Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω ένα πρόγραμμα για να δημιουργήσω κάρτες. Δουλεύω σε μια εταιρεία και θέλω ο επισκέπτης που έρχεται να του δίνω να φοράει στο λαιμό του την κάρτα του επισκέπτη, η οποία θα είναι αριθμημένη. Από το 1 έως το 100. Έχω βρει ήδη ένα πρόγραμμα από SmartsysSoft το Business Card Maker, αλλά έχει το εξής πρόβλημα. Πρέπει να εκτυπώσω μία μία κάθε κάρτα. Έχει τη δυνατότητα σε ένα φύλλο Α4 να εκτυπώσει πολλά μαζί, αλλά πρέπει να είναι τα ίδια. Όλα θα είναι το Νο. 1 για παράδειγμα. Σε ένα φύλλο Α4 χωράνε 8 κάρτες για να εκτυπώσω, αλλά δεν μπορώ να εκτυπώσω από το Νο 1 έως το Νο 8. Πως γίνεται να βάλω με κάποιον τρόπο αύξων αριθμό;

Δημοσ.

Και γιατι να τις τυπωσεις αριθμημενες και να μην το γραφεις το νουμερο στο χερι μαζι με τα στοιχεια του επισκεπτη;

Στην παλια μου εταιροα ετσι το καναν παντως

Sent from my android using Insomnia

Δημοσ.

Το προγραμμα που αναφερεις, δεν εκτυπωνει καρτες επισκεπτων (visitors cards) αλλα επαγγελματικες καρτες με τα στοιχεια σου (ξερεις, αυτες που δινουν μεταξυ τους στα meetings :P ).

Οποτε εχεις 2 επιλογες:

1) εκτυπωνεις 100 σελιδες (1 σελιδα απο 1 νουμερο) και τις αποθυκευεις ανα ματσακι κατονταδας.

2) φτιαχνεις ενα ομορφο layout στο excel με τις διαστασεις που θελεις και τα εκτυπωνεις απο εκει με τον αυξων αριθμο που θελεις (πχ απο 652-751....ετσι για να πουλας μουρη :P )

Δημοσ.

1. Φτιάχνεις την κάρτα όπως τη θές, στο πρόγραμμα που λές. αφήνεις το χώρο με τον αύξοντα αριθμό κενό. Τυπώνεις τις κάρτες (είναι όλες ίδιες, μπορείς να τυπώσεις 8 ανα φύλλο).

2. ξαναβάζεις το χαρτί που τύπωσες μέσα στον εκτυπωτή

3. Φτιάχνεις ένα αρχείο word, βάζεις τους αύξοντες αριθμούς ανά 8, στις θέσεις που έχεις αφήσει κενές, ξανατυπώνεις στο ίδιο χαρτί μόνο τους αριθμούς. (θα χρειαστούν πρώτα δοκιμές και μετρήσεις, έτσι ώστε οι αριθμοί να συμπέσουν πάνω στα κενά των ήδη τυπωμένων καρτών.

Δημοσ.

1. Φτιάχνεις την κάρτα όπως τη θές, στο πρόγραμμα που λές. αφήνεις το χώρο με τον αύξοντα αριθμό κενό. Τυπώνεις τις κάρτες (είναι όλες ίδιες, μπορείς να τυπώσεις 8 ανα φύλλο).

2. ξαναβάζεις το χαρτί που τύπωσες μέσα στον εκτυπωτή

3. Φτιάχνεις ένα αρχείο word, βάζεις τους αύξοντες αριθμούς ανά 8, στις θέσεις που έχεις αφήσει κενές, ξανατυπώνεις στο ίδιο χαρτί μόνο τους αριθμούς. (θα χρειαστούν πρώτα δοκιμές και μετρήσεις, έτσι ώστε οι αριθμοί να συμπέσουν πάνω στα κενά των ήδη τυπωμένων καρτών.

Θα δοκιμάσω αυτό που λες...άντε να δούμε. Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας. Δοκίμασα και με το excel αλλά δε με βόλεψε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...