Προς το περιεχόμενο

Logitech G500 Gaming Mouse - 42€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να σε ρωτήσω κάτι; Όταν αγοράζει κανείς από άμαζον(πχ. uk σε αυτη την περίπτωση), ο ΦΠΑ είναι ενσωματωμένος στην τιμή που φαίνεται; Και είναι ο αγγλικός ε; Εννοώ δεν πληρώνει κανείς κάτι παραπάνω στο τέλος του check out ανάλογα με τον ΦΠΑ της χώρας του, ε;

Δημοσ.

στο checkout σου βγάζει τιμή με ελληνικό φπα , τα 42€ είναι τελική τιμή με ελληνικό φπα και μεταφορικά δωρεάν

Δημοσ.

super τιμη παιδια, και πραγματικα λατρεμενο το ποντικι.. το χρησιμοποιησα ατελειωτες ωρες στα νετ. :P

Δημοσ.

Έχει παρουσιάσει σε κανέναν φθορά στα σημεία που ακουμπάν τα δάχτυλα δεξιά-αριστερά? Το έχω 1,5 χρόνο και το παρουσίασε από το πρώτο 6μηνο. Κατά τα άλλα είναι καταπληκτικό ποντίκι με τέλεια εφαρμογή στο χέρι

Επισκέπτης
Δημοσ.

παιδια αυτο η το

Razer Deathadder Re-Spawn στα £38.23??

Εγώ θα έπαιρνα το Razer, μόνο και μόνο γιατί το scroll sτο G500 δεν είναι συνεχόμενο αλλά με "σκάλες", αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.

Και βασικά θα έπαιρνα το Black Edition γιατί δεν έχει τα ενοχλητικά (κατ'εμε) μπλε φωτάκια

Δημοσ.

Εγώ θα έπαιρνα το Razer, μόνο και μόνο γιατί το scroll sτο G500 δεν είναι συνεχόμενο αλλά με "σκάλες", αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.

Το G500 με διακόπτη που υπάρχει πίσω από την ροδέλα επιτρέπει 2 τρόπους scroll.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το G500 με διακόπτη που υπάρχει πίσω από την ροδέλα επιτρέπει 2 τρόπους scroll.

Ναι το ξέρω, έχω το M500 της Logitech που έχει ακριβώς την ίδια λειτουργία. Όταν όμως το απασφαλίζεις για να μην είναι σε αυτό το στυλ της "σκάλας" ουσιαστικά δεν έχει καθόλου κράτημα. Αν το κυλίσεις λίγο θα συνεχίσει να κυλάει.

Δημοσ.

εχω το g5 που ανατομικα ειναι το ιδιο

το μονο αρνητικο του ειναι οτι δεν εχει καλη στηριξη στον αντιχειρα.σε αλλα ποντικια το χω δε και ειναι σουπερ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...