margaritagr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Το θεμα δεν ειναι σε ποια χωρα κατασκευαζεται η συσκευη. Κανεις δεν αναφερει το "κινεζικο" επειδη ειναι made in china. Αναφορα γινεται επειδη ειναι ενα no name κινητο με no name parts. Τωρα αν εσυ θεωρεις οτι οι αλλες επωνυμες/μεγαλες/γνωστες εταιριες , μπαινουν στο ιδιο τσουβαλι με το συγκεκριμενο, επειδη εχει κι αυτο εργοστασιο στην Κινα.... Τα υπολοιπα περι ζελατινων και θηκης ειναι προς δημιουργια εντυπωσεων και μονο. Για κινητο μιλαμε, οχι για μια θηκη σιλικονης. Υγ.324γρ βαρος... Καλη παντοφλα.(εδω το htc kaiser που ειχα κι ηταν 190.. Ουτε να φανταστω δε θελω πως θα ναι να κρατας τοσο βαρυ κινητο)
android7 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Το θεμα δεν ειναι σε ποια χωρα κατασκευαζεται η συσκευη. Κανεις δεν αναφερει το "κινεζικο" επειδη ειναι made in china. Αναφορα γινεται επειδη ειναι ενα no name κινητο με no name parts. Τωρα αν εσυ θεωρεις οτι οι αλλες επωνυμες/μεγαλες/γνωστες εταιριες , μπαινουν στο ιδιο τσουβαλι με το συγκεκριμενο, επειδη εχει κι αυτο εργοστασιο στην Κινα.... Τα υπολοιπα περι ζελατινων και θηκης ειναι προς δημιουργια εντυπωσεων και μονο. Για κινητο μιλαμε, οχι για μια θηκη σιλικονης. Υγ.324γρ βαρος... Καλη παντοφλα.(εδω το htc kaiser που ειχα κι ηταν 190.. Ουτε να φανταστω δε θελω πως θα ναι να κρατας τοσο βαρυ κινητο) Επειδή το έψαξα πρόκειται για μεγάλη κινεζική εταιρία check here http://www.goophone.hk/ το οτι δεν την ξέρουμε εμείς δεν ακυρώνει οτι μπορεί να είναι σοβαρό σαν εργοστάσιο. το βάρος που λες γράφει με bold γράμματα απο επάνω Package είναι κουτί, κινητό καλώδιο φορτιστής βιβλιαράκια. Με εκπλήσσει πάντως που βλέπω τόσα πολλά αρνητικά σχόλια ( να μην πω θάψιμο ) από τη στιγμή που δεν το έχει δει κανένας, μου θυμίζει αυτό που λένε και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία με το που θα δουν κάποιον στην τηλεόραση τον βγάζουν αμέσως Π_ _ _ _η , έτσι και εσείς... κινέζικο = Μαλακ...
oldnew Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δεν ειναι το ιδιο πραγμα, αλλα εχω παρει κλωνο δορυφ δεκτή 50€ ακριβές αντίγραφο βεβαια. Ο κανονικός είχε 170€. Και αλλον στη συνέχεια μαϊμού 150€ αντι για 400€ ο original. Σε γενικές γραμμές άξιζαν τα λεφτά τους με 1000.. Ζεσταινονταν λίγο περισσότερο, τα υλικα ήταν τα ιδία αλλα β διαλογής, εβαλα μια ψυκτρουλα στο τσιπακι, για να λύσω μικροθέματακια θερμοκρασίας. Δεν το μετανειωσα ποτε. Τώρα για το κινητό ειναι μια άλλη ιστορία. Δεκτές ολες οι απόψεις. Αν δε δεις κάτι απο κοντά δε μπορεί να μιλας. Απο την άλλη να είσαι απόλυτα κάθετος ητε υπερ ητε κατά δεν το βλέπω σωστο. Ειδικά που ο παραπάνω κλώνος δεν έχει καμία σχεση ξαναγράφω με τους πατατοκλωνους που ειδαμε ως τώρα. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
margaritagr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Σορυ κιολας εσυ απ αυτη τη σελιδα πως στην ευχη μπορεσες να βγαλεις συμπερασμα? ελα παραδεξου το, εχεις κινεζικη καταγωγη γι αυτο το υποστηριζεις Σεν εχω συνηθισει οταν βλεπω χαρακτηριστικα κινητων ν αναγραφεται το βαρος της συσκευασιας, οποτε το package δε το δα. Και μου κανε εντυπωση , γτ ειχα το htc που λεω, και σκεφτηκα αντε να το κρατησεις πανω απο 5´ αυτο Το οτι δε το χει δει καποιος μπορει να μη του επιτρεπει να κανει αρνητικα σχολια, αλλα και με τα θετικα , το ιδιο θα ισχυει αν ειναι, σωστα? κι αυτο εγραψα, οτι εδω επωνυμα και τα ψαχνουμε τοσο.. Σκεψου να του χαλασει, τι υποστηριξη θα χει μετα? θα τ αναγνωρισει ο Κινεζος και θα περιμενει κανα μηνα μεχρι να το στειλει και να το παρει πισω? τα ξερουμε αυτα? αμα ελεγε να δωσει 30 ευρω, θα του λεγα και δε τα δινεις, να χεις να παιζεις, αλλα εδω μιλαμε για πολλα λεφτα. Για κατι που δε μπορεις να δεις πριν απο κοντα, και για το οποιο εχεις ελαχιστες πληροφοριες. ; Τωρα αμα ο αλλος θελει να ρισκαρει, ας το κανει. Προφανως ομως για ν ανοιξεις θεμα, δε το κανεις γιατι θες να σου πουν "τελειο τρεχα παρτο"
orlox Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μεγαλε χτυπα το. Θα εχεις ενα κινητο τιμιοτερο και ισως σε πολλα καλυτερο απο το γνησιο iphone4s με το 1/3 των χρηματων με ελαχιστες εως καθολου διαφορες. Παρολα αυτα με λιγα παραπανω στα 300 χτυπας ακομα καλυτερα απο iphone4s οπως optimus 2x evo 3d atrix και αλλα πολλα
michalisv Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 γιατί να αγοράσει ένα κλώνο με μηδενική υποστήριξη και να μην πάρει το se xperia neov με τα ίδια χρήματα η να δώσει λίγα περισσότερα να πάρει ένα μεταχειρισμένο galaxy s2 ώστε να έχει και κάτι καλύτερο από iphone
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Tα ποστ που δεν εχουν σχεση με το θεμα και/ή κριθηκαν flame αφαιρεθηκαν. Παρακαλω συνεχιστε ontopic ριχνοντας και καμια ματια που και που στους Ορους Χρησης του φορουμ αν εχετε αποριες. Συνεχιζουμε ontopic.
nikoskon Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Καλά όλα αυτά που λέτε παιδιά, αλλά αν το τηλέφωνο μετά από καιρό πάθει κάτι, τί γίνεται; Και δεν μιλώ για software αλλά για hardware πρόβλημα. Νομίζω δεν πρέπει να παραβλέπουμε το κομμάτι εγγύησης/service. Ή αν το κάνουμε, να το κάνουμε συνειδητά.
Dimgi Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 δεν είναι μόνο το τηλέφωνο μη πάθει κάτι. Μπορεί να πάθει και ο ιδιοκτήτης του. Εδώ ολόκληρο πανάκριβο SGS3 και έκανε μπουμ, πόσο μάλλον μια κατάφτηνη κινεζιά!
oldnew Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Ότι παίρνεις απο Κινα, και δεν αντιπροσωπεύεται εδω, βασικα ειναι σαν να μη έχει εγγυηση. Συσκευή 170€, μονο τα μεταφορικά πανω, κάτω θες 60-100€ αμα χαλάσει, δε συμφέρει.. Οσο για το sgs3 ,ειναι τραβηγμένο αυτό που δείχνει η φωτο. Αμα βαλεις μαπα φορτηστη τα μισα κινητό το ιδιο θα πάθουν. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
nikoskon Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Ότι παίρνεις απο Κινα, και δεν αντιπροσωπεύεται εδω, βασικα ειναι σαν να μη έχει εγγυηση. Συσκευή 170€, μονο τα μεταφορικά πανω, κάτω θες 60-100€ αμα χαλάσει, δε συμφέρει.. Οσο για το sgs3 ,ειναι τραβηγμένο αυτό που δείχνει η φωτο. Αμα βαλεις μαπα φορτηστη τα μισα κινητό το ιδιο θα πάθουν. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Το ίδιο και με μαπα μπαταρία, μάπα δέκτη, μάπα πλακέτα κλπ... Μοιάζει σαν περιγραφή κινέζικου σμαρτφόουν!
android7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Εγώ πάντως χτύπησα αυτό το άσπρο για το γυναικάκι μου, με τον κωδικό, από οτι είδα στο google έχουν και υποστήριξη τα goophone γενικότερα από roms κτλ. , το μόνο άσχημο είναι το περίμενε τώρα...
Fotis13 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Εγώ πάντως χτύπησα αυτό το άσπρο για το γυναικάκι μου, με τον κωδικό, από οτι είδα στο google έχουν και υποστήριξη τα goophone γενικότερα από roms κτλ. , το μόνο άσχημο είναι το περίμενε τώρα... Συγχαρητηρια πολυ εξυπνη αγορα !
android7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Συγχαρητηρια πολυ εξυπνη αγορα ! Ευχαριστώ καλέ μου άνθρωπε κινέζικο έχει ούτως η άλλος , αυτό που έχει πάντως είναι σκυλί, το παίρνει η κόρη μου και το σκάει κάτω με όλη της τη δύναμη και δεν έχει πάθει τίποτα
kage Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 ειναι ενας καλος κλωνος(σε αντιθεση με τα "κλεμενα"που κυκλοφορουν). αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι πως και δεν εχουν βγαλει με ακριβως τα ιδια specs iphone(π.χ2πυρινα) στην κινα... το σιτε της εταιριας φτιαχνει μεχρι και μαιμου mac! εγω παλι εχω 4s κανονικο αν ειχε 100ε θα το επαιρνα μονο και μονο για να δω τις διαφορες και να τα χω μαζι ειτε για gps. 700ε κινητο που δεν εχει 3g videocall και χωρις flash sta site προσωπικα δεν το θεωρω κινηταρα. με 170ε που λετε πιο πανω δεν παιρνεις smartphone γενικα κινητο της προκοπης.(μεγαλη οθονη γρηγορο κτλ.το neo v ειναι καλη λυση αλλα με μικρη οθονη) προτεινω να ρωτησετε το παιδι στο βιντεο το θεμα με τα κουμπια+android και ενα video με vs original 4 για το θεμα ταχυτητα.αν και εφοσον δεν κολαει με τα βαρια games δεν νομιζω να εχει προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα