Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω το γνωστο intelli mouse της MS και τελευταια καθε απλο κλικ,το κανει σαν διπλο με αποτελεσμα να μου σπαει τα νευρα...υπαρχει λυση η να κοιταξω για καινουριο

Δημοσ.

μπα τα ειχα δει ολα αυτα...εβγαλα τον driver που περασαν τα windows 8 κ φαινεται να διορθωθηκε,θα δειξει

εχω αυτο αλλα δε το βλεπω στον τσιγκουνη...εχετε να προτεινετε κανενα καλο παρομοιο?

δεν θελω ασυρματα κτλ..

χμμ μαλλον δε λυθηκε..για πειτε καμια λυση...

Δημοσ.

Δυστυχώς φαίνεται ότι όλα τα καινούργια ποντίκια είναι επιρρεπή σε αυτό το πρόβλημα. Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με ένα Logitech MX620 πριν λίγο καιρό, και αυτή τη στιγμή με ένα επίσης logitech nano. Από μια μικρή έρευνα που είχα κάνει τότε στο νετ, είχα βρει ότι οφείλεται στο έλασμα που έχουν και είναι υπεύθυνο για το αριστερό κλίκ, και το οποίο χάνει την καμπυλότητά του με αποτέλεσμα το πρόβλημα που αναφέρεις. Υπάρχουν κάποια βίντεο που εξηγούν πως μπορείς να το διορθώσεις, αλλά αν είναι σε εγγύηση καλύτερα να το πας για αλλαγή.

Δημοσ.

ασε φετος κλεινει 10 χρονια οποτε μαλλον ειναι λιγο εκτος εγγυησης :P

θα δουμε,ψανχω ιδιο κ δε βρισκω..

ασε φετος κλεινει 10 χρονια οποτε μαλλον ειναι λιγο εκτος εγγυησης :P

θα δουμε,ψανχω ιδιο κ δε βρισκω..

Δημοσ.

Και πολύ κράτησε τότε. Και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα(δε μπορούσα να πάρω το ίδιο και το είχα βολευτεί). Πάντως μπορείς να δοκιμάσεις να το φτιάξεις τότε. Δοκίμασε επίσης να το καθαρίσεις, μήπως και έχει κανένα σκουπιδάκι και ευθύνεται αυτό.

Δημοσ.

λες ε?μεχρι στιγμης ηταν απλα εξαιρετικο...απλα αναρωτιεμαι μηπως εχει κανενα θεμα με τα windows 8... θα το δοκιμασω κ στο λαπτοπ για να σιγουρευτω...

Δημοσ.

Εννοείται ότι πρώτα κοιτάς μήπως φταίει το software, ρίχνεις και ένα καθάρισμα... Απλά επειδή είναι πολυχρησιμοποιημένο, είναι αρκετές οι πιθανότητες να έχει επέλθει φθορά στο υλικό μέρος. Και ειδικά το αριστερό πλήκτρο είναι το πρώτο που συνήθως παρουσιάζει πρόβλημα.

Τελικά αυτό το μοντέλο το έχω και εγώ(ως εφεδρικό). Το είχα χρησιμοποιήσει μέχρι να αντικατασταθεί το logitech, είναι αρκετά καλό όντως.

Δημοσ.

διαβασα οτι το εχουν παθει κ αλλοι...

θα του ριξω ενα καθαρισμα αυριο με contact cleaner και βλεπουμε ;)

αν εχει καποιος καποια προταση για καινουριο ας τη ριξει ;)

Δημοσ.

διαβασα οτι το εχουν παθει κ αλλοι...

θα του ριξω ενα καθαρισμα αυριο με contact cleaner και βλεπουμε ;)

αν εχει καποιος καποια προταση για καινουριο ας τη ριξει ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...