nevermore Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Hello παίδες, τον τελευταίο καιρό έχει βαλθεί να μου σπάσει τα νεύρα το yahoo... πρώτα κλείνω εισητήριο από οσε και ενώ μου βγάζει ότι έχει σταλεί confirmation e-mail στο mail Μου δεν λαμβάνω τπτ.(ευτυχώς είχα γράψει τον αριθμό του εισητηρίου σε ένα χαρτάκι και το εκτύπωσα μετά από το site του οσε) και τώρα έκανα λογ/σμο στο paypal και επίσης δεν λαμβάνω το mail από το paypal για να κάνω confirmation και να κάνω confirm την e-mail adress μου. έχω ψάξει τις ρυθμίσεις στο mail, αλλά άκρη δεν βρήκα.. έχει κανείς καμιά ιδέα ή είχε παρόμοιο πρόβλημα με το yahoo? διεύθυνση είναι .gr και όχι .com
0verc0me Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Ναι παρομοια προβληματα (δηλαδη υπερβολικη καθυστερηση στη ληψη των e-mail (ή καθολου ληψη)) εχω αντιμετωπισει και εγω γι'αυτο και χρησιμοποιω πλεον gmail. (Σε μερικα site/forums κιολας, οταν πας να εγγραφεις σου λενε να αποφυγεις την εισαγωγη e-mail απο yahoo λογω αυτου του προβληματος (και καλα δεν θα λαβεις/ή θα αργησεις να λαβεις το confirmation email τους)
nevermore Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 καλή φάση.. τώρα που έδωσα το yahoo mail Μου στο paypal Να δω τι θα μου ζητήσουν όταν το αλλάξω... gmail για καλύτερα δλδ φίλε μου?
0verc0me Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Gmail ναι εννοειται πολυ καλυτερο. Οσο για το paypal, χμ... δες αν εχει επαναποστολη e-mail αλλιως φτιαξε νεο account δινοντας το (νεο) gmail σου.
nevermore Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 ευχαριστώ πολύ.. ήδη φτιάχτηκε gmail να δω με το paypal τώρα thnx Και πάλι
nevermore Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 τα νέα είναι ότι μετά από σχεδόν 2 μέρες ήρθε το mail από το paypal στο yahoo! οπότε bye bye yahoo thnx και πάλι για την βοήθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα