Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φίλε όπως τα λές, έκανε ήδη δυο κρασαρίσματα, έκανα ένα φορμάτ πριν λίγο, για να τα κάνω όλα από την αρχή τώρα που μπήκε και η κάρτα στο χορό... Μάλλον αυτό φταίει, θα το δοκιμάσω αύριο πρωί αυτό που λες. Το ότι είμαι τελειόφοιτος ηλεκτρολογίας το είπα για να απαντήσω σε ένα σχόλιο που τοποθετήθηκε ειρωνικά, και όχι για να πω πως είμαι ο pc expert, απλώς από κυκλώματα και ρεύματα δεν είμαι δα και ντιπ άσχετος. Γενικώς κάποιοι προσέχω πως δένονται από τα σχόλια μου και βρίσκουν άλλα νερά. Το θέμα έληξε εφόσον δούλεψε η κάρτα βρε παιδιά.

Ίσως να είναι σύμπτωση είτε η δικιά μου περίπτωση, είτε η δικιά σου περίπτωση, εμένα είναι αθόρυβο(Σχεδόν) δεν βάζω και μέσα στο κουτί τα αυτιά μου, αλλά το psu δεν μου κάνει ούτε κατά διάνοια σφύριγμα.

το θεμα ειναι οτι αν δεν τροφοδοτιτε σωστα η καρτα μπορει να την καταστρεψεις.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι αν δεν τροφοδοτιτε σωστα η καρτα μπορει να την καταστρεψεις.

Απόψε θα την λιώσω στο pro ως το πρωί με το ανιψάκι μου, τα υπόλοιπα αύριο όταν θα κάτσω πάλι να ασχοληθώ θα δοκιμάσω τον αντάπτορα μπας και αυτός μου κάνει τα κόλπα..

Δημοσ.

Ο θόρυβος φυσικά δεν ήταν από ανεμιστήρα αλλά από τα ηλεκτρικά μέρη του τροφοδοτικού.

Όταν δεν είχε πολύ φορτίο δεν σφύριζε ή σφύριζε ελάχιστα. Τα παιδιά στο e-shop μόλις το είδαν κοιτάχτηκαν και το πήραν αμέσως γνωρίζοντας το πρόβλημα.

Βάλε το everest ultimate και τρέξε το stability test σε μένα παραλίγο να εκραγεί.

Δημοσ.

Καλά δεν το συζητάω. Αν μπορείς να το πας πίσω κι εσύ και να το αλλάξεις, μόνο καλό θα κάνεις. Κι ας μην σφυρίζει τώρα...

Δημοσ.

το pro δεν κανει τπτ γιατι δεν ειναι απαιτητικό και η κάρτα θα δουλευει στο 20%. Δοκιμασε κανα occt, furmark,crysis, κλπ.

ο adaptor apo 2 4pin σε 6pin πάλι δεν ειναι καλο γιατι δεν μπορούν να δώσουν το ρεύμα που χρειάζεται, ακόμα και αν εχεις μόνο αυτα και σε ξεχωριστές γραμμές.

χρειάζεσαι adapter απο 8pin/6pin σε 2χ 6pin, δλδ κάτι τέτοιο

PCIE-Ycable1.jpg

Δημοσ.

το pro δεν κανει τπτ γιατι δεν ειναι απαιτητικό και η κάρτα θα δουλευει στο 20%. Δοκιμασε κανα occt, furmark,crysis, κλπ.

ο adaptor apo 2 4pin σε 6pin πάλι δεν ειναι καλο γιατι δεν μπορούν να δώσουν το ρεύμα που χρειάζεται, ακόμα και αν εχεις μόνο αυτα και σε ξεχωριστές γραμμές.

χρειάζεσαι adapter απο 8pin/6pin σε 2χ 6pin, δλδ κάτι τέτοιο

PCIE-Ycable1.jpg

woow αυτός ο αντάπτορας είναι πράγματι αυτό που χρειάζομαι.. θα τον ψάξω.. Εκεί που είπα για το προ, εννοούσα πρίν βάλω την κάρτα ότι με τα γραφικά cpu-mobo την έβγαζα για το προ... Θα προσπαθήσω να το ξεφορτωθώ το τροφοδοτικό, και θα πάρω κάποιο άλλο... Σας ευχαριστώ και πάλι

Κάτι τελευταίο, πόσα πράσινα λαμπάκια πρέπει να ανάβουν πάνω στη κάρτα? Βλέπω πως ανάβουν 3 τώρα σε λειτουργία, είναι σωστά? 3 πρέπει να ανάβουν?

Δημοσ.

woow αυτός ο αντάπτορας είναι πράγματι αυτό που χρειάζομαι.. θα τον ψάξω.. Εκεί που είπα για το προ, εννοούσα πρίν βάλω την κάρτα ότι με τα γραφικά cpu-mobo την έβγαζα για το προ... Θα προσπαθήσω να το ξεφορτωθώ το τροφοδοτικό, και θα πάρω κάποιο άλλο... Σας ευχαριστώ και πάλι

Κάτι τελευταίο, πόσα πράσινα λαμπάκια πρέπει να ανάβουν πάνω στη κάρτα? Βλέπω πως ανάβουν 3 τώρα σε λειτουργία, είναι σωστά? 3 πρέπει να ανάβουν?

ναι 3 πρεπει να αναβουν.δειχνουν αν λειτουργουν σωστα οι φασεις τροφοδοσιας( 3 ειναι) της καρτα γραφικων.

Δημοσ.

ναι 3 πρεπει να αναβουν.δειχνουν αν λειτουργουν σωστα οι φασεις τροφοδοσιας( 3 ειναι) της καρτα γραφικων.

σε ευχαριστώ μαν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...