Προς το περιεχόμενο

Best PSU Brands ???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα μπορεσει να τρεξει μια GTX 680 για παραδειγμα ???

Γτ σκοπέυεις να πάρεις 680?

Δημοσ.

Το μηχάνημα είναι αυτό της υπογραφής σου? Ενδιαφέρεσαι για 7850 ή 680? Γιατί η 7850 είναι υπεράνετη και με ένα 500αρι (και η 680 δεν θα έχει θέμα) αλλά αν μιλάς για 680 το θέμα δεν θα είναι το τροφοδοτικό αλλά ο επεξεργαστής σου...

Δημοσ.

Το θέμα επισης είναι ότι αν σκοπευε να σκασει μισο χιλιαρικο για 680 τοτε θα ήταν εντελώς ακυρος που ψαχνει τροφοδοτικο του 80αρικου...

Δημοσ.

Το μηχάνημα είναι αυτό της υπογραφής σου? Ενδιαφέρεσαι για 7850 ή 680? Γιατί η 7850 είναι υπεράνετη και με ένα 500αρι (και η 680 δεν θα έχει θέμα) αλλά αν μιλάς για 680 το θέμα δεν θα είναι το τροφοδοτικό αλλά ο επεξεργαστής σου...

Οχι απλα πιο πολυ με ενδιαφερει η HD 7850 ... επειδη ειναι πιο φτηνη :P

Δημοσ.

μια χαρα θα εισαι οποιο και να παρεις απο αυτα που προτειναμε,απλα το ocz ειναι full modular ενω το corsair δεν ειναι modular,οσο για τα watt σε καλυβει μια χαρα..

γιατι μου εχει κολησει οτι η zt ειναι η καλη σειρα της ocz και ειναι gold?καπου το ειχα διαβασει και δεν μπορω να θυμηθω,μαλλον το μπερδευω με αλλη σειρα

Δημοσ.

μια χαρα θα εισαι οποιο και να παρεις απο αυτα που προτειναμε,απλα το ocz ειναι full modular ενω το corsair δεν ειναι modular,οσο για τα watt σε καλυβει μια χαρα..

γιατι μου εχει κολησει οτι η zt ειναι η καλη σειρα της ocz και ειναι gold?καπου το ειχα διαβασει και δεν μπορω να θυμηθω,μαλλον το μπερδευω με αλλη σειρα

http://www.ocztechnology.com/products/power_management/maximum-performance

Δημοσ.

Περιμένω απο μέρα σε μέρα το OCZ ZX 850. Ελλάδα μου είπαν 15 εργάσιμες. Παράγγειλα απο amazon αναγκαστικά και λογικά αύριο θα το έχω. Έχει αποσταλεί απο 15 ιουνίου απο amazon.

Θα συμφωνήσω οτι το zx είναι και πολύ καλό αλλά και fully modular. Επίσης φοράει ίδια είτε ίσως και καλύτερη πλατφόρμα απο της corsair ax850 (άσε που δυστυχώς της corsair έχουν και κάποια πρόβλημα με coil whine)

Δημοσ.

Η ΖΤ είναι πιο καινούρια σειρά και καλύτερη (όχι ότι η Modstream δεν είναι καλή). Αν δεν χρειάζεσαι τόσα Watt πάρε το άλλο

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

κουκια μετρημένα είναι. Τα σοβαρά τροφοδοτικά είναι μερικοι OEM κατασκευαστες, Seasonic, Superflower, PC Power & Cooling. Διαλέγεις εγγύηση και πλατφόρμα. PSU Makers

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...