Nihilist Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα. Έχω το xperia s (πρώτη φορά παίρνω κινητό με τέτοιο λογισμικό, το προηγούμενο ήταν sony ericsson w910i) αλλά σαν πρωτάρης δεν ξέρω να αξιοποιώ το android. Δηλαδή κάτι kernel, unroot που ακούω τρελένομαι. Δεν καταλαβαίνω τίποτα. Έχω κάποια παράπονα από το android και το κινητό. Καταρχάς η μπαταρία τελειώνει γρήγορα, freezάρει αρκετές φορές με αποτέλεσμα να θέλει αναγκαστική επανεκκίνηση και κάποια άλλα μικροπροβληματάκια που είναι του κινητού. Το iPhone 4s με το iOS freezάρει όπως και το android; Η μπαταρία τι λέει; Τελειώνει γρήγορα; Γενικά θέλω ένα σταθερό λογισμικό που να κολλάει ελάχιστα εώς και καθόλου. Ποιο προτείνετε;
Haldol Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δεν έχει τέτοια προβλήματα το iOS. Έχει άλλα. Εάν δε θέλεις να ασχοληθείς με «πειράγματα» το iOS είναι πολύ καλύτερο για σένα. Αλλιώς (με πολύ ψάξιμο και υπομονή) μπορείς να κάνεις το Android να είναι στο ίδιο επίπεδο (πάνω-κάτω).
Meraklis56 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 συμφωνώ με τον απο πάνω. η συμβουλή μου είναι,να ξανα-περάσεις το λογισμικό στο κινητό,απο την εταιρία,γιατί κάποιο πρόγραμμα κάνει την στραβή. Όσο για την μπαταρία,υπάρχουν κόλπα,μερικά λίγο πιο εξειδικευμένα,μερικά πιο απλά, που βοηθάνε να κρατάει η μπαταρία περισσότερο.Ότι θέλεις να μάθεις μπορείς να μας ρωτήσεις,εμάς και το xda
Nihilist Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δεν έχει τέτοια προβλήματα το iOS. Έχει άλλα. Εάν δε θέλεις να ασχοληθείς με «πειράγματα» το iOS είναι πολύ καλύτερο για σένα. Αλλιώς (με πολύ ψάξιμο και υπομονή) μπορείς να κάνεις το Android να είναι στο ίδιο επίπεδο (πάνω-κάτω). Ποια είναι τα αλλά προβλήματα που αναφέρεις; συμφωνώ με τον απο πάνω.η συμβουλή μου είναι' date='να ξανα-περάσεις το λογισμικό στο κινητό,απο την εταιρία,γιατί κάποιο πρόγραμμα κάνει την στραβή. Όσο για την μπαταρία,υπάρχουν κόλπα,μερικά λίγο πιο εξειδικευμένα,μερικά πιο απλά, που βοηθάνε να κρατάει η μπαταρία περισσότερο.Ότι θέλεις να μάθεις μπορείς να μας ρωτήσεις,εμάς και το xda [/quote'] Βασικά δεν έχω χρόνο να ασχολούμαι με κινητά. Ήδη δίνω πολύ χρόνο στον υπολογιστή δεν θέλω άλλο κάρβουνο. Θέλω ένα κινητό με πλούσιο μάρκετ, να είναι σταθερό( όχι lags), να είναι ποιοτικό όχι όπως αυτό της Sony, να είναι βολικό στο χέρι και να βγάζει καλές φωτο και γρήγορες. Το 4s αν και λιγότερα MP τραβάει καλύτερα από αυτό. Άρα δημιουργείται ένα νέο δίλημμα Samsung galaxy s3 η iPhone 4s. Το s3 δεν το παίρνω επειδή φοβάμαι μήπως δεν είναι βολικό. Εσείς τι λέτε;
flik Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Σου είχα ξαναγράψει και παλαιότερα και τώρα φαίνεται περισσότερο. Iphone 4S ή wp7 για εσένα. Android το μόνο που είναι εξασφαλισμένο οτι θα έχει λιγότερα lags είναι αυτό που έχει pure android, δηλαδή nexus. Όλα τα άλλα, χρειάζονται μια custom rom με βγαλμένο το ui της εταιρείας, χωρίς τα πολλά apps, με έναν διαφορετικό kernel ίσως. Ειδικά όμως με αλλαγμένο kernel έχεις χάσει σε αξιοπιστία. Μπορεί για 2 μέρες να σου φαίνεται σταθερότατο, και καμιά φορά να μη μπορείς να απαντήσεις σε κλήση πχ. Θέλει να το γουστάρεις αυτό, τους πειραματισμούς. Έχει συζητηθεί πάρα πολύ το θέμα, αλλά είπα να τα ξαναγράψω άλλη μια φορά. Η επιλογή σου δεν είναι εύκολη, κανενός δεν είναι.
Downloadpercent Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δυστυχώς το κινητό σου μόνο για μούρη είναι, έχει πάρα πολλά προβλήματα όπως η μπαταρία, πολλά freezs, καμιά φορά κιτρινίζει η οθόνη, όλα αυτά έδεσαν με το Android (δεν φταίει απόλυτα το Android για τα freezs σου) (δεν τα λεω εγώ, αν μπεις σε e-shops στα μηνύματα όλοι κλαίνε) Σχετικά με το θέμα, δεν τίθεται θέμα σύγκρισης, το iOS είναι μακράν καλύτερο σε όλα τα επίπεδα (σχεδόν). Ο κόσμος δεν μπορεί να δώσει 700ευρώ για iPhone και αναγκαστικά καταφεύγει σε Android συσκευή και κατα τη γνώμη μου καλά κάνει, τα 700 ευρώ είναι κοροϊδία... Ένας λόγος ακόμα να πάρεις Android είναι ότι μπορείς εύκολα να δημιουργήσεις εφαρμογές και να ψαχτείς, κάτι που δεν είναι και τόσο εύκολο με το iOS. Με λίγα λόγια iOS - Άριστο λειτουργικό σύστημα με αρκετά καλά και με μερικές ελλείψεις Android - Καλό λειτουργικό σύστημα με αρκετά θέματα "μικρής σημασίας", και το μεγάλο υπερ του η δυνατότητα εύκολου Developing.
ektor7 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Σου είχα ξαναγράψει και παλαιότερα και τώρα φαίνεται περισσότερο. Iphone 4S ή wp7 για εσένα. Android το μόνο που είναι εξασφαλισμένο οτι θα έχει λιγότερα lags είναι αυτό που έχει pure android, δηλαδή nexus. Όλα τα άλλα, χρειάζονται μια custom rom με βγαλμένο το ui της εταιρείας, χωρίς τα πολλά apps, με έναν διαφορετικό kernel ίσως. Ειδικά όμως με αλλαγμένο kernel έχεις χάσει σε αξιοπιστία. Μπορεί για 2 μέρες να σου φαίνεται σταθερότατο, και καμιά φορά να μη μπορείς να απαντήσεις σε κλήση πχ. Θέλει να το γουστάρεις αυτό, τους πειραματισμούς. Έχει συζητηθεί πάρα πολύ το θέμα, αλλά είπα να τα ξαναγράψω άλλη μια φορά. Η επιλογή σου δεν είναι εύκολη, κανενός δεν είναι. Να υποθεσω οτι ολα αυτα που περιεγραψες στρεφοnται σε ολες της συσκευες not pure android? Να θεωρισω λογικα,το γεγονος οτι το sgs2 που δεν εχει πειραχτει καθολου εδω και ενα χρονο και δεν μας εχει βγαλει ολα οσα περιεγραψες,δεν ειναι φυσολογικο!?
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Παιδια ειμαι πολυ καιρο χρηστης android. Τα περισσοτερα απο τα προβληματα που παρουσιαζονται στις περισσοτερες συσκευες εχουν κυριο υπαιτιο κακογραμμενες εφαρμογες. Ο σιγουρος τροπος αντιμετωπισης ειναι ο εξης: ΔΕΝ κατεβαζουμε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ εφαρμογη, ιδιαιτερα απο ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ πηγη. Μιλαω για σοβαρα προβληματα τυπου freezes κλπ, οχι για κολληματα στον browser ή αργες συσκευες.
hawkpilot Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Παιδια ειμαι πολυ καιρο χρηστης android. Τα περισσοτερα απο τα προβληματα που παρουσιαζονται στις περισσοτερες συσκευες εχουν κυριο υπαιτιο κακογραμμενες εφαρμογες. Ο σιγουρος τροπος αντιμετωπισης ειναι ο εξης: ΔΕΝ κατεβαζουμε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ εφαρμογη, ιδιαιτερα απο ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ πηγη. Μιλαω για σοβαρα προβληματα τυπου freezes κλπ, οχι για κολληματα στον browser ή αργες συσκευες. Πες τα γιατί δυστυχώς με αυτό το χαμό που γίνεται με τα market, sarket, mapet και δε συμμαζεύεται, τα σκουπίδια που κυκλοφορούν είναι απίστευτα.
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Α, και ενα tip ακομα. Δειτε ποσες εφαρμογες εχετε στο app drawer σας. Θα δειτε πως μπορειτε να τις κατηγοριοποιησετε ως εξης: 1. Εφαρμογες που ανοιγω καθημερινα 2. Εφαρμογες που ανοιγω σπανια 3. Εφαρμογες που ανοιξα μια φορα οταν τις εγκατεστησα 4. Τι δουλεια εχει εδω αυτη η εφαρμογη; Τεσπα αστην μπορει να χρειαστει Προτεινω να κανετε απεγκατασταση των 3 και 4 καθως πιανουν απλα χωρο και πιθανοτατα πορους συστηματος. Επισης, μην εχετε 5 διαφορετικες εφαρμογες για μια χρηση. Ενα office αρκει (λ.χ ε). Δεν λεω και τιποτα σημαντικο, το προφανες ειναι, αλλα καλο ειναι να γραφεται που και που.
Nihilist Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Σου είχα ξαναγράψει και παλαιότερα και τώρα φαίνεται περισσότερο. Iphone 4S ή wp7 για εσένα. Android το μόνο που είναι εξασφαλισμένο οτι θα έχει λιγότερα lags είναι αυτό που έχει pure android, δηλαδή nexus. Όλα τα άλλα, χρειάζονται μια custom rom με βγαλμένο το ui της εταιρείας, χωρίς τα πολλά apps, με έναν διαφορετικό kernel ίσως. Ειδικά όμως με αλλαγμένο kernel έχεις χάσει σε αξιοπιστία. Μπορεί για 2 μέρες να σου φαίνεται σταθερότατο, και καμιά φορά να μη μπορείς να απαντήσεις σε κλήση πχ. Θέλει να το γουστάρεις αυτό, τους πειραματισμούς. Έχει συζητηθεί πάρα πολύ το θέμα, αλλά είπα να τα ξαναγράψω άλλη μια φορά. Η επιλογή σου δεν είναι εύκολη, κανενός δεν είναι. Μάλλον θα παώ με το μηλαράκι μιας και το wp7 αν και τα εκτιμώ είναι ακόμα λίγο ανάπηρα. Θέλει δουλίτσα ακόμα αλλά το μέλλον διαγράφεται λαμπρό. Δυστυχώς το κινητό σου μόνο για μούρη είναι, έχει πάρα πολλά προβλήματα όπως η μπαταρία, πολλά freezs, καμιά φορά κιτρινίζει η οθόνη, όλα αυτά έδεσαν με το Android (δεν φταίει απόλυτα το Android για τα freezs σου) (δεν τα λεω εγώ, αν μπεις σε e-shops στα μηνύματα όλοι κλαίνε) Σχετικά με το θέμα, δεν τίθεται θέμα σύγκρισης, το iOS είναι μακράν καλύτερο σε όλα τα επίπεδα (σχεδόν). Ο κόσμος δεν μπορεί να δώσει 700ευρώ για iPhone και αναγκαστικά καταφεύγει σε Android συσκευή και κατα τη γνώμη μου καλά κάνει, τα 700 ευρώ είναι κοροϊδία... Ένας λόγος ακόμα να πάρεις Android είναι ότι μπορείς εύκολα να δημιουργήσεις εφαρμογές και να ψαχτείς, κάτι που δεν είναι και τόσο εύκολο με το iOS. Με λίγα λόγια iOS - Άριστο λειτουργικό σύστημα με αρκετά καλά και με μερικές ελλείψεις Android - Καλό λειτουργικό σύστημα με αρκετά θέματα "μικρής σημασίας", και το μεγάλο υπερ του η δυνατότητα εύκολου Developing. Με τραβάει το iOS περισσότερο αν και προτιμώ μεγαλύτερη ελευθερία αλλά δεν έχω τον χρόνο να ασχοληθώ και την όρεξη.
Haldol Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Είσαι άτομο στο οποίο ταιριάζει 100% το iOS και το iPhone. Τα προβλήματα που έγραψα παραπάνω έχουν να κάνουν με διάφορες μικρο-ελλείψεις του λειτουργικού, κλειδώματα, λίγες επιλογές αν θέλεις customization, κλπ. Δηλαδή πράγματα που δε σε απασχολούν βάση όσων έγραψες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα