Rush13 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Είχα το advanced featured post plugin στο site μου οπου βάζει τον τίτλο την φωτογραφία και μια περιγραφή στο sidebar απο ένα post που επιλέγω εγώ. Μετά το update όμως που έκανα στο plugin crashare το menu με τα widget oπότε και αναγκαστηκά έβγαλα το συγκεκριμένο plugin. Ξέρει κάποιος κάποιο παρόμοιο να μου προτύνει? θέλω το plugin να παίρνει την πρώτη εικόνα απο το post και άν δέν το κάνει τουλάχιστον να μπορώ να το αλλάξω εγώ αντι να χρησιμοποιεί το featured image να χρησιμοποιεί το get the image που έχω εγώ
Sudavar Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δοκίμασες να εγκαταστήσεις παλιότερη (εκείνη που είχες δλδ) έκδοση του plugin? (Είχα πάθει και εγώ το ίδιο με ένα plugin) Αν πας στην σελίδα του plugin (αν κατάλαβα καλά μιλάς για αυτό το plugin) και πας στο tab developers μπορείς να βρεις τις παλιότερες εκδόσεις (και όπως βλέπω έχει μέχρι την 1.0)
Rush13 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Nαι ειναι το πρώτο που δοκίμασα αλλα δέν δουλέυει :/
Sudavar Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Χμμ μήπως τότε δεν έφταιγε αυτό το plugin αλλά κάποιο άλλο? Δηλαδή μόλις το απενεργοποιείς δουλεύει το menu? Έχεις ψαχτεί καθόλου με κώδικα από plugins? Ίσως αξίζει να κάνεις debug να δεις τι προβλήματα σου πετάει... Το wordpress σε τι έκδοση το έχεις? και τι έκδοση του plugin? να προσπαθήσω να αναπαραστήσω το πρόβλημα
Rush13 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Nαι το συγκεκριμένο plugin φταίει γιατι μόλις απενεργοποιώ αυτό δουλέυει το menu...δοκίμασα να τα απενεργοποιήσω ένα ένα να δώ ποιο φταίει κ αυτό έφταιγε Eντομεταξύ και άλλο plugin τώρα μόλις το έκανα update δέν δουλέυει σωστά! Mε κώδικα plugins έχω ασχοληθεί ελάχιστα , δοκιμασα να γράψω ένα παλιά αλλα το παράτησα.. Το wordpress είναι έκδοση 3,4 To plugin ειναι στην έκδοση 2,3
Sudavar Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα, αναπαράστησα το πρόβλημα (αλλά με το plugin στην έκδοση 2,4). Πήγαινε στο αρχείο class-lib/AFPW_WidgetClass.php και βάλε στη γραμμή 13 πριν το: >class Advanced_Featured_Post_Widget extends WP_Widget { την εξής γραμμή >require_once('A5_WidgetControlClass.php'); και το πρόβλημα λύνεται (τουλάχιστον σε μένα)
Rush13 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δυστυχώς δέν δουλέυει. Έκανα εγκατάσταση όλες τις εκδόσεις και δοκίμασα σε όλες αυτό που πρότεινες. Δέν καταλαβαίνω κάποιο bug θα υπάρχει γιατί είχα την 2,4 δουλευε κανονικά έκανα update στην 2,5 και έπαθε αυτό το πρόβλημα. Όταν έκανα downgrade στην 2,4 έπρεπε να δουλευει κανονικά όπως πριν αλλά.. όπως και να χει ευχαριστώ που ασχολήθηκες φίλε
Sudavar Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Χμμ πάντως μπορείς να πειράξεις το wp-config.php και να θέσεις >define('WP_DEBUG', true); if (WP_DEBUG) { define('WP_DEBUG_LOG', true); define('WP_DEBUG_DISPLAY', true); @ini_set('display_errors',1); } για να δεις τα php errors και να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι
Sudavar Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Βγήκε νέα έκδοση του plugin όπου διορθώθηκε το πρόβλημα
Rush13 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Λένε οτι το έφτιαξαν αλλα εμένα πάλι μου crasharei το widgets.php με το συγκεκριμένο plugin
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα