ektor7 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δλδ περνεις ολο το σετακι?!!! Πολυ ομορφο,αν ειναι πραγματικο! Δε γινεται να το βγαλου και με android?
privateer Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δλδ περνεις ολο το σετακι?!!! Πολυ ομορφο,αν ειναι πραγματικο! Δε γινεται να το βγαλου και με android?
ektor7 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Ελα,που πειρακτικες! Θα παρω και την win εκδωση,μην ανυσηχεις!
ektor7 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Περα απο την πλακα,πραγματικα,ειναι σιγουρα το πιο ομορφο σχεδιο,σε τηλ. που εχω δει μεχρι στιγμης! Σκεττος πειρασμος!Λιγο κτυπημενο στις ακριες,αλλα δε βαριεσε...! Αστεια,αστεια της μοιαζει!
privateer Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=L569NikOIag http://windowsteamblog.com/windows_phone/b/windowsphone/archive/2012/06/25/video-hands-on-with-windows-phone-7-8-s-amazing-new-start-screen.aspx
Haldol Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δλδ περνεις ολο το σετακι?!!! Πολυ ομορφο,αν ειναι πραγματικο! Δε γινεται να το βγαλου και με android? Το Android () είναι καταδικασμένο στην ασχήμια. Ωραία κινητά έχουμε μόνο οι iOS & WPX lovers.
Meraklis56 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Το Android () είναι καταδικασμένο στην ασχήμια. Ωραία κινητά έχουμε μόνο οι iOS & WPX lovers. έλα ρε Haldol,και σε εκτιμούσα! Ένα android μπορεί να "μεταφιεστεί" σε iOS και WP..το ανάποδο δεν γίνεται,απο όσο ξέρω
privateer Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Υπάρχει και αυτό βέβαια http://mycolorscreen.com/2012/06/22/metrotech/
flik Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 έλα ρε Haldol,και σε εκτιμούσα! Ένα android μπορεί να "μεταφιεστεί" σε iOS και WP..το ανάποδο δεν γίνεται,απο όσο ξέρω Ούτε καν η lockscreen δουλεύε τόσο καλά στο sgs2 όσο η κανονική των wp7 συσκευών. Για να μη μιλήσω για τα άλλα apps για μουσική, επαφές κτλ. Όλα τα δοκίμασα. Είναι εγγενώς άσχημα τα γραφικά του android σε αυτό κι εγώ συμφωνώ.
Meraklis56 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δε το πιασα το πρώτο;Τι ενοείς με την lockscreen δούλευε τόσο καλά στο sgs2 όσο και στη Wp7? για ποιά έκδοση μιλάμε;Και για ποιά απο όλα τα themes?Μην μου πείτε κανένα 2.2 vanilla! Εγώ θυμάμαι με το style της Sony απο 1.6 και μετά δεν είχα παράπονο για το design. privateer: αυτό υποτίθεται είναι το port απο Wp σε android? Ακόμα και τα WP να μου άρεζαν,αυτό δεν θα το έβαζα!!
flik Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Εννοώ πως αν φέρεις ένα sgs2 με όποια lockscreen θες, ένας που έχει ως κύριο κινητό ένα wp7 κινητό θα καταλάβει διαφορά. Στην εικόνα και κυρίως στη κίνηση. Θέλω να πω πως αν σε κάποιον όπως εμένα αρέσει το ui του iphone ή του wp7 πολύ περισσότερο, δυστυχώς σπάνια ικανοποιείται απο τα themes αυτά.
damastes Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 το πόσο ωραίο ή άσχημο μπορεί να είναι το android εξαρτάται από την φαντασία του χρήστη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα