Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά,

 

θα ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σας για την ιστοσελίδα που φτιάχνω τους τελευταίους μήνες και έχει να κάνει με μαθηματικούς γρίφους/προκλήσεις.

 

Δεν έχει εμπορικό σκοπό, την φτιάχνω με έναν φίλο μου που σπουδάζει μαθηματικά στο πολυτεχνίο και προσπαθούμε να το γεμίσουμε με όσο πιο πολυ επιμορφωτικί υλικό μπορούμε.

 

Όποιος δεν βαριέται ας μπει mathchall.com και φτιάχνοντας έναν λογαριασμό λύνεις προβλήματα και πέρνεις πόντους.

 

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Ωραία ιδέα. :-)

Όμως, πρέπει να διορθωθούν κάποια πράγματα, όπως π.χ. όταν κάνεις εγγραφή, ύστερα να μπορείς να λάβεις μέρος και να λύσεις ένα πρόβλημα άμεσα. Για παράδειγμα, μόνο από περιέργεια, έκανα εγγραφή να δοκιμάσω στις "Προκλήσεις" τι παίζει. Χρειαζόταν απ'όσο είδα ένα ποστ στο Forum και αναγκαστικά έκανα ένα "ανούσιο" post το οποίο πρέπει να εγκριθεί αρχικά από τον διαχειριστή, κάτι το οποίο είναι αρνητικό διότι ο άλλος δε θα κάτσει να περιμένει έως να γίνει αυτό και ύστερα ίσως και να μη πατήσει ξανά στη σελίδα.

 

Καλή επιτυχία από μένα.

 

*Βασικά, τώρα που το ξανακοιτάω, πρέπει να αρχίσεις από το δημοτικό ώστε να μαζέψεις πόντους; Είναι και αργά και δεν έχω χρόνο να το ψάξω άλλο.

Δημοσ.

@giorgos147 ναι ουσιαστικά ξεκινάς από το δημοτικό και όσο μαζεύεις πόντους ξεκλειδώνεις και τις επόμενες τάξεις.

 

Αυτό με τα ποστ ισχύει από την τρίτη γυμνασίου και ύστερα για τον λόγο του ότι το τελικό σου σκορ είναι αποτέλεσμα όχι μόνο των σωστών λύσεων αλλά και από το πόσες αποτυχίες ή επιτυχίες έχει ο κάθε χρήστης. Δηλαδή για να μην κάνει κάποιος νέο λογαριασμό αν έχει πολλές αποτυχίες. Αν και όντως πάμε να καταρησουμε αυτήν την απαίτηση του ποστ μιας και βρήκαμε άλλους τρόπους για να καταπολεμίσουμε την αλλαγή των λογαριασμών.

 

Επι την ευκαιρία ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και για την προθυμία σου.

 

@costas90 Για την σελίδα έχω χρησιμοποιήσει τα φόρουμς και τα sessions της phpBB. Από κει και πέρα έγγραψα δική μου CSS, HTML, PHP και mySQL. Θα ήθελα να αναφέρω κιόλλας ότι το layout είναι βασισμένο(όχι copy-paste) σε ένα template για wordpress που είχα βρει μιας και δεν είχα πολύ όρεξη να ασχοληθώ με το οπτικό μέρος της σελίδας, προτειμώ το developing ^^

Δημοσ.

λίγο το logo δεν μου άρεσε, πάνω δεξιά, παραπέμπει σε παλαιότερες εποχές....κατα τα άλλα είναι ωραία εμφανισιακά και σύντομα θα κάνω και εγγραφή...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...