pc_admin Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Αυτός ο οδηγος ειναι για κινητα με android 2.3 που δεν παιρνουν miui rom Υπαρχουν και miui roms για κινητα 2.3 αλλα δυστυχως ειναι port με ολα τα αρνητικα ,δηλ προβληματα στο να μπουν miui θεματα και πολλα απο τα menu ειναι σε κινεζικη γλώσσα οποτε αν δεν θελετε να μπλεξετε με κινεζικα ,root κτλ μπορειτε να το κανετε miui like ευκολα Τι χρειαζόμαστε (ολα ειναι free απο google play): 1. miHome for android 2.3 ειναι launcer απο την επισημη σελιδα του miui.Αρα οτι πιο κοντα σε miui εμφανιση και επιπλεον ΠΑΙΝΡΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ MIUI 2. miLocker το mihome εχει τον milocker αλλα καποια θεματα δεν τα εμφανιζει οπως πρεπει.Γιαυτο α πρεπει να απενεργοποιησετε τον locker απο το mihome και να εγκαταστησετε απο πανω τον milocker απο google play 3. exDialer & Contacts Ειναι ακριβως ιδιος σε εμφανιση με τον dialer miui (και ειναι και στα ελληνικά) και πολυ γρήγορος !! 4. fancy widgets Καιρός αλλα miui , με πάρα μα πάρα πολλά διαφορετικά θέματα σε ρολόγια -καιρό , που έχουν και διαφορα μεγέθη (επίσης στα ελληνικά) 5. Ultimate call screen HD Το υπερτατο call sreen program Γιατί σε αντίθεση με τα άλλα, που όταν έρχεται κλήση για κάποια δευτερόλεπτα εμφανίζεται η original call screen του android , αυτό μόλις μας καλέσουν εμφανίζει την call screen που έχουμε ορίσει,σε πλήρη οθόνη μαλιστα. Εγω έχω κάνει την μετάφραση του προγράμματος στα Ελληνικά και την έστειλα σήμερα στον developer, πιστεύω ότι θα την προσθέσει σύντομα Με αυτα τα προγραμματακια ευκολα το android μας 2.3 αλλαζε τελειως οψη και εχουμε ολα τα καλα του miui χωρις να χασουμε τα ΕΛληνικα και χωρις να κανουμε root
sakisosf Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Καλός οδηγός ρε φίλε αλλά έχω μια απορία:Πώς έκανες την μετάφραση στα Ελληνικά.Στείλε PM αν μπορείς με κάποιο οδηγό.
pc_admin Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Είχα προσφερθεί για να κάνω την μετάφραση και o developer μου έστειλε τα αρχεία strings.xml και arrays.xml που τα είχε εξάγει από το πρόγραμμα και του τα ξανά-έστειλα μεταφρασμένα και τα πέρασε ξανά στο πρόγραμμα. Νομίζω αυτό γίνεται με το apktool , αλλά δεν το έχω δουλέψει . Η έκδοση 6.0.2 θα έχει τα Ελληνικά και βγαίνει σύντομα (ίσως και σήμερα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα