skiaxtro7 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα. Τις τελευταίες μέρες έχω πρόβλημα μάλλον με την κάρτα γραφικών. Την έχω συνδέσει σε dual monitor και ενώ μπορεί να είναι όλα οκ ξαφνικά κολλάει η οθόνη και εμφανίζονται πράσινες μικρές γραμμές που κουνιούνται και στις 2 οθόνες. Έχετε να προτείνεται κάποιον τρόπο να την δοκιμάσω να το επιβεβαιώσω μέσω software?Μήπως να τρέξω κανένα benchmark να την ζορίσω να δώ? Τέλος θα ήθελα παρακαλώ να μου προτείνεται μία παρόμοια κάρτα να την αντικαταστήσω μιάς και δεν με νοιάζουν τα games.Aπλά άν γίνεται να είναι nvidia. Υ.Γ. με everest είδα κάπου στους 60.Οσο έχει συνήθως άλλωστε γιατί η συγκεκριμένη δεν φημίζεται για τις καλές τις θερμοκρασίες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
mrmariosgta4 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα. Τις τελευταίες μέρες έχω πρόβλημα μάλλον με την κάρτα γραφικών. Την έχω συνδέσει σε dual monitor και ενώ μπορεί να είναι όλα οκ ξαφνικά κολλάει η οθόνη και εμφανίζονται πράσινες μικρές γραμμές που κουνιούνται και στις 2 οθόνες. Έχετε να προτείνεται κάποιον τρόπο να την δοκιμάσω να το επιβεβαιώσω μέσω software?Μήπως να τρέξω κανένα benchmark να την ζορίσω να δώ? Τέλος θα ήθελα παρακαλώ να μου προτείνεται μία παρόμοια κάρτα να την αντικαταστήσω μιάς και δεν με νοιάζουν τα games.Aπλά άν γίνεται να είναι nvidia. Υ.Γ. με everest είδα κάπου στους 60.Οσο έχει συνήθως άλλωστε γιατί η συγκεκριμένη δεν φημίζεται για τις καλές τις θερμοκρασίες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Mε αυτην θα εισαι μια χαρα : http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=6670+ λιγο καλυτερη απο την 9800 gtx
stm00192 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Mε αυτην θα εισαι μια χαρα : http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=6670+ λιγο καλυτερη απο την 9800 gtx Δεν παίζει παιχνίδια αρα ακομη και η 6670 περιττή είναι... Καλησπέρα. Τις τελευταίες μέρες έχω πρόβλημα μάλλον με την κάρτα γραφικών. Την έχω συνδέσει σε dual monitor και ενώ μπορεί να είναι όλα οκ ξαφνικά κολλάει η οθόνη και εμφανίζονται πράσινες μικρές γραμμές που κουνιούνται και στις 2 οθόνες. Έχετε να προτείνεται κάποιον τρόπο να την δοκιμάσω να το επιβεβαιώσω μέσω software?Μήπως να τρέξω κανένα benchmark να την ζορίσω να δώ? Τέλος θα ήθελα παρακαλώ να μου προτείνεται μία παρόμοια κάρτα να την αντικαταστήσω μιάς και δεν με νοιάζουν τα games.Aπλά άν γίνεται να είναι nvidia. Υ.Γ. με everest είδα κάπου στους 60.Οσο έχει συνήθως άλλωστε γιατί η συγκεκριμένη δεν φημίζεται για τις καλές τις θερμοκρασίες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Η καρτα μάλλον μας αφήνει... τρέξε κανενα furmark να το επιβεβαιώσουμε... Ποσα χρήματα διατίθεσαι να δώσεις για κάρτα? Γτ μονο nv? Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος? (Linuz? χρηση cuda?)
skiaxtro7 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Λόγο linux θέλω nvidia που είναι λίγο περισσότερο συμβατές.Απλά το μόνο που θέλω είναι τουλάχιστον να μήν πολύ ζορίζεται όταν θα παίζει μόνιμα σε dual..
stm00192 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Απο την στιγμη που δεν παιζεις καθολου ακομη και μια τετοια ειναι υπεραρκετη και εννοειται οτι δεν εχει προβλημα με διπλη οθονη. Απο εκει και περα αν θελεις κατι λιγο πιο δυνατο δες και την 240! http://www.skroutz.gr/s/423830/Asus-GeForce-210-512MB-GDDR3.html
skiaxtro7 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Εντωμεταξύ τώρα κολλάει και με το που φορτώνουν τα windows.Βγάζει άκυρα χρώματα και δεν κάνει τίποτα.Το fumark μετά απο κάποιες δυσκολίες κατάφερα να το τρέξω αλλά με το που πάτησα το run κόλλησε...
trek Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Εντωμεταξύ τώρα κολλάει και με το που φορτώνουν τα windows.Βγάζει άκυρα χρώματα και δεν κάνει τίποτα.Το fumark μετά απο κάποιες δυσκολίες κατάφερα να το τρέξω αλλά με το που πάτησα το run κόλλησε... Φίλαράκι, θα συμφωνήσω και εγώ οτι η καρτούλα είναι στα τελευταία της. Υπάρχει μια πολύ μικρή πιθανότητα να είναι τροφοδοτικό ή drivers. Για την πρώτη περίπτωση, μπες στο power management του bios και δες την παροχή του +12v. Στην δευτερη περίπτωση κάνε clean install το λειτουργικό σου. Αν και απο την στιγμή που σου κάνει "νερά" στην είσοδο των windows, είναι λίγο πολύ τελειωμένη δουλειά. Για αντικατάσταση, σου προτείνω απο προσωπική εμπειρία αυτή Την έχω στο γραφείο σε dual monitor set up και παίζει άψογα. Και αν ποτέ της βάλεις και κανα παιχνιδάκι, θα τα καταφέρει περίφημα
skiaxtro7 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Μπήκα στο bios και η τάση είναι 12.208V.Καλά είναι δεν νομίζω να είναι εκεί το πρόβλημα!Σκέψου ότι μου έβγαλε πιξελιάσματα μέχρι και μέσα στο bios.Καλώς οπότε θα τσιμπήσω μάλλον την gt 440
skiaxtro7 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Επειδή λέω να πάρω μία κάρτα που θα την έχω και στο επόμενο pc μου οπότε να δώσω κάτι παραπάνω αυτή http://www.getitnow.gr/prod/anabathmisi/kartes-grafikon/point-of-view-geforce-gtx-550-ti-1-gb/prod2251291pp/ πως σας φαινετε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα