Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά ισχύει, και αυτονομία δεν θα πιάνει την ίδια με αι φοουν. Αλλά εδώ που τα λέμε γενικά τα κινητά δεν κρατάνε πολύ (max 2 χρόνια;). Όλο και κάποια γκαντεμιά θα σου τύχει. Ειδικά το αι φοουν αν σου πέσει κλαύτα. Γενικά είναι ρίσκο η κινεζιά

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και γιατί δεν δίνεις 200-250 ευρώ για ένα καλό vfm android και να του περάσεις μια custom rom που να έχει UI σαν το iOS...? Πίστεψέ με αυτό θα σου μείνει για πάντα(όσο αντέξει δηλαδή)...γιατί όταν βαρεθείς αυτό το UI θα μπορείς να περάσεις μια άλλη ICS rom και να ανανεώσεις το κινητό σου...

Όμως με αυτόν τον κλώνο ΠΑΝΤΑ θα μείνεις με το ίδιο UI, και άμα πάθει τίποτα, τρέχα γύρευε μετά....

Αλλά για να τα λέμε όλα, το συγκεκριμένο φαίνεται αρκετά καλό και έχει και καλή ανάλυση...Αλλά ποτέ μην ξεχνάτε πως το "φαίνεσθαι" από το "είναι" απέχουν πολύ... :rolleyes:

Δημοσ.

είχα πάρει κλώνο 3gs και αν άντεξε μήνα ζήτημα ειναι... Ο κινέζος μετα, κλασσικα τον κινέζο (στείλτο μου πίσω αλλα πληρώνεις εσυ τα εξοδα αποστολης προς κίνα και αντικαταστασης μλκς.)

Το πέταξα σε ένα συρτάρι και ησύχασα. Απο εμένα μακρια.

Δημοσ.

φίλε μου αυτό δεν έχει σχέση με τους φτηνοκλώνους που έχουν κυκλοφορήσει, κολλάτε όλοι στο ότι είναι κλώνος, είναι ένα android ICS κινητό που στα λεφτά αυτά δεν θα βρεις με αυτά τα χαρακτηριστικά για να πάρεις κάτι επώνυμό θέλεις τα διπλάσια. Το ότι ει ναι πιστό αντίγραφο για εμένα είναι στα + γιατί μπορείς να βρεις πάμφθηνα screen protectors, θήκες κτλ, και σε οτι σχέδιο γουστάρεις. Το οτι είναι κινέζικο δεν είναι πρόβλημα για εμένα προσωπικά, όλα κινέζικα είναι και άλλο το να δίνεις 50 δολάρια και άλλο 200 είναι δυνατόν να περιμένεις την ίδια ποιότητα? Και ο Κινέζος ότι του δόσεις θα σου δώσει τα ανάλογα πίσω ;)

Δημοσ.

φίλε μου αυτό δεν έχει σχέση με τους φτηνοκλώνους που έχουν κυκλοφορήσει, κολλάτε όλοι στο ότι είναι κλώνος, είναι ένα android ICS κινητό που στα λεφτά αυτά δεν θα βρεις με αυτά τα χαρακτηριστικά για να πάρεις κάτι επώνυμό θέλεις τα διπλάσια. Το ότι ει ναι πιστό αντίγραφο για εμένα είναι στα + γιατί μπορείς να βρεις πάμφθηνα screen protectors, θήκες κτλ, και σε οτι σχέδιο γουστάρεις. Το οτι είναι κινέζικο δεν είναι πρόβλημα για εμένα προσωπικά, όλα κινέζικα είναι και άλλο το να δίνεις 50 δολάρια και άλλο 200 είναι δυνατόν να περιμένεις την ίδια ποιότητα? Και ο Κινέζος ότι του δόσεις θα σου δώσει τα ανάλογα πίσω ;)

πες τα ρε φιλος! κ λεω, μονο εγω το σκεφτομαι ,ετσι?

ειδα και καινουργιο βιντεακι που με επεισε ακομη περισσοτερο

http://www.youtube.com/watch?v=ScVPfU8FEZc

Δημοσ.

Η συζήτηση αφορά μια συσκευή, η οποία είναι εμφανισιακά ίδια με το iphone, αλλά λειτουργικά διαφορετική; Εν ολίγοις, το ζήτημα είναι αν αξίζει βάσει τιμής, να αγοραστεί από κάποιον του οποίου ο ...καημός είναι να έχει τηλέφωνο, το οποίο ...οι άλλοι θα νομίζουν ότι είναι iphone;...

