Προς το περιεχόμενο

Saints Row: The Fourth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παιχνίδι είναι ο ορισμός του χαβαλέ. Το παίζω co-op, είναι το 1ο Saints Row που ασχολούμαι.

Δεν υπάρχει ίχνος σοβαρότητας και πραγματικά κάνεις ότι να 'ναι. Οι superpowers προσθέτουν πολύ στο gameplay, η μουσική κορυφαία και γενικά προσφέρεται για κάτι χαλαρό και απλά διασκεδαστικό. Μόνο οι επιλογές για δημιουργία του χαρακτήρα απλά δεν υπάρχουν.

Ναι είναι αρκετά σαχλό, τα γραφικά δε λένε πολλά αλλά ως pure video game fun είναι πολύ καλό.

• Like 1
Δημοσ.

Έπρεπε να ξεκινήσεις από το 3ο για να έχεις καλύτερη αίσθηση της ιστορίας και των χαρακτήρων. Οι αναφορές στο Νο3 είναι συνεχείς.

Όχι ότι το παιχνίδι είναι λιγότερο διασκεδαστικό βέβαια...

• Like 1
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μπορεί κανείς να μου πει εάν γίνεται να παίξω campain co-op είτε σε ένα pc με δύο οθόνες είτε με το family share;

Και εάν ναι πως γιατί ο φίλος μου ο Google δεν μου τα λέει καλά.

Δημοσ.

Το μενού του παιχνιδιού έχει μόνο online ή Lan co-op σαν επιλογή. Δε νομίζω πως μπορούν να παίξουν 2 άτομα στο ίδιο pc εκτός αν υπάρχει κάποιο hack που δε γνωρίζω.

• Like 1
Δημοσ.

Αγόρασα το παιχνίδι τώρα που το είχε στο Steam με έκπτωση και έχω να πω ότι είναι υπέροχο. Μου άρεσε πάρα πολύ γιατί είναι παιχνίδι με προσωπικότητα. Δεν είναι σοβαρό τύπου GTA V. Είναι ένα παιχνίδι που το παίζεις για να είσαι ο Badass σωτήρ του κόσμου. Και αυτό για κάποιον λόγο με ελκύει αφάνταστα στον συγκεκριμένο τίτλο. Αν κάποιος σκέφτεται να το αγοράσει, να το αγοράσει και δεν θα το μετανιώσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...