iliasnet Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα Στο λαπτοπ έχω windows 7 σπασμένα από το 2009 είναι ενεργοποιημένα δουλεύουν όλα οκ εκτός από τις αναβαθμίσεις που τις έχω απενεργοποιημένες για ευνόητους λόγους Βρήκα από έναν φίλο μου που πήρε καινούργιο υπολογιστή τα windows 7 original. Δεν τα χρειάζεται επειδή θέλει να βάλει τα windows XP , μου τα έδωσε γιατί πολλές φορές το βοηθάω τυχόν προβλήματα που έχει στο υπολογιστή. Λοιπόν επειδή δεν θέλω να κάνω φορμάτ και επειδή όλα είναι οκ χωρίς προβλήματα πώς γίνεται να βάλω τον νέο κωδικό ενεργοποιήσεις των windows Τα windows είναι τα 7 ultimate ευχαριστώ
corrupted Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Ultimate εχεις και Ultimate σου εδωσε ο φιλος σου, σωστα? Γιατι αν ειναι διαφορετικες οι εκδοσεις, δεν θα παιξει... Απο answers.microsoft.com και social.microsoft.com Ανοιγεις ενα DOS παραθυρο (στα accessories/βοηθηματα ειναι) και γραφεις: slmgr.vbs -ipk xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx και μετα slmgr.vbs -ato H αλλιως Start Orb -> slui.exe 3 H απο DOS παραθυρο παλι τρεχεις το slui.exe 3 Το θεμα ειναι τι αλλαγες εχει κανει στο συστημα το crack/loader που εχεις βαλει, anyway δοκιμασε το και πες μας...
iliasnet Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 εννοείται το ίδιο είναι θα δοκιμάσω και θα δείξει, θα ανακοινώσω το αποτέλεσμα αύριο που θα το δοκιμάσω ευχαριστώ για την άμεση απάντηση
corrupted Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Επισης λες οτι τα εχεις απο το 2009. Αυτο σημαινει πως δεν εχεις περασει το SP1. Εγω στη θεση σου θα κατεβαζα τα 7 απο εδω (εχουν το SP1 ενσωματωμενο), και θα εκανα μια καθαρη εγκατασταση των 7. Εκτος αν τα 7 που σου εδωσε ο φιλος σου ειναι με ενσωματωμενο το SP1, οποτε χρησιμοποιεις αυτο το δισκακι. Σε καθε περιπτωση, και μετα απο 3 χρονια, ενα format θα εκανε καλο στο συστημα...
micos000 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Επίσης, αν είνα beta η έκδοση που έχεις πάλι μπορεί να μην δουλέψει ο κωδικός. Η καλύτερη λύση είναι backup τα αρχεία σου και format. Για αλλαγή κλειδιού υπάρχει και το win7 key changer (http://download.cnet.com/Windows-7-Key-Changer/3000-2094_4-10925308.html)
iliasnet Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 η ενεργοποιήση έγινε μέσω slui.exe 3 και ήταν επιτυχείς τώρα αν είναι όλα οκ στις αναβαθμίσεις που του βάλω να κάνει θα δείξει σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις, αν υπάρξει κάποια αλλαγή θα ενημερώσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα