wind25 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Για να σου φύγει η ιδέα πάντως, κάνε αυτό που σου είπαν παραπάνω, βάλε καλή βενζίνη και ένα μπουκαλάκι καθαριστικό και βγάλτο εθνική και άνοιξέ το (όχι πολύ βίαια -δεν χρειάζεται), ή αν έχεις έναν μηχανικό που εμπιστεύεσαι, πες του να σου βγάλει τα μπεκ (αν και αν το ψάξεις λιγάκι μπορείς να το κάνεις και μόνος σου) και να τα τσεκάρεις οπτικά. Αλλά και πάλι όπως σου είπα δύσκολο να ανεβάζει κατανάλωση λόγω μπεκ. το εκανα με το νος αυτο πριν κανα 6μηνο...αν ειναι θα το κανω κ τωρα που θα παω ενα ταξιδι..μηπως βρω ακρη... αμα ειχε μηχανικο που να εμπιστευομαι θα εβρισκα λυση.. ειχα εναν κ ηταν κομπλε..αλλα μου επαιξε που.... κ εφυγα...
Timour21 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δεν ξέρω για ποιο NOS ακριβώς εννοείς, αλλά φρόντισε να είναι καθαριστικό μπεκ (η STP βγάζει σίγουρα) και όχι κάποιο ενισχυτικό. Και θέλει μεγάλο ταξίδι, με συνεχή ροή καυσίμου (αν μπορείς δηλαδή πάρτο σερί μέχρι τον προορισμό σου χωρίς να σβήσεις την μηχανή) ωστε να παπαρώσει η μάκα που έχει το μπεκ και να φύγει ποιο έυκολα. Άμα το βάλεις και πηγαίνεις σπίτι-δουλειά-σπίτι δεν θα δεις διαφορά.
wind25 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Φίλε πόσα χλμ έχεις και τι χρονολογία είναι το αυτκίνητο σου? 157000 και ειναι του 2002...
*Kezar* Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 τα εχω ελεγξει ολα αυτα που μου λες...κ φυσικα οταν λειτουργησει το a/c βλεπεις αλλο αυτοκινητο... αλλα θεωρω (ισως κ να κανω λαθος) οτι επειδη δεν τα εχω καθαρισει ποτε...κ αν βουλωνουν ή δεν μπορουν να αποδωσουν οπως πρεπει..ισως να προσπαθουν να ψεκασουν περισσοτερο..κ να μην λειτουργουν σωστα.. κ στην χοντα μου ειπαν να κανω...αλλα δεν παω γιατι ζητανε σχεδον τα διπλασια... φιλε επειδη εχεις 157.000 χλμ κανε 1 καθαρισμο μπεκ τα χιλιομετρα και τα χρονια ειναι πολλα πιστεψε με. επισης τσεκαρε τα μπουζι σου 1ο πραγμα. κανε καθαρισμο πεταλουδας+συγχρονισμο βαλβιδων. με καθαρισμα πεταλουας και συγχρονισμο βαλβιδων θα δεις μεγαλη διαφορα. επισης τι λαδια φορας πανω στο αμαξι? μην μου πεις κανενα 20w50.!!!
wind25 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 φιλε επειδη εχεις 157.000 χλμ κανε 1 καθαρισμο μπεκ τα χιλιομετρα και τα χρονια ειναι πολλα πιστεψε με. επισης τσεκαρε τα μπουζι σου 1ο πραγμα. κανε καθαρισμο πεταλουδας+συγχρονισμο βαλβιδων. με καθαρισμα πεταλουας και συγχρονισμο βαλβιδων θα δεις μεγαλη διαφορα. επισης τι λαδια φορας πανω στο αμαξι? μην μου πεις κανενα 20w50.!!! μπουζι εχω ιριδιου και τα εβαλα προσφατα...ρυθμιση βαλβιδων εκανα στα 125000 που λεει ο κατασκευαστης...πιστευω οτι εκανε σωστη ρυθμιση... 5 40 φοραω λαδια της χοντα...δεν βαζω αλλα... ο μηχανικος σου που εκανες εσυ καθαρισμο που βρισκεται τελικα?
*Kezar* Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 ειναι στην περιοχη της νεα φιλαδελφειας..δεν σε συμφερει να ερθεις απο αγιο δημητριο..εκτος αμα κατσει καμμια δουλεια εδω πανω και τα συνδιασεις. αντι για honda λαδια δοκιμασε την αλλη φορα ENEOS.. Link πολυ καλυτερης ποιοτητας λαδι απο τα μαμα Mitsubishi-honda εγω βαζω 15w40.. αν και προτεινουν ολοι 5w40 αλλα τεσπα. λιγοτερος θορυβος στον κινητηρα καλυτερη λιπανση και λιγο λιγοτερη καταναλωση.. εγω με συγχρονισμο βαλβιδων αλλαγμα μπουζι+καθαρισμο πεταλουδας αλλαγη λαδιων απο 20w50 σε 15w40 στο 1 ντεποζιτο ειδα διαφορα 5-7 ευρω κατω καναλωση.. καλα μπουζι ιριδιου για αυτο το μοντελο? προσεχε μην σου τρυπησει κανενα πιστονι.στα μοτερ αυτα δεν συνιστατε ιριδιου.αμα ητανε κανενα τουρμπισιο κλπ οκ.
wind25 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 ειναι στην περιοχη της νεα φιλαδελφειας..δεν σε συμφερει να ερθεις απο αγιο δημητριο..εκτος αμα κατσει καμμια δουλεια εδω πανω και τα συνδιασεις. αντι για honda λαδια δοκιμασε την αλλη φορα ENEOS.. Link πολυ καλυτερης ποιοτητας λαδι απο τα μαμα Mitsubishi-honda εγω βαζω 15w40.. αν και προτεινουν ολοι 5w40 αλλα τεσπα. λιγοτερος θορυβος στον κινητηρα καλυτερη λιπανση και λιγο λιγοτερη καταναλωση.. εγω με συγχρονισμο βαλβιδων αλλαγμα μπουζι+καθαρισμο πεταλουδας αλλαγη λαδιων απο 20w50 σε 15w40 στο 1 ντεποζιτο ειδα διαφορα 5-7 ευρω κατω καναλωση.. καλα μπουζι ιριδιου για αυτο το μοντελο? προσεχε μην σου τρυπησει κανενα πιστονι.στα μοτερ αυτα δεν συνιστατε ιριδιου.αμα ητανε κανενα τουρμπισιο κλπ οκ. δοκιμασα κ εβαλα μια φορα motul 5 40 και μου τα τσιμπαγε...για αυτο επεστρεψα στα δικα του κ δεν εχει δειξει ουτε σταγονα παρακατω..σκεφτομουν τωρα που ειναι κ καλοκαιρι να εβαζα 10 40 αλλα το σκεφτομαι παρα παρα πολυ..!!! το μπουζι ιριδιου βοηθαει στην αναφλεξη και θα δεις μια μικρη διαφορα προς το καλυτερο... δεν εχει σχεση με τουρμπισια ή οχι...απλα να βαλεις το αντιστοιχο μπουζι στα ιριδιου ωστε να δουλευει σωστα.. τωρα πια σπανια ανεβαινω προς τα εκει δυστυχως...κριμα!!
*Kezar* Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 δοκιμασα κ εβαλα μια φορα motul 5 40 και μου τα τσιμπαγε...για αυτο επεστρεψα στα δικα του κ δεν εχει δειξει ουτε σταγονα παρακατω..σκεφτομουν τωρα που ειναι κ καλοκαιρι να εβαζα 10 40 αλλα το σκεφτομαι παρα παρα πολυ..!!! το μπουζι ιριδιου βοηθαει στην αναφλεξη και θα δεις μια μικρη διαφορα προς το καλυτερο... δεν εχει σχεση με τουρμπισια ή οχι...απλα να βαλεις το αντιστοιχο μπουζι στα ιριδιου ωστε να δουλευει σωστα.. τωρα πια σπανια ανεβαινω προς τα εκει δυστυχως...κριμα!! αντιστοιχο η μη αμα ψαξεις και ρωτησεις για τα μοτερ μας υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να τρυπησει πιστονι..σκεφτομουν και εγω να βαλω διοτι με συμφερει οικονομικα αλλα τελικα δεν τα βαζω για αυτο τον λογο. επισης μην αλλαζεις πολυ συχνα την οξυτητα..αμα βλεπεις οτι δεν σου τσιμπαει λαδι μεινε σε αυτο που εισαι .. αλλα δοκιμασε 1 φορα τα eneos ειναι ιαπωνικα και νουμερο 1 σε λαδια.δεν θα χασεις..σε οσους ειπανε να βαλουν μεινανε ευχαριστημενοι.
