thanos75x Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Μετα απο μερικες ωρες διαβασμα στα forums που λεγατε σε προηγουμενα posts αποφασισα και εβαλα την ROM 24 που λεγανε και τα παιδια πιο πανω. Εκανα και wipe τα παντα εσβησαν και τα χαζοκινεζικα προγραμματα που ειχε μεσα και ειναι μια χαρα. Τα παιχνιδια παιζουν κανονικα μπηκα στο market κατεβασα οτι ηθελα και εφτιαξα τις αρχικες μου οθονες. Βρηκα και ενα καλωδιο απο βυσμα σε usb ειχα και εναν φορτιστη σε usb 5Volt και το φορτισα μια χαρα 1
kostastnt Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Να ρωτήσω τους κατόχους Αξίζει το τάμπλετ για 95€? Τόσο μου βγαίνει από ainol store με το μεγάλο screen protector, φορτιστή και αποστολή με HK post.. Δεν έχω ιδιαίτερες ανάγκες παρά μόνο σερφάρισμα, ebook, email και άντε κανά avi καμιά σειρά.. Για παραπάνω λεφτά δεν δίνω με τίποτα.. Αλλά και με λιγότερα δεν βρίσκεις τάμπλετ που έχει την υποστήριξη σε rom κτλ όπως το aurora2.. Οπότε λέω να προχωρήσω σε αγορά..
nek4d Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 αξιζει με τα χιλια, μοναχα καπου το ειχα δει 85 ευρω, πιο πισω εδω, για ψαξτο λιγο ή περιμενε ελαχιστα, ολο κ καποιος θα το ξαναβαλει 85.
kostastnt Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Τόσο είναι στο ainolstore απλά χρεώνει έξτρα την αποστολή με HK post 5-6$, άλλα 3$ την ζελατίνα και άλλα 2-3$ το OTG.. Λέω να το πάρω όλα μαζί να μην περιμένω από ebay...
nek4d Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 οκ. καποιοι λενε οτι ο ανταπτορας ευρωπαικης πριζας εινα για τα μπαζα (για παλια τριπολικη οχι για σουκο), αν τον πληρωνεις εξτρα, βγαλτον εκτος κ παρε απο εδω ή απο ebay εναν σωστο.
theosgr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Το παρέλαβα κι εγώ σήμερα από ainolstore. Μπορεί κάποιος κάτοχος να ελέγξει κάτι για μένα; Σε σκοτάδι να δει την οθόνη του όταν δείχνει μαύρο, αν σε κάποια γωνία "πρασινίζει". Μοιάζει με backlight bleeding, αλλά πράσινο; Δεν είναι λογικό.. Πριν που το δούλευα κανονικά πάντως, δεν το είχα παρατηρήσει. Τώρα που φορτίζει κλειστό το είδα (οταν δείχνει το animation με τη μπαταρια που γεμιζει).
Galaxy Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 theosgr , Αποψή μου είναι να μην το ψυρίζεις τόσο , κάνε το κέφι σου και πέρνα ευχάριστα με ένα απο τα πιο γρήγορα και φτηνά tabs .
thanos75x Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 theosgr, ριξε μια ταινια full HD μεσα να δεις και θα τα ξεχασεις ολα
apostolispk Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Με μια προχειρη ματια βρηκα το καλωδιο που λεει ο thanos75x απο ebay. http://www.ebay.com/itm/usb-Charger-power-cable-7-Ainol-Novo-Fire-Burning-Flame-Tablet-PC-Elf-Aurora-/370645283538?pt=US_Tablet_eReader_Chargers_Sync_Cables&hash=item564c2e32d2 αλλα για το μπριζακι καλο θα ηταν πριν αγορασουμε οτιδηποτε, να δουμε ποσα volt και ampere input και output λεει πανω ο original φορτηστης.
theosgr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Εχετε δικιο παιδια απλα νομιζα οτι ηταν προβλημα με το πανελ. Αλλα για backlight bleeding το κοβω τελικα. Σιγα μη με πειραζε το backlight bleeding σε συσκευη των 95€. Δοκιμασα ενα trailer avengers 1080p και εμεινα μ.. Η αφη μου φαινοταν ψιλομετρια αλλα νομιζω εφταιγε η ζελατινα που φοραγε η οθονη απο μαμα. Το παρατηρησε κανεις; Και κατι τελευταιο. Τι παιζει με το φορτιστη και το ΕU plug; Σαν να μην κανει καλη επαφη κατι, καπου το χανει
nek4d Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 ... Και κατι τελευταιο. Τι παιζει με το φορτιστη και το ΕU plug; Σαν να μην κανει καλη επαφη κατι, καπου το χανει Δες 5-6 posts πιο πανω, εχει αναφερθει! (ολοι οι universal πολυανταπτορες για σουκο θα σε καλυψουν)
Galaxy Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Εγω το εχω με την μανισια ζελατινα , δοκιμασε να την καθαρισεις καλα με σπρει για οθονη και θα δεις οτι θα εχει καλυτερη αφη , δεν θα κολλαει το χερι πανω της ! Sent from my iPhone using Insomnia
theosgr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δες 5-6 posts πιο πανω, εχει αναφερθει! (ολοι οι universal πολυανταπτορες για σουκο θα σε καλυψουν) Μα σουκο είναι.. Απλά σαν να το έχανε, σαν να μην εκανε καλη επαφη.. Δεν ξερω τι παιζει. Εγω το εχω με την μανισια ζελατινα , δοκιμασε να την καθαρισεις καλα με σπρει για οθονη και θα δεις οτι θα εχει καλυτερη αφη , δεν θα κολλαει το χερι πανω της ! Sent from my iPhone using Insomnia Την έβγαλα χθες, νομίζω είναι καλύτερη η αφή χωρίς αυτην. Εβαλα μια αλλη που ειχα παρει μαζι, 7αρα. Δεν καλυπτει ολο το μπροστινο μερος, μονο οθονη, και ειναι ματ, οποτε προσθετει λιγο noise στην εικονα αλλα μειωνει τις αντανακλασεις και εχει καλο feel στην αφη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα