Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στη κοινοτητα.

Εχω ενα θεμα με το psvita αν μπορουσε καποιος να βοηθησει θα με εβγαζε απο πολυ δυσκολη θεση.

Ξεκινω περιγραφοντας τι εκανα...Κατεβασα το manager απο το site της sony ωστε να το φορτωσω φοτογραφιες και βιντεακια...Μολις συνδεσα pc με pcvita βγηκε η κλασικη οθονη αναγνωρισης των windows και το εβλεπε ως psvita κανονικα...δεν εδειξε ομως παροτι δημιουργησε βαση δεδομενων ο manager να φορτωνει κατι. Απο εκεινη τη στιγμη το pcvita αρνηται να ανοιξει ειτε συνδεδεμενο με το pc ειτε οχι.

Ψαχνοντας λιγο στα manual ειδα οτι αν κανει διακοπη κατα τη πρωτη συνδεση ισως εχει προβλημα.

Μηπως εχει ξανασυμβει σε κανεναν κατι αναλογο ? Υπαρχει τροπος να του κανω reset ? εχω κανει χαζομαρα σε κατι ?

Θα εκτιμουσα πολυ οποιαδηποτε βοηθεια.

Νικος

Δημοσ.

βγάλε τη μπαταρία για 5 λεπτά. και μετά δες αν θα πάρει.

επίσης

If you hold the power button down for 10-20 seconds it will pop up a list of options, choose "Restart Vita".

Δημοσ.

Η μπαταρια ειναι εσωτερικα ....δε θελω να βαλω κατσαβιδια μια και το μηχανακι ειναι στην εγγυηση ....

Δημοσ.

Φιλε johnnyman ευχαριστω...το εκανε και ηρθε στα καλα του (σχεδον) δε βλεπει δυκτιο αλλα ελπιζω θα το καταφερω...να ειστε καλα για τις απαντησεις.

Δημοσ.

ασχετo αλλά εχω διαβασει κάπου οτι πρέπει να το κλείνεις πριν το βάλεις στην θήκη του travel kit γιατί μπορεί να υπεθερμανθει και να καταστραφει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...