Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βλεπωντας το παρακατω βιντεακι εμεινα λαλακας βλεποντας ποσο εχουν προχωρησει οι κινεζοι στο θεμα των κλωνων. για τα λεφτα του το βρηκα τρομερο... γνωμες? αξιζει η αγορα του σε αυτη την κλιμακα τιμης?

http://www.youtube.com/watch?v=QYCVSRPgr7c&feature=player_embedded

Δημοσ.

Όχι, όχι, όχι, όχι, όχι, για κανένα λόγο, όχι.

Εάν απλά θεωρείς ακριβό το iPhone πάρε κάποιο καλό Android περασμένης γενιάς (μιας και τα καινούρια έχουν όσο το iPhone ή και παραπάνω) και πέρνα του ICS. Εάν γουστάρεις απλά το design του iPhone, χωρίς να σου αρέσει η ίδια η συσκευή, ατύχησες. Αλλά και πάλι υπάρχουν άλλα smartphones με εξαιρετικό design.

Δημοσ.

Όχι, όχι, όχι, όχι, όχι, για κανένα λόγο, όχι.

Εάν απλά θεωρείς ακριβό το iPhone πάρε κάποιο καλό Android περασμένης γενιάς (μιας και τα καινούρια έχουν όσο το iPhone ή και παραπάνω) και πέρνα του ICS. Εάν γουστάρεις απλά το design του iPhone, χωρίς να σου αρέσει η ίδια η συσκευή, ατύχησες. Αλλά και πάλι υπάρχουν άλλα smartphones με εξαιρετικό design.

Φιλε μου τη περασμένης γενιάς κτλ. το βίντεο το είδες ??? Android 4 είναι το τηλέφωνο με Retina οθόνη ΤΟΥΜΠΑΝΟ

Δημοσ.

Φίλε εγώ θα το τσίμπαγα! Αν και δεν θα ήθελα να δώσω τόσα λεφτά για κινεζιά, καλό μου φαίνεται για να μ*λακιστείς ( από το να δώσεις $700 για αι φοουν). Θα κάνεις και την μόστρα σου και κύριος :P

Δημοσ.

Φίλε εγώ θα το τσίμπαγα! Αν και δεν θα ήθελα να δώσω τόσα λεφτά για κινεζιά, καλό μου φαίνεται για να μ*λακιστείς ( από το να δώσεις $700 για αι φοουν). Θα κάνεις και την μόστρα σου και κύριος :P

Kαι απο μενα παρτο εχει να γελασει πολυς κοσμος με την επιλογη σου.Σκεφτομαι να παρω κλωνο Φερραρι τι να κανω? τι?

Δημοσ.

Kαι απο μενα παρτο εχει να γελασει πολυς κοσμος με την επιλογη σου.Σκεφτομαι να παρω κλωνο Φερραρι τι να κανω? τι?

Άι μωρέ σιγά. Λες και άμα πάρει κινητό με 700ευρό θα καταλάβει διαφορά. Καγκουριές είναι αυτά, μάθαμε εκεί με ρετίνες και ιστορίες και το έχουμε για να παίρνουμε τηλέφωνο και να κάνουμε μόστρα. Βρε πάρτο εκεί να κάνεις το κέφι σου.

Και μην συγκρίνεις φερράρι, από το κινητό δεν παίζει να πεθάνεις άμα χαλάσει. (Καλά ποτέ μην λες ποτέ, αλλά λέμε τώρα)

Δημοσ.

Τρεχει android, πληρη αντίγραφο εμφανισιακά και ui του iphone, καλούτσικα spec, 1 giga cpu και καλη αναλυση οθόνης. Επίσης εφαρμογές που πλεον παρα πολλές ειναι ολόιδιες σε ios και android.

Πρώτα ειμουν και εγώ κατηγορηματικά εναντίον τέτοιων λύσεων αλλα οι κλώνοι ήταν κάτι πατάτες. Για το συγκεκριμενο ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΙPΗΟΝΕ LOOK γιατί όχι; Η φτωχια θελει καλοπεραση, δεν ειμαστε για 700€ πλεον.. :) Το ωραίο ειναι ότι θα έχει και συν σε σχεση με το original iphone.. Όλα τα συν της ανοιχτης αρχιτεκτονικης android.. :) Σπασμένεςandroid εφαρμογές και παιχνίδια χωρις jb, ούτε περιορισμοι , ούτε itunes.. Και μονο 200€ ε.... Μη αρχίσει ο κόσμος να το προτιμα απο το original στο τέλος... :)

Παντως το ui του iphone μπορείς να το έχεις σε οποιοδήποτε android πχ με ilauncher. Και να πάρεις ένα android κινητό με καλύτερα spec, αν σε ενδιαφέρει μονο το ui και όχι να ξεγελά εξωτερικα ότι ειναι iphone.

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Μην ακουμπάτε στα κεφαλιά σας ότι σκουπίδι κυκλοφορεί. Στα 200 ευρω παίρνετε ένα κάρο τούμπανο συσκευές πολυ καλύτερες απο τις κινεζιες

Δημοσ.

ΕΕε σιγά θα βάλει εκεί το handsfree και θα είναι κομπλέ. Βρε μια χαρά μια χαρά μαρέσει, μην σου πω θα το πάρω και εγώ. Με έψησε η ανάλυση του oldnew

Δημοσ.
Μην ακουμπάτε στα κεφαλιά σας ότι σκουπίδι κυκλοφορεί. Στα 200 ευρω παίρνετε ένα κάρο τούμπανο συσκευές πολυ καλύτερες απο τις κινεζιες

Το κοίταξες το βίντεο; Τα ιδία με εσένα εγραφα και εγω περισι αλλα ήταν κάτι αργοι κλώνοι με cpu 600mhx και 480x240 αναλυση. Σκουπίδια όπως γραφεις και εσι. Αυτό δε θα το χαρακτηριζα σκουπίδι με τίποτε. Τρεχει πρακτικά τα παντα σημερα. Εφοσον καποιος θελει iphone look γιατί να μη το προτιμησει απο το να δωσει 700€;

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...