wind25 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 αντιστοιχο η μη αμα ψαξεις και ρωτησεις για τα μοτερ μας υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να τρυπησει πιστονι..σκεφτομουν και εγω να βαλω διοτι με συμφερει οικονομικα αλλα τελικα δεν τα βαζω για αυτο τον λογο. επισης μην αλλαζεις πολυ συχνα την οξυτητα..αμα βλεπεις οτι δεν σου τσιμπαει λαδι μεινε σε αυτο που εισαι .. αλλα δοκιμασε 1 φορα τα eneos ειναι ιαπωνικα και νουμερο 1 σε λαδια.δεν θα χασεις..σε οσους ειπανε να βαλουν μεινανε ευχαριστημενοι. τα μπουζι βοηθανε στην αναφλεξη..κ ειδικά τα ιριδίου γεμιζουν πληρως τον θαλαμο....δεν παιζει να τρυπησουν κανενα πιστονι..κ αυτα που λενε τα θεωρώ χαζομαρες.... ρωτησε τους να σου πουν που το εχουν διαβασει αυτο και απο που το ξερουν για να το μαθουμε κ εμεις... αν μια στο μυριο ηταν να γινει θα ηταν αμα δουλευες το αμαξι σε κοφτες συνεχεια...σε πληρες στροφες κ το εσκιζες συνεχως...αν κ παλι δυσκολο..!!! αυτη τη φορα θα δοκιμασω τα ενεος να δω τι λενε..κ σκεφτομουν να εβαζα 10-40 μιας κ το αμαξι ειναι 10ετιας....ειναι και καλοκαιρι....τι λες??
*Kezar* Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 <-- κοφτες συχνα πυκνα.. ανοιγματα και οχι αλλαγη κατω απο 3400 εκτος αμα παω ταξιδι. επισης καλο θα ητανε να αλλαξεις σε ενεος να τα δοκιμασεις. P.s μην παρεις τα συνθετικα τα χρυσα ειναι για 1 χρονο η 30.000 ειναι πανακριβα και δεν αξιζει για εμας. τωρα οσο για το λαδακι αμα βλεπεις οτι σου τσιμπαει λιγο αλλαξε το βαλε 10w40. αν και για εμας εδω το 5w40 ειναι λιγο ψηλο για το συγκεκριμενο μοτερ. 10w40 θα εισαι κομπλε απλα αμα το αλλαξεις μεινε σε αυτο μην ξανα αλλαξεις οξυτητα γιατι τα μοτερ μας ειναι λιγο περιεργα.παρεπιπτοντως μην τα αλλαξεις πριν απο 9,000 χιλιομετρα.τα αλλαξα εγω την προηγουμενη εβδομαδα μονο μου.το ξαδερφακι μου που τα αλλαξαμε μαζι εμεινε,(καλα γιατι τα αλλαζεις απο τωρα? δεν βλεπεις οτι ειναι σαν καινουργια?) και φαντασου οτι λεει στα 10.000 θελει αλλαγη και εμενα βγηκανε πεντακαθαρα οχι κατι αλλα μοτερ που τα βγαζουνε μαυριλα.
wind25 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 τωρα ετοιμαζομαι για service...θα παω να παρω κ τις δισκοπλακες...οσο για το λαδι το σκεφτομαι...πιστευω οτι ειναι καλυτερα απο της honda...κ ισως δω καλυτερη αναπνοη στο μοτερ....
*Kezar* Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 τωρα ετοιμαζομαι για service...θα παω να παρω κ τις δισκοπλακες...οσο για το λαδι το σκεφτομαι...πιστευω οτι ειναι καλυτερα απο της honda...κ ισως δω καλυτερη αναπνοη στο μοτερ.... για εμενα δοκιμασε το.!!!!! p.s η honda mitsubishi δεν βγαζει λαδια αλλες εταιριες βγαζουνε και απλα βαζουνε την υπογραφη τους.. παντως τα eneos einai 100% ιαπωνικα..θεμα δεν θα εχεις κανενα μην τα φοβασαι δοκιμασετα.
wind25 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 θα τα δοκιμασω..απλα θα δω αν θα βαλω 5-40 ή 10-40...ισως δοκιμασω τα 5-40..κ αμα δεν μου τα τσιμπισει να τα βαζω...
*Kezar* Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 αμα δεν σου τσιμπαει το 5w40 που εβαζες συνεχισε αυτο μην αλλαξεις οξυτητα..εκτος αμα τσιμπαει μονο τοτε αλλαζε.
paylidis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 καποιος καλος και οικονομικός για καθαρισμό μπεκ άμεσου ψεκασμού; αθηνα κεντρο ή βπ..;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα