Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Έχω έναν υπολογιστή με επεξεργαστη AMD Phenom II X4 965 3.4 GHz Quad Core και 8 GB Ram. Η μητρική μου ειναι η Asrock Socket AM3+ 960GM/U3S3 FX Vga GLan Audio Raid. Εχω παρατηρήσει ότι σε καποιες επεξεργασίες βίντεο και εικόνας αρχίζει κολάει (π.χ. παιζει το βίντεο σε αργη κινηση ή αργει η επεξεργασίεα στο paint.net) και υποψιάζομαι ότι φταίει το οτι η κάρτα γραφικών της μητρικής δεν ειναι αρκετή. Οπότε θέλω την βοήθειά σας για μια καλύτερη κάρτα γραφικών και κατά το δυνατόν οικονομική (υπολογίζω γύρω στα €40). Ευχαριστώ!

Δημοσ.

η μητρικη σου δεν ειναι αναλογη του υπολοιπου συστηματος...!!! αν και εχει νεα ονομασια (960), εχει το παλιο chipset της AMD, το 760G....!!!! αυτο εχει καρτα γραφικων σειρας 3000! αρκετα παλια δλδ!!

τωρα, οσον αφορα τα κολληματα στην επεξεργασια βιντεο και εικονας, εξαρταται απο τα προγραμματα που χρησιμοποιεις!! αν δλδ το συγκεκριμενο προγραμμα που δουλευεις, χρησιμοποιει την καρτα γραφικων ή τον επεξεργαστη...!!!

αν χρησιμοποιει την καρτα γραφικων, τοτε σιγουρα χρειαζεσαι καποια δυνατοτερη, για να εχεις αποτελεσμα.

αλλιως πρεπει να ψαξεις αλλου την αιτια!!

Δημοσ.

Σ' ευχαριστω για την απαντηση! Δηλαδη λες οτι η μητρικη περαν της καρτας γραφικων μπορει και να μην υποστηριζει ικανοποιητικα την λειτουργια του επεξεργαστη και της Ram?

Για καρτα γραφικων τι προτεινεις?

Δημοσ.

Σ' ευχαριστω για την απαντηση! Δηλαδη λες οτι η μητρικη περαν της καρτας γραφικων μπορει και να μην υποστηριζει ικανοποιητικα την λειτουργια του επεξεργαστη και της Ram?

Ο φιλος εννοει πως η μητρικη σου δεν συμβαδιζει στα ιδια στανταρ με το υπολοιπο συστημα. Σαν βαση εχει τσιπσετ σειρας 700 δηλαδη 3 ετων, ασχετως αν υποστηριζει μεχρι και τους νεοτερους 8πυρινους επεξεργαστες της AMD.

Η καρτα γραφικων της μητρικης πολυ απλα δεν κανει για τετοια επεξεργασεις. Ελενξε ομως και τα προγραμματα που χρησιμοποιεις, τι χρησιμοποιουν τον επεξεργαστη σου για την επεξεργασια ή την καρτα γραφικων?

Τωρα οσον αφορα μεχρι 40 ευρω θα ελεγα να ψαχτεις στις αγγελιες του φορουμ πχ η 3870Χ2 εδω ειναι μια χαρα και με το παραπανω ή και αυτη η 8800 gts θα σου κανει μια χαρα την δουλεια σου και απο ατομο εμπιστοσυνης.

Δημοσ.

αυτο ακριβως που ειπε ο STORM1978! δεν λεω οτι το συστημα ειναι ασταθες ή οτι δεν υποστηριζει cpu-ram-vga..! απλα οτι σε ενα πολυ καλο συστημα, δεν εβαλες αντιστοιχα καλη μητρικη!!

τελος παντων μην ασχολεισαι και τοσο με αυτο. ενα σχολιο ηταν εκ μερους μου.

αν θες καποια καλη καρτα γραφικων, παντως, ψαξε στα μεταχειρισμενα, να βρεις καποια ευκαιρια.

γιατι με 40€ μονο κατι 5450-6450-210 βρισκεις!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...