bikey77 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Επαναφερω το θέμα με την ερώτηση αν έχει κανείς να προτείνει συνεργείο για καθαρισμο μπεκ πετρελαιοκίνητα στα νοτια προάστια και κοντινες περιοχες. Αν εχει κανει κάποιος, τι διαφορα ειδατε; Πριν τον καθαρισμό το αυτοκίνητο μύριζε στο ρελαντί; Κοστος; Ευχαριστώ.
meletis_m Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, bikey77 είπε Επαναφερω το θέμα με την ερώτηση αν έχει κανείς να προτείνει συνεργείο για καθαρισμο μπεκ πετρελαιοκίνητα στα νοτια προάστια και κοντινες περιοχες. Αν εχει κανει κάποιος, τι διαφορα ειδατε; Πριν τον καθαρισμό το αυτοκίνητο μύριζε στο ρελαντί; Κοστος; Ευχαριστώ. ΠΕΑΚ λεωφόρο Κηφισού στο Αιγάλεω είχα καθαρίσει σε Volvo v40 d2 (βασικά ο προηγούμενος ιδιοκτήτης) Egr έχεις καθαρίσει ; Οι προθερμανσεις δουλεύουν , έχουν μετρηθεί ; Εάν μυρίζει μόνο όταν είναι εντελώς κρύο μοτέρ το έχω παρατηρήσει και εγώ . 1
bikey77 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Στις 29/1/2023 στις 8:32 ΜΜ, meletis_m είπε ΠΕΑΚ λεωφόρο Κηφισού στο Αιγάλεω είχα καθαρίσει σε Volvo v40 d2 (βασικά ο προηγούμενος ιδιοκτήτης) Egr έχεις καθαρίσει ; Οι προθερμανσεις δουλεύουν , έχουν μετρηθεί ; Εάν μυρίζει μόνο όταν είναι εντελώς κρύο μοτέρ το έχω παρατηρήσει και εγώ . Όχι, δεν έχω καθαρίσει. Μυρίζει γενικά, και ζεστό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα