Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το site της logitech UK έχει πολύ καλές προσφορές. Αν βάλετε στο καλάθι το G300 έχετε -50% σε κάποια πληκτρολόγια ενώ αν βάλετε G400 και G500 παίρνετε -20% στα πληκτρολόγια + Far Cry 2 Voucher.

http://www.logitech.com/en-gb/home

Επίσης Μόλις πάω μπει το G110 πρώτο δίνει δυνατότητα να μπεί στο καλάθι FarCry 2 voucher και -30% σε διάφορα ποντίκια.

Η καλύτερη τιμή νομίζω είναι G300 και μετά G110 (οπότε -50% το G110 -> GBP 34.99) στις 57,73 λίρες σε αυτό το σετ μπορεί να πάει -50% τα G510 (99.00 -> 49.50) και G19 (149.00 -> 74.50) που σε άλλη περίπτωση απλά δεν αγγίζονται.

Αλλά το αμαζον έχει σε πολύ καλή τιμή το Sidewinder X4 και τα διάφορα συγκριτικά το βγάζουν καλύτερο από G110. Ας βοηθήσει κάποιος σε αυτό αν μπορεί :P

Επίσης με τον κωδικό PERWOR35 έχετε -35% στα G300, G700, G13, G110 σε μερικούς συνδυασμούς παίζει και με τα παραπάνω οπότε ενεργοποιήστε τον καλού κακού.

Για υπόλοιπα αντικείμενα COUPONSNAP10 για ένα 10%

Επεξ/σία από kamui
Δημοσ.

Αυτους τους κωδικους πως τους βρισκεται ρε παιδια? Εχω κανει register πολλα προιοντα της Logitech και ποτε δεν μου εχει ερθει κατι.

Δημοσ.

ΚΑτα τύχη από κάτι αγγλικές σελίδες που δίνουν vouchers για διάφορα μαγαζιά. Έψαχνα για ένα budget gaming σετ οπότε και δοκίμαζα. Γοογλαρε voucher ή coupons UK και θα σου βγάλει αρκετές.

Να συμπληρώσω πως και το Mouse G400 βάζοντας το στο καλάθι μαζί με ένα free copy του Far Cry 2 πάει στις 24.50 λίρες. Καθόλου άσχημα για τον απόγονο του MX518 που μόνο θετικά σχόλια έχει στα reviews.

Επίσης για το αρχικό post μία διόρθωση. Σε μερικούς συνδιασμούς δεν παίρνει έκπτωση μόνο το 2ο αντικείμενο που μπαίνει στο καλάθι αλλά και το πρώτο! Ενώ αν δεν θέλουμε 2ο απλά βάζουμε το far Cry 2 (όπου είναι δυνατον) μιας και κοστίζει 0 λίρες αλλά δίνει και έκπτωση στο αρχικό μας προϊόν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...