alexkoukou Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 καλησπέρα σας, είμαι από επαρχία πρώτα απ 'όλα Νομό Ηλείας και θα ήθελα κάποιον να μπορεί να παραγγείλει κάτι από ebay το οποίο εγώ δεν μπορώ να αγοράσω γιατί δεν έχω κάποιον γνωστό μου να μου το κάνει και δεν είμαι ακόμα 18 για να έχω κάρτα... θα ήθελα κάποιον να μου το αγοράσει και να μου το στείλει με ταχυδρομείο υπόσχομαι θα το παραλάβω και αν κάποιος δεν με εμπιστεύεται μπορώ να κάνω και κατάθεση πριν την αποστολή... στείλτε μου PM
TheELF Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 ? Πάρε έναν γονιό σου παραμάσχαλα και πάντε να βγάλετε μια προπληρωμένη κάρτα π.χ. στην πειραιώς φτιάχνεις απλό λογαριασμό και σου κάνουν και κάρτα που δεν είναι πιστωτική αλλά πιάνει σαν visa με όριο τα χρήματα που έχεις στον λογαριασμό,δηλαδή δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να σου χρεώσουν χιλιάδες €.
STRS1992 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Η ακόμα καλλίτερα να σου ανοίξει ενα λογαριασμό σε τράπεζα με κάρτα (χρεωστική και όχι πιστωτική) αποδεκτή στις ηλεκτρονικές αγορές πχ Electro της alpha bank, σε λογαριασμό που θα έχεις μονο τα χρήματα που χρειάζεσαι για τις αγορες σου , ετσι θα γλυτώνεις τη προμήθεια και τις μυστικές χρεώσεις που έχουν οι προπληρωμένες. Για περισσότερα εδώ ----> http://lostinmarket.gr/community/?p=833
panos2171 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Eπίσης το να εμπιστεύεσαι κάποιον άγνωστο εδώ μέσα δεν είναι και ότι καλύτερο. Όπως σου είπαν πάνε με τον γονιό και πες του να βγάλει μια.
Giorgos09 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Προφανως θελει να παρει κατι που δεν εχει εγκριση.
Roger Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Προφανως θελει να παρει κατι που δεν εχει εγκριση. Kαπως ετσι. Αρα λοιπον το προβλημα δεν ειναι τοσο στον πιτσιρικα που ο μονος φοβος ειναι να κλαιει τα λεφτα του απο εναν αγνωστο ,αλλα στον αγνωστο ο οποιος μπορει να βρει πολυ μεγαλο μπελα απο τον μπαμπα.
barman_ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 αν δε θελει γονιο,ας βρει καποιον αλλο κοντινο συγγενη..αλλιως ας περιμενει.. η ας μας πει τι θελει να αγορασει για να του πουμε αν παιζει τελωνειο κτλ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα