mik1987 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 γεια σας εχω ενα access point d-link 2100 το οποιο περνει ιντερνετ απο ενα απομακρισμενο ρουτερ ασυρματα κ με καλωδιο το access point δινει ιντερνετ κατω στο σπιτι . το access point ειναι cliend mode . δηλαδη εχουμε απομακρισμενο ρουτερ - - - - - ->ταρατσα access point (cliend) __utp_________> laptop . και ολα ειναι οκ . αλλα εγω θελω το utp ,απ το access point ,να κουμπωσει σε ενα ρουτερ thomson tg585 ή σε ap tp-link tl-wa701nd (οτι βολευει πιο πολυ) ετσι ωστε να εχω σε ολο το σπιτι ασυρματο ιντερνετ . αν απορειται γιατι δε βαζω το d-link σε repeater mode ωστε να γλυτωσω καλωδια κ συσκευες , το εχω δοκιμασει κ το ασυρματο σημα που περνω κατω ειναι πολυ ασθενες , ισως λογο της μεγαλης αποστασης (ταρατσα- ισογειο). ελπιζω να μη σας μπερδεψα .. οποιος μπορει να λυσει το προβλημα μου ας απαντησει
stathisgt Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 το εχω κανει και εγω απλα θελει προσοχη στις ip adress και στον δυο για να μην γινει conflict!!στο access point να ενεργοποιησης το DHCP και στο router να επιλεξεις dynamic ip και θα εισαι κομπλε!!!!
poulinos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 αν το απεναντι ρουτερ ειναι 192.168.1.1 και το δικο σου το repeater 192.168.1.2 τοτε το Thomson θα του κλεισεις τον dhcp και θα του βαλεις πχ 192.168.1.3.δεν πειραζεις τιποτε αλλο.απλα διαφορετικη Ip απο τα αλλα 2 απλα να ειναι στο ιδιο δικτυο και κλειστο dhcp.στο ειπα με το Thomson γιατι ειναι η πιο ευκολη λυση επειδη ειναι adsl router.γινεται και με τα υπολοιπα που εχεις αμα χρειαστει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα