equilibrium Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Εχω το xampp και οταν παω να τρεξω τον απατσι σερβερ μου λεει οτι ειναι πιασμενη η πορτα 80. Εχω ανοιχτο τον browser οποτε προφανως ειναι απο εκεινον. Πως θα μπορουσα να ρυθμισω τον απατσι να ξεκινα σε αλλη πορτα? Υπαρχει καποιο προβλημα ασφαλειας ή επιλεγω οποιαδηποτε αλλη πορτα?
hawkpilot Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Εχω το xampp και οταν παω να τρεξω τον απατσι σερβερ μου λεει οτι ειναι πιασμενη η πορτα 80. Εχω ανοιχτο τον browser οποτε προφανως ειναι απο εκεινον. Πως θα μπορουσα να ρυθμισω τον απατσι να ξεκινα σε αλλη πορτα? Υπαρχει καποιο προβλημα ασφαλειας ή επιλεγω οποιαδηποτε αλλη πορτα? Σαφέστατα και δεν είναι ο browser που σου δεσμεύει την 80. Μήπως τρέχεις skype?
equilibrium Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Σαφέστατα και δεν είναι ο browser που σου δεσμεύει την 80. Μήπως τρέχεις skype? Oχι, skype off. Oταν παω να δω στο νετστατ τι γινεται, ανοιγει πλεον τοσο γρηγορα που δεν προλαβαινω να δω τπτ και κλεινει αυτοματα σε 1-2 δευτερολεπτα... Τι γκαφα εχω κανει?
hawkpilot Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Oχι, skype off. Oταν παω να δω στο νετστατ τι γινεται, ανοιγει πλεον τοσο γρηγορα που δεν προλαβαινω να δω τπτ και κλεινει αυτοματα σε 1-2 δευτερολεπτα... Τι γκαφα εχω κανει? Κατέβασε το TCPView και θα σου δείξει τον υπεύθυνο
equilibrium Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Κατέβασε το TCPView και θα σου δείξει τον υπεύθυνο Δεν βλεπω πουθενα να λεει για την 80... πφφφ
hawkpilot Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δεν βλεπω πουθενα να λεει για την 80... πφφφ Επειδή η 80 ανήκει στις well known ports θα τη βρεις σαν http στην κολώνα local port...
antbyron Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Μήπως έχεις εγκατεστημένα sql server 2005-2008 κτλ, γιατί τα services χτυπάνε και αυτά στην 80.
equilibrium Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Επειδή η 80 ανήκει στις well known ports θα τη βρεις σαν http στην κολώνα local port... Στην local port τιποτα... στην remote βλεπω το kaspersky και το system process... Μήπως έχεις εγκατεστημένα sql server 2005-2008 κτλ, γιατί τα services χτυπάνε και αυτά στην 80. oχι εγκατεστησα μονο το xampp lite
hawkpilot Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Στην local port τιποτα... στην remote βλεπω το kaspersky και το system process... Κάτι δε μας λες σωστά... Τρέξε το tcpview, κάνε κλικ στην κολώνα "local port" για να ταξινομηθούν οι εγγραφές, τράβα ένα screenshot & ανέβασέ το εδώ να το δούμε.
equilibrium Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Που παει το μυαλο σας οταν μετα την εγκατασταση του xampp η γραμμη εντολων οταν την χρειαζομαι ανοιγει και κλεινει μεσα σε ενα δευτερολεπτο?
hawkpilot Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Που παει το μυαλο σας οταν μετα την εγκατασταση του xampp η γραμμη εντολων οταν την χρειαζομαι ανοιγει και κλεινει μεσα σε ενα δευτερολεπτο? Για κατέβασε το antimalware bytes και κανε scan σε safe mode...
hawkpilot Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 sry, λάθος δικό μου - κάνε κλικ στην κολώνα state, σκρολάρισε μέχρι να φέρεις στην οθόνη τις εγγραφές που σε αυτή την κολώνα έχουν την ένδειξη LISTENING και πόσταρε πάλι screenshot
defacer Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Μπορείς επίσης να τα δεις από command line δίνοντας >netstat -anop tcp Μπορείς ακόμα να κάνεις redirect και σε αρχείο για να το ποστάρεις μετά με την ησυχία σου (να το λογοκρίνεις κιόλας αν θες) και να τα δούμε σαν άνθρωποι: >netstat -anop tcp > tcp.txt
hawkpilot Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Μπορείς επίσης να τα δεις από command line δίνοντας >netstat -anop tcp Μπορείς ακόμα να κάνεις redirect και σε αρχείο για να το ποστάρεις μετά με την ησυχία σου (να το λογοκρίνεις κιόλας αν θες) και να τα δούμε σαν άνθρωποι: >netstat -anop tcp > tcp.txt κάτι παίζει με το command prompt και δε νομιζω οτι μπορει να εκτελέσει τη netstat.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα