gilardino Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 καλησπερα...εχω εναν σκληρο δισκο σατα ο οποιος εχει περασμενο λειτουργικο συστημα win7 πανω...ο μονος υπολογιστης που εχω τωρα ειναι αυτος της αδελφης μου ο οποιος ειναι παλιος και δεν εχει σατα συνδεσεις πανω στη μητρικη...υπαρχει κανας μετατροπεας να συνδεσω τον σατα δισκο σε ide υποδοχη;το μονο που μ ενδιαφερει ειναι να παρω καποια αρχεια απο μεσα και μετα να τον φορμαρω...
gatoulismc21 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 λογικα κατι απο usb σε sata σου κανει την δουλεια που θες. αλλα υπαρχει και adapter
TheELF Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Υπάρχουν, συνιστώ να πάρεις αμφίδρομο με διακόπτη: http://digitop.gr/product_info.php?products_id=347 Έχε κατά νου ότι θέλεις και σκληρό ide για να φορτώσεις λειτουργικό αφού τα 7 δεν θα δουλέψουν. Μπορείς και να τρέξεις ubuntu από cd/usb χωρίς εγκατάσταση.
washcloud Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Λογικά λειτουργικό έχει (καθώς και IDE δίσκο "στο παλιό πισί της αδερφής του"). Θέλει απλά -κατά δήλωσή του- να πάρει αρχεία/φορμάρει έναν SATA δίσκο πάνω στο παλιό πισί. Tζιλαρντίνο, ο φθηνότερος τρόπος είναι ο converter που υπόδειξε ο Ελφ. Ή μάλλον, υπάρχει και φθηνότερος (εκτός κι αν δεν σε χαλάει το συγκεκριμένο έξοδο) : βρίσκεις από φίλους, γνωστούς, σχολεία/σχολές (ή και σε νετ-καφέ ακόμα) κάποιον υπολογιστή με IDE connector, και κάνεις από εκεί τις αντιγραφές (δοθέντος ότι υπάρχει εξωτερικός δίσκος διαθέσιμος ή φλασάκι ώστε να μεταφέρεις τα αρχεία).
nodas_21greek Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Κάνε και μια βόλτα από Στουρνάρη αν είσαι Αθήνα. Είχα πάρει πριν 2 χρόνια περίπου εγώ έναν στα 5€. Από ένα μικρό μαγαζάκι βγαίνοντας από την Μπόταση στην Στουρνάρη στο δεξί σου χέρι (δεν θυμάμαι όνομα) αν και γενικά σε οποιοδήποτε από τα μαγαζάκια που έχει εκεί μπορείς να βρεις.
gilardino Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας...πηρα αυτο εδω απο ebay,2 ευρω μου βγηκε http://www.ebay.co.uk/itm/2-in-1-IDE-to-SATA-SATA-to-IDE-100-133-HDD-CD-DVD-Adapter-Adaptor-Converter-/300712286243?pt=UK_Computing_Drive_Cables_Adapters&hash=item4603d95823
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα