Swinrrr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Ξέρει κανείς πως μπορώ να κάνω αυτό το swaping?(με η χωρίς Drag and Drop). Και τους έχω έτσι: <div> <div id="div1"> </div> <br> <div id="div2"> </div> </div>
egoeimai1 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Με drag-drop χρησιμοποιωντας jquery-ui, η με css3 χρησιμοποιωντας τη παραμετρο web-kit-group. Googlare να δεις πως δουλευουν.
defacer Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Προγραμματιστικά γίνεται σε μία γραμμή με jQuery ή το πολύ σε 2-3 χωρίς. Με drag/drop από jQuery UI πάλι γίνεται σε μία γραμμή (για να σετάρεις το drag/drop). Δε σκοπεύω όμως να σου πω πώς γιατί δε θα καταφέρω τίποτα παρά να σου δώσω κι άλλο θάρρος να συνεχίσεις στο ίδιο μοτίβο.
thanocaster Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Τώρα γίνεσαι κακός ρε defacer. =ρ Σουίνρ, δες εδώ κι εδώ.
Swinrrr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) Δεν νομίζω ότι είναι όλα έτσι εύκολα, αν θα ήταν απλά drag and drop δεν θα σήκωνα το θέμα, κοιταχτε το κώδικα μου δεν λέει πουθενά για το position των elements είναι απλά ένα μετά τo αλλο, και δεν έχει ανάγκη απαραίτητα με drag and drop και με απλό button pressing μπορούσε να γίνει(και φανταστιτε ότι έχει και 3 divs). Λοιπών παίδες τι λέτε? Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2012 από Swinrrr
thanocaster Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Αν δεν σε ενδιαφέρει το drag & drop > .before Αν σε ενδιαφέρει > .draggable
0verc0me Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Εισαι τυχερος μιας και χρειαστηκα και εγω κατι τετοιο προσφατα οποτε το εχω ετοιμο. Λοιπον, θες: (Με χρηση drag and drop): 1. Jquery 2. Jquery UI custom με core,widget,mouse,draggable,droppable. 3. Αυτην την συναρτηση: > jQuery.fn.swap = function({ b = jQuery([0]; var a = this[0]; var t = a.parentNode.insertBefore(document.createTextNode(''), a); b.parentNode.insertBefore(a, ; t.parentNode.insertBefore(b, t); t.parentNode.removeChild(t); return this; }; Και απο κει και περα αναλογα με αυτο που θες να κανεις προσαρμοζεις το παρακατω στις αναγκες σου: Εστω > <div class="mdiv" id="div1"></div> <div class="mdiv" id="div2"></div> <div class="mdiv" id="div3"></div> <div class="mdiv" id="div4"></div> κλπ.. > $(".mdiv").draggable({ //τα options που θες εδω }); $(".mdiv").droppable({ //διαφορα events που χρειαζεσαι , drop: function( event, ui ) { var draggable = ui.draggable, droppable = $(this); draggable.swap(droppable); } και εισαι ετοιμος
0verc0me Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Super , μπράβο βρε Ρεμπαρα! Τι ειναι αυτο; :whistle:
Swinrrr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 ^_^ Ρεμπαρα - REMBO hot blood. Τον Ρεμπο δεν έχεις στην εικονίδιο σου?Και τι να πω για τον αλλονα που έχει στο εικονίδιο την γκόμενα του.
0verc0me Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 ^_^ Ρεμπαρα - REMBO hot blood. Τον Ρεμπο δεν έχεις στην εικονίδιο σου?Και τι να πω για τον αλλονα που έχει στο εικονίδιο την γκόμενα του. οχι, ο sogoku ειναι
Swinrrr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Κρίμα, μπορεί να συγκριθεί κανείς με το Ρεμπο ? Αυτοι είναι ήρωες ...
thanocaster Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Και τι να πω για τον αλλονα που έχει στο εικονίδιο την γκόμενα του. http://www.youtube.com/watch?v=583zhKnsDjI
defacer Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνει κατα λάθος έτσι; Και να κυκλοφορεί ελεύθερος;;; ΕΤΣΙ;;;;;; Εκτός αν είναι 8 χρονών οπότε μιλάμε για ταλέντο.
thanocaster Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Και για 35 χρωνών να μιλάμε, πάλι ταλέντο είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα