Προς το περιεχόμενο

Kingston HyperX DDR3 1866MHz CL11 Non ECC SODIMM Memory Module (Kit of 2) - £57.51

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004XZ8ZQE

In stock.

Dispatched from and sold by Amazon.co.uk. Gift-wrap available.

Only 1 left in stock--order soon (more on the way).

Product Specifications

General

BrandKingston

Item Height 3 millimetres

Item Width11.4 centimetres

Memory

RAM Size8 GB

Computer Memory TypeDDR3 SDRAM

Product Features

Utilizes HyperX module with faster latency timing for higher performance and speed

2x4GB Kit 1866 MHz DIMM

Limited Lifetime Warranty

Ws3rC.png

Δημοσ.

Προσοχη πριν αγορασει κανεις να βεβαιωθει οτι το λαπτοπ του υποστηριζει την υπερβολικη αυτη συχνοτητα.

Συνηθως τα περισσοτερα δεν πανε πανω απο 1333ΜHz χωρις προβληματα.

Δημοσ.

Προσοχη πριν αγορασει κανεις να βεβαιωθει οτι το λαπτοπ του υποστηριζει την υπερβολικη αυτη συχνοτητα.

Συνηθως τα περισσοτερα δεν πανε πανω απο 1333ΜHz χωρις προβληματα.

Πως μπορούμε να το δούμε αυτό?

• Moderators
Δημοσ.

Γιατι εμενα μου φαινεται πολυ ακριβη;

Οσο και αν ψαξει κανεις δεν μπορει να βρει ακριβοτερα 2x4GB sodimm στο αμαζον, ουτε Ελλαδα κοιταζοντας τα πρωτα 20-30 αποτελεσματα στο skroutz. Η συγκεκριμενη μπορει να ειναι 15% ακριβοτερη Ελλαδα, αλλα γιατι να την παρει καποιος οταν βρισκει με τα μισα σχεδον λεφτα αλλες 2χ4GB; :confused:

Δημοσ.

Οσο και αν ψαξει κανεις δεν μπορει να βρει ακριβοτερα 2x4GB sodimm στο αμαζον, ουτε Ελλαδα κοιταζοντας τα πρωτα 20-30 αποτελεσματα στο skroutz. Η συγκεκριμενη μπορει να ειναι 15% ακριβοτερη Ελλαδα, αλλα γιατι να την παρει καποιος οταν βρισκει με τα μισα σχεδον λεφτα αλλες 2χ4GB; :confused:

Το ίδιο και εμένα. Για κανένα τουμπανιασμένο laptop(Alienware?) ίσως και να χρειάζεται-αξίζει. Αλλά για τα συνηθισμένα το θεωρώ και εγώ υπερβολή.

Εκτός και αν ισχύει κάτι που δεν γνωρίζουμε οι περισσότεροι(δηλαδή εγώ και ο Matrix :rolleyes:)

Δημοσ.

Δεν νομίζω να βρίσκει κάποιος πιο φθηνές 1866αρες (PC14900) SODIMM στην Ελλάδα ή στο AMAZON*. Τώρα αν κάποιος χρειάζεται τόσο γρήγορες μνήμες και μάλιστα σε laptop, είναι μια άλλη κουβέντα...

*Οχι ότι βέβαια είναι και τόσο τόσο πιο φθηνές, ώστε να το πεις "ευκαιρία". Αυτές βγαίνουν περίπου στα 76 ευρώ κι εδώ Ελλάδα οι πιο φθηνές παρόμοιες είναι περίπου στα 85.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...