mandos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Κανένα chat-client δεν είναι ιδανικό για file-transfering όταν έχεις να μεταφέρεις τόνους δεδομένων. Αλλά και το dropbox δεν είναι για απλές περιπτώσεις... Να δοκιμάσω το telepathy? Δεν πιστεύω να μου στήσει το μισο kde! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Νομίζω υπάρχει και telepathy με client για το gnome στα repositories Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Βρήκα έναν empathy, είναι αυτό που περιγράφεις. Θέλει 200mb installation σε libraries (!!) Ξέρω ότι στις μέρες δεν έχει νοήμα να γκρινιάζουμε για τα mb αλλά λίγο υπερβολή ρε παιδί μου. Ο emesene βολεύετε με 80 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 οντως τραβαει πολλη σαβουρα το empathy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 το empathy είναι gnome app: 4.5 Mb πιάνει σε gnome. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 ναι αλλά όσοι δεν έχουμε gnome (xfce και dwm στα μηχανάκια μου) ? αυτή είναι η βλακεία με τα gnome/kde, οι εφαρμογές τους βασίζονται σε αυτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rearshooter Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 amsn βολευει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 ναι αλλά όσοι δεν έχουμε gnome (xfce και dwm στα μηχανάκια μου) ? pidgin και CenterIM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Τo amsn εχει αθλιο interface. Εχω βολευτει με pidgin/emesene Αμα δω οτι δεεε, ανοιγω το virtualbox με 7 και κανω οτι ειναι να κανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 CenterIM ? Το ερευνώ twiner, ευχαριστώ! CenterIM ? Το ερευνώ twiner, ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 ειναι κονσολατος, υποψην Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα