Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ όλο το Forum!

Εδώ και αρκετά χρόνια έχω dual monitor, με τη βασικη μου οθόνη να είναι μία Dell U2410 και να έχω κάνει extend το desktop σε μία 17αρα LG, μοντέλο του 2004, λιγάκι γιαγιά η αλήθεια είναι

Εδώ και λιγους μήνες η 17ΑΡΑ lg δουλεύει όποτε το θυμηθεί. Μία είναι ανοιχτή και δείχνει εικόνα κανονικά και μία απλα έχει Black screen και δεν δείχνει τίποτα απολύτως. Συνήθως κιόλας δουλεύει σε ανύποπτες στιγμές. Δηλαδή χθες π.χ. ενω το PC ανοιξε και η οθόνη έδειχνε απλα μαυρίλα, μετά ανοιξε και δούλεψε κανονικά. Επισης πριν λιγο που πάλι δεν εδειχνε εικόνα, έκανα απλα ενα restart και επανήλθε...

Ή π.χ. πριν η οθόνη δεν εδειχνε τίποτα, και αν απλα την αναβόσβηνα, εδειχνε στιγμιαία το desktop και μετά ξανα μαυρίλα.

ΤΟ βασικότερο σημείο κιόλας νομιζω ειναι αυτό...Την είχα απενεργοποιημένη απο τα Windows πολυ καιρό επειδή μία δουλευε και μια όχι, αλλα στο boot εμφάνιζε κανονικά οτι και η κεντρικη μου οθόνη (mirroring). Οπότε μήπως είναι θέμα Windows ή driver της κάρτας γραφικων ;

• Moderators
Δημοσ.

Οπότε μήπως είναι θέμα Windows ή driver της κάρτας γραφικων ;

Ετσι ακουγεται. Ξεκινα να "παιζεις" με τους drivers, τις ρυθμισεις και τις εκδοσεις τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...