Αν κατάλαβα λάθος, πάω πάσο και ...ανακαλώ!

Αν όμως κατάλαβα σωστά, η ουσία βρίσκεται στο 0:51

Δημοσ.

Οποίον τον ενδιαφέρει ας διαβασει και το threat στο xda:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1715329

Αν καταλαβα καλα 2 προβλήματά: 1 δεν τρεχει ics αλλα gingerbread, 2 δεν δουλεύει ακόμα το android market και πρέπει να βαζεις διαφορετικά τις εφαρμογές.. Θα το φτιάξουν με αναβαθμηση υποτίθεται. Αυτο ειναι οντως προβλημα. Κατά τα υπολοιπα ειναι όχι μια χαρά αλλα 2 χαρες.

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

169 ευρό κλώνος?!

έλεος εσυ τώρα αυτό το λες ευκαιρία?! και δεν έχει ούτε μάρκετ?!

σήμερα με 250 εύρο βρίσκεις μεταχειρισμένο s2 και με ενεργή εγγύηση και με ics και με τα πάντα όλα.

Δημοσ.
169 ευρό κλώνος?!

έλεος εσυ τώρα αυτό το λες ευκαιρία?! και δεν έχει ούτε μάρκετ?!

σήμερα με 250 εύρο βρίσκεις μεταχειρισμένο s2 και με ενεργή εγγύηση και με ics και με τα πάντα όλα.

Προσωπικα εχω γραψει 2 φορές με κεφάλαια γράμματα ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ IPHONE LOOK Τα 170€ ειναι σιγουρα προτιμότερα απο οσο κανει το original.

1000 φορές προσωπικά θα προτιμούσα και εγω ένα μεταχειρισμενο s2 που γραφεις και εσι, αλλα εγω δεν θέλω iphone look.. Επίσης συγκρινεις ανομία πραγματα. Καινούρια με μεταχειρισμενα.

Υπάρχουν και αλλα market που δουλεύουν. Και βαζεις και .apk αλλα συμφωνώ αυτο ειναι το μεγαλύτερο μειον.

Δημοσ.

Τρεχει android, πληρη αντίγραφο εμφανισιακά και ui του iphone, καλούτσικα spec, 1 giga cpu και καλη αναλυση οθόνης. Επίσης εφαρμογές που πλεον παρα πολλές ειναι ολόιδιες σε ios και android.

Πρώτα ειμουν και εγώ κατηγορηματικά εναντίον τέτοιων λύσεων αλλα οι κλώνοι ήταν κάτι πατάτες. Για το συγκεκριμενο ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΙPΗΟΝΕ LOOK γιατί όχι; Η φτωχια θελει καλοπεραση, δεν ειμαστε για 700€ πλεον.. :) Το ωραίο ειναι ότι θα έχει και συν σε σχεση με το original iphone.. Όλα τα συν της ανοιχτης αρχιτεκτονικης android.. :) Σπασμένεςandroid εφαρμογές και παιχνίδια χωρις jb, ούτε περιορισμοι , ούτε itunes.. Και μονο 200€ ε.... Μη αρχίσει ο κόσμος να το προτιμα απο το original στο τέλος... :)

Παντως το ui του iphone μπορείς να το έχεις σε οποιοδήποτε android πχ με ilauncher. Και να πάρεις ένα android κινητό με καλύτερα spec, αν σε ενδιαφέρει μονο το ui και όχι να ξεγελά εξωτερικα ότι ειναι iphone.

Θα συμπληρωνα επισης πως ειναι κινεζια και σε 2 μηνες 8α καταληξει στα σκουπιδια.

Δημοσ.

Ναι, τρέχει ICS και κολοκύθια τούμπανα. Το ότι τρέχει ICS δε σημαίνει τίποτα. Όπως τίποτα δε σημαίνει και το ότι έχει Retina Display. Όπως τίποτα δε σημαίνει και το ότι έχει αξιόλγη CPU και αρκετή RAM. Δεν αγοράζεις τσιπάκια χύμα, αγοράζεις smartphone.

Είναι ένας κλώνος από μια ανύπαρκτη εταιρεία. Αγόρασέ το, αν θέλεις να απολαύσεις το support στην πλήρη ανυπαρξία του.

Στα ίδια λεφτά παίρνεις κινητό. Η πρόταση όλων μας είναι να μη πάρεις αυτό το... αυτό τέλος πάντων, ό,τι κι αν είναι.

