atheatos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Windows Phone 8 Summit : Demo of 8 New Features - June 20, 2012 - Apollo Secret Code http://www.youtube.com/watch?v=YmdRfJuq96s http://www.youtube.com/watch?v=VsvnZPU6iWo http://www.youtube.com/watch?v=nTAbgKA1c2Q Eτσι.... αλλο τα slate ,αλλο τα tablet.Ιδιο λειτουργικο αλλη ονομασία.Αντιπαλος του ipad είναι το slate...
esykas Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 δηλαδή για να μπουν σε μια τάξη τα εικονίδια θα πρέπει να πάμε σε αγορά συσκευής που θα υποστηρίζει τα Win 8 !!!! δεν το νομίζω απλά πολύ άκομψα μπήκαν στην επόμενη σειρά τηλεφώνων αφήνοντας με απογοήτευση τους καταναλωτές των πρώτων σειρών που τους υποστήριξαν πιστεύω ότι είναι ακόμη αρχή και έχει καιρό ειδικά η Νόκια να αμβλύνει τις εντυπώσεις στους αγοραστές lumia αλλιώς.......
ge-orgio Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Το δικό μου lumia 800 βλέπω από την επιλογή About ότι τρέχει την έκδοση Windows Phone 7.5. Είναι η έκδοση Mango που διάβασα παραπάνω; Το κινητό μου δεν θα μπορεί να τρέξει τα Windows 8 και δεν μπορεί να γίνει αναβάθμιση; Συγνώμη για το προσωπικό ύφος αλλά η συγκεκριμένη συζήτηση είναι η ποιο κατάλληλη για να ρωτήσω...
some1 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 θα μπορεί να τρέξει το νέο λειτουργικό. Το 7.8. δηλαδή για να μπουν σε μια τάξη τα εικονίδια θα πρέπει να πάμε σε αγορά συσκευής που θα υποστηρίζει τα Win 8 !!!! όχι καμμία σχέση. Διάβασε πιο προσεχτικά. Οι αλλαγές στην start screen (+άλλες) θα έρθουν και στην έκδοση 7.8
xlapatsas4000 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 πιστευω πως σιγουρα κατι θα "μαγειρέψουν" τα παιδιά του xda για να μην μείνουμε στην απέξω εμείς της παλιότερης γενιάς wp
kirileman Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Πόσο πιο όμορφο;;; Πήραν το μεγάλο κενό που υπήρχε στην άκρη και ήταν αιτία για πολλά παράπονα. Τώρα βάζεις τα tiles όπως θες. Αυτά που είναι απλές συντομεύσεις με μικρό μέγεθος, ενώ αυτά που θες να σου δίνουν τις πληροφορίες με πιο μεγάλο. Θέλω να βγουν όλοι εκείνοι που μας λεγαν για "χρυσές τομές" και "άξονες" και "2/3" και "divine μαλακίες" στη σχεδίαση της home screen αλλά και εκείνοι που συμπλήρωναν ότι "τί να λέω εγώ μπροστά στους designers ολόκληρης Microsoft" να μου πουν που πήγαν ξαφνικά όλα αυτά... Περιμένω...
damastes Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 ειλικρινά οταν ανακοίνωσε οτι θα φύγει το βελάκι με το κενό, το πρώτο που σκέφτηκα ήταν αυτα που σου έλεγαν
Still_Shady Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 H home screen εγινε ακομα πιο τελεια, μοιαζει πολυ σαν τον Metro των 8, και ολα τα αλλα κινητα σε συγκριση μοιαζουν τοσο "φθηνα".
djuan1988 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 H home screen εγινε ακομα πιο τελεια, μοιαζει πολυ σαν τον Metro των 8, και ολα τα αλλα κινητα σε συγκριση μοιαζουν τοσο "φθηνα". Δε μοιάζουν "φθηνότερα", είναι. If you know what I mean. 540€ για το legacy Nokia Lumia 900... Για την ομορφιά θα συμφωνήσω, νομίζω το ομορφότερο mobile λειτουργικό.
lepaterious Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Θέλω να βγουν όλοι εκείνοι που μας λεγαν για "χρυσές τομές" και "άξονες" και "2/3" και "divine μαλακίες" στη σχεδίαση της home screen αλλά και εκείνοι που συμπλήρωναν ότι "τί να λέω εγώ μπροστά στους designers ολόκληρης Microsoft" να μου πουν που πήγαν ξαφνικά όλα αυτά... Περιμένω... Τωρα τι θες να ακουσεις μπραβο?Λογικο ειναι να το αλλαξει μαγκια της και το παλευει να γινει ποιο λειτουργικο το interface. Για την ομορφιά θα συμφωνήσω, νομίζω το ομορφότερο mobile λειτουργικό. Ισως και το ποιο σταθερο σε θεμα αποδοση
kirileman Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Τωρα τι θες να ακουσεις μπραβο?Λογικο ειναι να το αλλαξει μαγκια της και το παλευει να γινει ποιο λειτουργικο το interface. Άστο.
st2 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 ρε παιδες ενα κινητο το οποιο θα παει να παρει windows 8 τι specs θα πρεπει να εχει????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα