alexc Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Ειναι καλο, εως και απαραιτητο, να βαλεις ενα ανεμιστηρι... Αν το βαλεις στην πισω θεση, κατω απο το τροφοδοτικο, θα πρεπει να τον βαλεις να φυσα με κατευθυνση προς τα εξω, ωστε να εξαγει [θερμο] αερα... Αν το βαλεις σε καποια αλλη θεση, για παραδειγμα μπροστα [υποθετω υπαρχει διαθεσιμη θεση], θα πρεπει να τον βαλεις να φυσα προς τα μεσα, ωστε να εισαγει αερα...[Αν και το βλεπω λιγο απιθανο το συγκεκριμενο σεναριο, μιας και περα απο τον σκληρο που θα τον ψυχει σταντε, ειναι αρκετα αμφιβολο μια σεβαστη ποσοτητα αερα να φτασει και να ψυξει αποτελεσματικα την μητρικη και τα υπολοιπα εξαρτηματα, διοτι οπως βλεπεις πρεπει να ξεπερασει το φραγμα που ονομαζεται ΚΑΛΩΔΙΑ] Απο 'κει και περα, αν θα χρειαστει να συμμαζεψεις τα καλωδια ωστε να βελτιωσει την ροη του αερα, αν βαλεις ανεμιστηρα μονο πισω, ή μονο μπροστα, ή αν θα βαλεις και πισω και μπροστα, ειναι καθαρα θεμα δοκιμων...[Παντα με την βοηθεια ενος monitoring προγραμματος, οπως το Speecy, ωστε να εχεις μια σαφη εικονα] Τελικα αγορασα δυο ανεμηστηρια 120 και 80 mm το μεγαλο για την εξαγωγη εννοειται λογω χωρου και το αλλο μπροστα... ειδα διαφορα στον σκληρο κατα 12 βαθμους περιπου κα ιστην μητρικη ελαχιστους.. αρκετη διαφορα ειδα και στον επεξεργαστη... οποτε ευχαριστω πολυ !!!
mchls Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Τελικα αγορασα δυο ανεμηστηρια 120 και 80 mm το μεγαλο για την εξαγωγη εννοειται λογω χωρου και το αλλο μπροστα... ειδα διαφορα στον σκληρο κατα 12 βαθμους περιπου κα ιστην μητρικη ελαχιστους.. αρκετη διαφορα ειδα και στον επεξεργαστη... οποτε ευχαριστω πολυ !!! Καλοριζικοι! Για πες μου ομως, μπροστα δεν υπηρχε θεση για 12αρι ανεμιστηρι, ετσι; Η μητρικη σου, ποση θερμοκρασια πιανει αυτην τη στιγμη, και ποση ο επεξεργαστης;
alexc Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 κοτια θα ητνα λιγο ο χαμος εκει και αβολο για αυτο προτειμησα 80αρι.. εχω ομως ακομα θεμα με τον σκληρο τελικα. τον επεξεργαστη δεν τον εχω δει κα ισε ωρα gaming πανω απο 30 βαθμους και η μητρικη στους 45 με 48
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα