Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια πηρα αυτην εδω μολις

TwinTech GT 430 (PCI-Express, GDDR3, 1GB)

Εχω τα win 7 64bit. Εκανα clean install και μετα απο λιγες μερες μου πιξελιαζει η οθονη (πολυ λιγο πιξελς) και κανει reboot το pc. Ξανακανα format,install, παλι τα ιδια.

Εβαλα τους τελευταιους drivers και εχω bsod.

Εβαλα τον κωδικο του bsod στο google και λενε οι τυποι προβλημα με τους nvidia drivers.

Το θεμα ειναι οτι υπαρχει ο driver πουναι στο cd και ο καινουργιος που κυκλοφορει στο νετ και και οι δυο μου δημιουργουν προβλημα.

τι να κανω;;;;;

Δημοσ.

Δοκιμασα ποσους drivers και κολλαει με ολους.

Εκανα παλι φορματ και εβαλα αυτους απτο cd της. Προς το παρων δεν εχω μπλε οθονες κτλ αλλα με το που μπαινω στα windows μου βγαζει λιγα πιξελς που κινουνται και εξαφανιζονται μετα απο λιγο.

τι μπορει να ειναι αυτο;

αν ειναι καποια ασυμβατοτητα με δικο μου υλικοφανταζομαι δε θα μου την αλλαξουν αν τη βαλουν στα συστηματα τους και δεν εχουν προβλημα,ε;

Δημοσ.

Τρέξε ένα occt gpu test με error checking και πόσταρε τα αποτελέσματα. Και να εύχεσαι να έχει πρόβλημα η κάρτα και να μην την έχουν διαθέσιμη να στην αντικαταστήσουν για να πάρεις καλύτερη. Γιατί αυτή αν την θέλεις για παιχνίδια, δεν κάνει.

Δημοσ.

Και στο desktop μου τα βγαζει.

Λοιπον κανοντας το GPU test στο OCCT τιγκαρω στα artifacts.

Eνω προχωραει το τεστ μου λεει coef:29, error 1.400.000!!!!!!!!!!!!!!!!

Και συνεχιζει...

Δημοσ.

Την επεστρεψα σημερα στο πλαισιο και περιμενω τηλεφωνο τους αφου την ελενξουν.

Ε ρε ταλαιπωριες. πανω πουχα κανει φρεσκο ινσταλ γαμω το κερατο μου.

Δημοσ.

Aρχικα μουπαν οτι δεν βλεπουν προβλημα.

Μετα απο 2-3 νευριασμενα τηλεφωνηματα τους παροτρεινα να βαλουν ενα προγραμμα σαν το OCCT (τακουγανε πρωτη φορα) και τελικα μουπαν οτι οντως τους εβγαλε κατι εκατομυρια errors. και μου την αλλαξανε,πηρα την ΑΤΙ ΗD 6570.

Δημοσ.

Περίεργα πράγματα,

Πριν 4 μέρες φίλος με μια nvidia 8800 μου λέει οτι εχει πρόβλημα με την κάρτα του, arifacts.

Την ιδια μέρα διαβάζει στο insomnia εναν τυπο που εχει ακριβώς τα ιδια προβλήματα πάλι με μια 8800.

Την επόμενη μέρα τον παίρνει τηλέφωνο η αδερφή του και του λεει οτι εχει πρόβλημα με μια 430, ακριβώς τα ιδια συμπτώματα!!

Σήμερα στο λαπτοπ μου απο το πρωι εχω συνέχεια bsod και το πρόβλημα είναι κάποιο sys απο Nvidia σε 8600gt

Μπαίνω να διαβάσω μπας και εχει γίνει τίποτα και πετυχαίνω αυτο το θέμα με προβλήματα σε 430 !!

Δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει, κανένα κακόβουλο πρόγραμμα που προσβάλει drivers της Nvidia ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...