Προς το περιεχόμενο

Airflow στο 500r

Billar4s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπον στο εν λογω κουτι θελω να εγκαταστησω την h100 και σκεφτομουν καποια διαταξη τετοια 500r_side_open_1.png

αλλα ξερω οτι πολλοι λενε οτι στη ψυκτρα ειναι καλυτερα να φυσαει αερας απο εξω.οποτε αν βαλω τους πανω ανεμιστηρες να βαρανε απο εξω και προς τα κατω ο μονος ανεμιστηρας για exhaust θα ειναι απο πισω.Το ερωτημα ειναι αν ειναι μονος του αρκετος για να υπαρχει καλο airflow.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγω θα σου πρωτινα να παρεις την Η80 να την βαλεις στον πισω ανεμηστηρα που εχεις να ρουφαει αερα απο εξω και του δυο top να του αφησεις να βγαζουν τον αερα εξω.ετσι την εχω εγω .γτ ο ζεστος αερας παει παντα προς τα πανω.

θελω να βαλω αυτη που εχω δηλαδη την h100 απλα ρωταω αν μονο ο πισω ανεμιστηρας φτανει για να υπαρχει ροη. αν οχι τοτε βαζω να βαρανε προς τα πανω οπως στην εικονα.

θελω να βαλω αυτη που εχω δηλαδη την h100 απλα ρωταω αν μονο ο πισω ανεμιστηρας φτανει για να υπαρχει ροη. αν οχι τοτε βαζω να βαρανε προς τα πανω οπως στην εικονα.

δεν νωμιζο να φτανει μονο ενας 12ρις να βγαζει αερα εξω.εχω διαβασι οτι δεν εχει διαφορα το να βγαζει τον αερα εξω αλλα το θεμα ειναι οτι θα την εχεις πανω και εκει θα μαζευει ολο τον ζεστο αερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...