Και όσο για το iPhone-look: b_tch please. Εάν θέλεις iPhone-look πάρε iPhone, μη κάνεις καγκουριές. Αυτό μου θυμίζει κάτι τυπάκια που παίρνουν BMW 316i και κολλάνε πάνω σηματάκια της BMW M3 και βάζουν «φουσκώματα» στο σώμα του αμαξιού. Αυτούς τους κοροϊδεύω στο δρόμο. Έτσι θα κοροϊδεύουν κι εσένα όσοι σε δουν με τον κλώνο του iPhone.

Δημοσ.

Λοιπόν μίλησα με τον τύπο που έκανε το review στο Youtube είναι ΕΛΛΗΝΑΣ δεν είναι τυχαίο οτι στο δεύτερο video review παίζει pro με την Ελλάδα εναντίον Γερμανίας :-D , έχει κανονικά market ελληνικό, φαίνεται στο video ( δεν το είχα προσέξει ). Στο thread του xda αυτά που λένε είναι για παλιότερο μοντέλο και με διαβεβαίωσε το παλικάρι οτι δεν είναι φτηνιάρικο κινητό από άποψη κατασκευής εκτός αν θεωρείται το κανονικό iphone φτηνιάρικο πάντως λέει ότι δεν έχει την φτηνή πλαστικούρα των samsung

Δημοσ.

Θα συμπληρωνα επισης πως ειναι κινεζια και σε 2 μηνες 8α καταληξει στα σκουπιδια.

Τα επιχειρήματα σου με αποστόμωσαν...

Λοιπόν μίλησα με τον τύπο που έκανε το review στο Youtube είναι ΕΛΛΗΝΑΣ δεν είναι τυχαίο οτι στο δεύτερο video review παίζει pro με την Ελλάδα εναντίον Γερμανίας :-D ' date=' έχει κανονικά market ελληνικό, φαίνεται στο video ( δεν το είχα προσέξει ). Στο thread του xda αυτά που λένε είναι για παλιότερο μοντέλο και με διαβεβαίωσε το παλικάρι οτι δεν είναι φτηνιάρικο κινητό από άποψη κατασκευής εκτός αν θεωρείται το κανονικό iphone φτηνιάρικο πάντως λέει ότι δεν έχει την φτηνή πλαστικούρα των samsung[/quote']

ΑΝ ειναι έτσι άκυρα τα μειον που εγραφα. Εχω μια απορια όμως. Στα android θες 3 κουμπιά. Αυτο έχει μονο ένα.. Τι γίνεται με τα αλλα 2?

Δημοσ.

Εγω λεω αφηστε τις κινεζιες και παρτε τοοοοσα κινητα που υπαρχουν σε αυτα τα λεφτα και ειναι πολυ καλυτερα και σαν συσκευες αλλα και σε θεμα υγειας...Αυτο τηγανιζει πατατες οπως ολα τα αλλα..Και ειναι η μεγιστη γυφτια να παρεις κλωνο μονο και μονο για να δειχτεις οτι εχεις iphone 4.

Δημοσ.

Ναι, τρέχει ICS και κολοκύθια τούμπανα. Το ότι τρέχει ICS δε σημαίνει τίποτα. Όπως τίποτα δε σημαίνει και το ότι έχει Retina Display. Όπως τίποτα δε σημαίνει και το ότι έχει αξιόλγη CPU και αρκετή RAM. Δεν αγοράζεις τσιπάκια χύμα, αγοράζεις smartphone.

Είναι ένας κλώνος από μια ανύπαρκτη εταιρεία. Αγόρασέ το, αν θέλεις να απολαύσεις το support στην πλήρη ανυπαρξία του.

Στα ίδια λεφτά παίρνεις κινητό. Η πρόταση όλων μας είναι να μη πάρεις αυτό το... αυτό τέλος πάντων, ό,τι κι αν είναι.

Και όσο για το iPhone-look: b_tch please. Εάν θέλεις iPhone-look πάρε iPhone, μη κάνεις καγκουριές. Αυτό μου θυμίζει κάτι τυπάκια που παίρνουν BMW 316i και κολλάνε πάνω σηματάκια της BMW M3 και βάζουν «φουσκώματα» στο σώμα του αμαξιού. Αυτούς τους κοροϊδεύω στο δρόμο. Έτσι θα κοροϊδεύουν κι εσένα όσοι σε δουν με τον κλώνο του iPhone.

Ακριβως δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισοτερο,ειναι πραγματικα ο ορισμος της καγκουριας.Πολυ ευστοχο το παραδειγμα με την BMW.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...