panargy Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα σε όλους Πριν από λίγες ημέρες μου έκλεψαν κοντά στη Βέροια από το αυτοκίνητο ένα htc trophy. Δήλωσα την κλοπή στην αστυνομία και στην εταιρία. Ο αστυνομικός μου ζήτησε το ΙΜΕΙ και μου είπε ότι εάν ενεργοποιηθεί το κινητό με άλλη σιμ θα βρεθεί ο κλέφτης ή ο κλεπταποδόχος, μιας και όλα τα συμβόλαια και καρτοκινητά είναι πλέον δηλωμένα. Ξέρει κανείς πως γίνεται αυτό, εάν δηλαδή χτυπάει σήμα στον πάροχο ή κάπου αλλού; Επίσης δοκίμασα από τη σελίδα της microsoft να κάνω εντοπισμό του κινητού, χωρίς αποτέλεσμα, γιατί μάλλον είναι απενεργοποιημένο, άρα και το gps κλειστό. Τέλος, θα ήταν ενδιαφέρον θέμα γενικότερα να γίνει συζήτηση για τις υπηρεσίες εντοπισμού που έχουν τα διάφορα λογισμικά. Άκουσα ότι τα ΒΒ βρίσκονται ακόμη και κλειστά, αρκεί να έχουν πάνω την μπαταρία. Αν έχει γίνει ήδη, συγχωρέστε με τον newbie
NikosKallithea Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Οι εταιρείες κινητής μπορουν να εντοπισουν απο το ΙΜΕΙ καποιο κινητό αλλα εδω στο ελλαντα αυτο δεν υποστηρίζετε ή δεν το κάνουν, οπως θελεις πες το.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα