mitr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 καλησπερα ψαχνω καιρο laptop το χρηματα που θελω να διαθεσω ειναι 500 euro χοντρικα δεν με βιαζει το θελω για ιντερνετ - pinacle -games οχι τρελα πραγματα full αναλυση και τετοια απλα να μην κολαει και να βλεπω δεν ψαχνω την ποιοτητα στα games εχω ανοιξει και αλλα θεματα αλλα δεν εχω καταληξει καπου σημερα βρηκα αυτο http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=E13DE82F0C31EFF19B8F0014C2625C7B&pa=3F7E42FC1805F543B9797CDFC145C1DB θα ειμαι καλυμενος σε αυτα που ζηταω για την εγγυηση μπορω να κανω επεκταση γιατι ειδα οτι εχει μονο 1 χρονο ??? σαν χαρακτηριστικα νομιζω καλα ειναι Ι5 2,5 - γραφικων 1gb - led οθονη δεν θελω τρελα πραγματα αξιζει ???? ευχαριστω
optimus_crime Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 καλησπερα ψαχνω καιρο laptop το χρηματα που θελω να διαθεσω ειναι 500 euro χοντρικα δεν με βιαζει το θελω για ιντερνετ - pinacle -games οχι τρελα πραγματα full αναλυση και τετοια απλα να μην κολαει και να βλεπω δεν ψαχνω την ποιοτητα στα games εχω ανοιξει και αλλα θεματα αλλα δεν εχω καταληξει καπου σημερα βρηκα αυτο http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=E13DE82F0C31EFF19B8F0014C2625C7B&pa=3F7E42FC1805F543B9797CDFC145C1DB θα ειμαι καλυμενος σε αυτα που ζηταω για την εγγυηση μπορω να κανω επεκταση γιατι ειδα οτι εχει μονο 1 χρονο ??? σαν χαρακτηριστικα νομιζω καλα ειναι Ι5 2,5 - γραφικων 1gb - led οθονη δεν θελω τρελα πραγματα αξιζει ???? ευχαριστω Το 'χει παρει ο πατερας μου για την δουλεια, να γραφει εγγραφα και τετοια. Οταν μου πε να του βαλω κατι προγραμματακια, setups κ.τ.λ γιατι εχασε και την μπαλα, λογικο με την τεχνολογια, το ειδα απο περιεργεια. Καλουτσικο μου φανηκε, αλλα δεν μπορω να σου πω περισσοτερα. Ισως κανα παιδι να ξερει καλυτερα τις δυνατοτητες του, μιας και εγω σου, πα ζητημα να το ειδα για 10λεπτα.
geopolit Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 κατά την γνώμη μου δεν αξίζει τον κόπο να πάρεις μηχάνημα που ο επεξεργαστής θα είναι 2 γενιές πίσω
mitr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 τι ενοεεις 2 γενιες πισω ??? πως μπορω να το ξεχοριζω ??? ποσο διαφορα να εχει με τους τορινους ???
corrupted Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 τι ενοεεις 2 γενιες πισω ??? πως μπορω να το ξεχοριζω ??? ποσο διαφορα να εχει με τους τορινους ??? Το ξεχωριζεις απο το ονομα του επεξεργαστη. Ο 540M ειναι i5 πρωτης γενιάς, αυτη τη στιγμη εχει βγει η τριτη γενιά. Previous Generation Intel® Core™ i5 Processor (Mobile) 2nd Generation Intel® Core™ i5 Processors (Mobile) 3rd Generation Intel® Core™ i5 Processors (Mobile) Δες τα χαρακτηριστικα και συγκρινε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα