reo71 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα σας. Θέλω μια βοήθεια σχετικά με ένα πρόβλημα που αφορά στην διαχείριση των εργασιών της δουλειάς μου. Ουσιαστικά ψάχνω έναν τρόπο ( μέσω προγράμματος ), ώστε να οργανώνω και να διαχειρίζομαι τις εργασίες-έργα- project τα οποία μου έχουν αναθέσει οι πελάτες. Να ελέγχω την πορεία τους(στατιστικά) βάσει όλων των λοιπών στοιχείων του αντιστοίχου πελάτη. Να υπολογίζω κόστος-εισπράξεις κτλ. Γενικά να «μανατζάρω» τα δεδομένα και τις δουλειές που αναλαμβάνω. Έχει κάνεις κάτι να μου προτείνει σχετικό?
0verc0me Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Με το που το διαβασα μου ηρθε στο μυαλο το Microsoft Project, αλλα τωρα που το ξαναδιαβαζω δεν ξερω αν καλυπτει ολα αυτα που ζητας. Δες το παντως και πες μας.
celarg Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι είδους προγράμμα θες. Αν είναι κάτι για να μπορέσεις tasks και να σχέδιαζεις χρονοδιαγράμματα, θες MS Project η κάτι παρόμοιο, αν θες να αναθέτεις δουλειές και να τις μπαίνεις θες κάτι που μοιάζει με βλαβηπτικο (open ticket/ close ticket) - το πιο γνωστό είναι το jira,αν θες να παρακολουθείς τι έχεις να λαβαινεις/χρωστας σε καθένα , το καλύτερο είναι το excel
briam44 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Έχω δουλέψει το Microsoft project και ακόμη ένα. Πάνω κάτω και τα δυο τις ίδιες ανάγκες εξυπηρετούν. Εγώ κατέληξα στο δεύτερο και δούλεψα πάνω σε εκείνο , γιατί κάλυπτε τις απαιτήσεις μου και με βόλευε περισσότερο . Δες και κατέληξε και εσύ αν είναι κατάλληλο σε σχέση με όσα ζητάς. Εργασίες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα