατροπες, εχω συνδεδεμενο ενα φτηνο pc με tv και βλεπω απευθειας.

Τα πανακριβα media players ειναι γιαυτους που δε γνωριζουν πως να φτιαξουν ενα απλο pc με παλιο/περισσιο υλικο.

Τη συγκεκριμεμη μετατροπη την ηθελα οπως ειπα για ενα φιλο μου, που θα εβλεπε σε επιτραπεζιο dvd player. Η δουλεια εγινε με τo dvd flick, που μου προτεινε ο φιλος theELF :)

Δημοσ.

Προσωπικα δε χρειαζεται να κανω μετατροπες, εχω συνδεδεμενο ενα φτηνο pc με tv και βλεπω απευθειας.

Τα πανακριβα media players ειναι γιαυτους που δε γνωριζουν πως να φτιαξουν ενα απλο pc με παλιο/περισσιο υλικο.

Τη συγκεκριμεμη μετατροπη την ηθελα οπως ειπα για ενα φιλο μου, που θα εβλεπε σε επιτραπεζιο dvd player. Η δουλεια εγινε με τo dvd flick, που μου προτεινε ο φιλος theELF :)

Και εγώ μεν έτσι είμαι με ένα παλιό Η/Υ στην παλιά TV,αλλά για κάποιους δεν στέκει,ούτε αισθητικά αλλά ούτε και πρακτικά,άντε να τα βγάζουν πέρα με άλλη μια διανομή winodws και άντε να βρουν τρόπο χειρισμού και χίλια δυο,αλλά σίγουρα το χειρότερο είναι η γρίνια αν υπάρχει γυναίκα στο σπίτι«τι έκτρωμα είναι αυτό» κτλ. ^_^

Δημοσ.

Το "εκτρωμα" σου το λεει φανταζoμαι για την παλια tv? :-D

Εννοειται οτι θα εχεις επιπεδη(tft, led, plasma) και κατα προτιμηση full HD.

Παλιο pc αλλα με υλικα που υποστηριζουν το full hd(δεν ειναι καθολου ακριβα). Για χειρισμο σου αρκει ενα ασυρματο ποντικι. Λειτουργικο Win7.

Oσο για τη αισθητικη, παρε ενα λεπτο/κομψο case.

Δημοσ.

[...]

Παλιο pc αλλα με υλικα που υποστηριζουν το full hd(δεν ειναι καθολου ακριβα). Για χειρισμο σου αρκει ενα ασυρματο ποντικι. Λειτουργικο Win7.

Oσο για τη αισθητικη, παρε ενα λεπτο/κομψο case.

Και φτάσαμε χαλαρά στα 150€ (κουτί, τροφοδοτικό, vga, ποντίκι, πληκτρολόγιο) όταν το wdtv κάνει 200€ με 1ΤΒ δίσκο, ενώ το απλό το βρίσκεις με 50-60€ από ebay και έχεις και το τηλεκοντρόλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...