Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας και παλη παιδια εδω παλη με μια απο τις ερωτησεις μου :P λοιπον το pc2 στην υπογραφη μου σκευτομουνα να αλαξω την μυτρικη (dg31pr) με μια αλλη που να εχει θεση για δυο καρτες γραφικω ωστε να τις βαλω μαζι αλλα θελω να ειναι775,ddr2 με τουλαχιστον 3 θεσεις για ραμ.θελω βα τοκανω αυτο για να βαλω 2 5770 οχι πως εχω προβλημα με αναλυση 1440χ900 αλλα οκ ποτε δεν ξερουμαι στο μελον τη θα βγει :P

αν γινετε εως 50 ευρα αλλα το μεγαλυετρο 80 ευρα γιατι μετα θελω αλλα 70 για την καρτα γραφικων :P

μεταχειρησμενα δεν εχω προβλημα αλλα δεν θα την κανω τωρα την αγορα οποτε θα παει τσαμπα το λινκ :/

Δημοσ.

Δεν σου φτάνει το pc1 για gaming? Mην ρίξεις λεφτά στο Pc2 δεν αξίζει.. ποσο μάλλον και cf στο pc2...

Δημοσ.

με πιανει δεν δεν μπορω να βλεπω ημιτελης τα pc μου :P

παντος με λιγο search που εχω κανει δεν βρισκω κατι σε ατα που ζηταω μονο σε ddr3.. :/

Δημοσ.
με πιανει δεν δεν μπορω να βλεπω ημιτελης τα pc μου :P

παντος με λιγο search που εχω κανει δεν βρισκω κατι σε ατα που ζηταω μονο σε ddr3.. :/

Μονο μεταχειρισμενη και αν...

Απο που και ως που ειναι ημιτελες το pc? Τεσπα κανε οτι νομιζεις!

Δημοσ.

ημιτελες οκ δεν το λες αλλα εχω στην ακρη ακομα μια ram στα 2 gb οποτε θα παει στα 6 αντε και μητρικη βρισκω στα 50 που να περνι 4 slot ram αλλα με φοβιζει λιγο η 5770 βγενουνε τοσα ωραια games οταν λεω ωραια παει στα γραφικα και με φοβιζει μηπως δω κανα κολημα.. αναλυση σε αυτο το pc ειναι 1440χ900 οκ δεν ειναι τρελη οθονη.λες να παω μονο για να βαλω παραπανω Ram?

Δημοσ.

Και ξαναρωταω το πρωτο μηχανημα δεν σε καλυπτει στα games? Γτ πρεπει και τα δυο να παιζουν φουλ τα παντα?

Δημοσ.

Και ξαναρωταω το πρωτο μηχανημα δεν σε καλυπτει στα games? Γτ πρεπει και τα δυο να παιζουν φουλ τα παντα?

Με καλυπτει αλλα παιζουμαι κανα lan game που και που και δεν θελω να εχουμαι κοληματα τελος παντος αστο :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...