Evilbill Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Καλησπερα..εχω το 2500k cpu το χα παει στα 4ghz το χειμωνα με ARCTIC COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 μετρια ψυχτρα αλλα με θερμοκρασιες κοντα στο 45c και volt 1.2..τωρα ομως καλοκαιρι πιανει 48c και βαλε με 3.3ghz με full ανεμιστιρα..τι με συμβουλεύετε να κανω να παω παλι στα 4 και με καλες θερμοκρασιες..ευχαριστω για το χρονο σας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrmariosgta4 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Καλησπερα..εχω το 2500k cpu το χα παει στα 4ghz το χειμωνα με ARCTIC COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 μετρια ψυχτρα αλλα με θερμοκρασιες κοντα στο 45c και volt 1.2..τωρα ομως καλοκαιρι πιανει 48c και βαλε με 3.3ghz με full ανεμιστιρα..τι με συμβουλεύετε να κανω να παω παλι στα 4 και με καλες θερμοκρασιες..ευχαριστω για το χρονο σας.. 45 C ειχες σε full load ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evilbill Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 45 C ειχες σε full load ??? οχι με full load πιανει τα 70c αν ενοεις με το prime φισικα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrmariosgta4 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 οχι με full load πιανει τα 70c αν ενοεις με το prime φισικα.. Aπο temps εισαι καλα και αν σκεφτεις πως τα games χρησιμοποιουν το πολυ 70% του cpu θα εισαι περιπου στα 62-65 C οποτε μια χαρα παντον εκει που ητανε Διαβασε και αυτο το : http://hardforum.com/archive/index.php/t-1674892.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evilbill Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Aπο temps εισαι καλα και αν σκεφτεις πως τα games χρησιμοποιουν το πολυ 70% του cpu θα εισαι περιπου στα 62-65 C οποτε μια χαρα παντον εκει που ητανε Διαβασε και αυτο το : http://hardforum.com/archive/index.php/t-1674892.html αμα ειναι κολλημενο πανω απο 65 το φοβαμαι λιγο γιατι ειναι σαν να βραζει συνεχεια..θα μου πεις cpu ειναι αλλα οσο να νε το σκεφτεσε μηπως γινει κατι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrmariosgta4 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 αμα ειναι κολλημενο πανω απο 65 το φοβαμαι λιγο γιατι ειναι σαν να βραζει συνεχεια..θα μου πεις cpu ειναι αλλα οσο να νε το σκεφτεσε μηπως γινει κατι.. Γιατι δεν περνεις μια αλλη ψυκτρα ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evilbill Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Γιατι δεν περνεις μια αλλη ψυκτρα ??? προτεινε μου καμια τουμπανο αν εχεις στο μυαλο σου..για 2500k παντα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Αν φοβάσαι γιατί δεν το γυρνάς σε στοκ? Τι χρήση κάνεις στο pc? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evilbill Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Αν φοβάσαι γιατί δεν το γυρνάς σε στοκ? Τι χρήση κάνεις στο pc? το χω ιδι γιρισει και πιανει τετοιες θερμοκρασιες..internet,gaming.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δεν χρειάζεσαι o/c τότε. Δεν σου προσφέρει κάτι. Εντάξει είναι οι θερμοκρασίες σου για καλοκαίρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evilbill Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δεν χρειάζεσαι o/c τότε. Δεν σου προσφέρει κάτι. Εντάξει είναι οι θερμοκρασίες σου για καλοκαίρι. τον εχεις clockarei εσυ??βλεπω εχουμε και την ιδια μιτρικη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Όχι, δεν βρίσκω τον λόγο να κάνω κάτι τέτοιο γι αυτό πήρα και συνειδητά τον κλειδωμένο. Τεσπα για να μην μου την πέσουν οι o/cers , για τη χρήση που κάνεις δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφορά. Άδικα τον ταλαιπωρείς και ασχολείσαι με θερμοκρασίες. Στα παιχνίδια η κάρτα σου μετράει πρώτα απ όλα. Ο επεξεργαστής σου ακόμα και στοκ, δεν θα έχει θέμα με καμια κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evilbill Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Όχι, δεν βρίσκω τον λόγο να κάνω κάτι τέτοιο γι αυτό πήρα και συνειδητά τον κλειδωμένο. Τεσπα για να μην μου την πέσουν οι o/cers , για τη χρήση που κάνεις δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφορά. Άδικα τον ταλαιπωρείς και ασχολείσαι με θερμοκρασίες. Στα παιχνίδια η κάρτα σου μετράει πρώτα απ όλα. Ο επεξεργαστής σου ακόμα και στοκ, δεν θα έχει θέμα με καμια κάρτα. οποτε τον αφινω να βραζει στους 67?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Οι 67 δεν είναι βράσιμο για full load για τον επεξεργαστή σου. Μια χαρά θερμοκρασία είναι. Από 40 idle μέχρι 70 σε load είσαι μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα