Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την μητρική Asus P6X58D Premium και έχω εγκαταστήσει την έκδοση του Marvell MV-91xx (88SE91xx) Ahci/Raid Controller Drivers Version 1.2.0.1020 Xp/Vista/7 από εδώ http://www.station-drivers.com/page/marvell.htm μιας και η ASUS δεν έχει βγάλει την τελευταία έκδοση (έχει την Beta V1.2.0.1002).

 

Η ερώτηση είναι: 'Όταν ο υπολογιστής επανεκκινεί εμφανίζεται το μήνυμα

 

"Marvell 88SE91xx Adapter - BIOS version 1.0.0.1025"

"PCIe x1 5.0 Gbps"

"Mode: PaseThru AHCI"

 

το site http://www.station-drivers.com/page/marvell.htm εμφανίζει ότι υπάρχουν νέα firmware updates για Marvell MV-91xx (88SE91xx) Ahci/Raid Controller. Η ASUS πάλι δεν έχει κανένα.

 

Πρέπει να κάνω firmware update και εάν ναι ποιό?

 

Υ.Γ για την ιστορία έχω εγκαταστήσει και την τελευταία έκδοση για Marvell Yukon Gigabit Ethernet Adapter ( PCI\VEN_1148&DEV_/PCI\VEN_11AB&DEV)(drivers) Version 11.45.4.3, από το ίδιο site http://www.station-drivers.com/page/marvell.htm (H ASUS έχει την V11.10.5.3 ώς τελευταία)

 

Πληροφορίες για την μητρική μου:

http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1366/P6X58D_Premium/#overview

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...