Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Κατα κρατος το φθινοπωρο για μενα. Γουσταρω βροχη και ατμοσφαιρα. Οταν ειμαι μεσα βεβαια, γιατι οταν βγαινω με ψαρια να κολυμπανε πανω απο το εδαφος και μουλιαζω δεν ειμαι στα καλυτερα μου. Αλλα ναι, φθινοπωρο.

• Like 1
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπάρχει χαώδης διαφορά ανάμεσα στα "γκομενάκια με μαγιώ" και τις "γυναίκες". Με την κυριότερη να είναι πως το γκομενάκι χρειάζεται να φοράει μαγιώ για να το κοιτάξεις, η γυναίκα όχι.

Και, αυτό που λέει ο άκπε, γενικευμένο: το χειμωνιάτικο ντύσιμο υπερτερεί αισθητικά, για άνδρες και γυναίκες.

Τε λε ρε :P

Λοιπόν εσύ το σοβάρεψες οπότε ακολουθεί και σοβαρή απάντηση :P

H αλήθεια ειναι πως σε πολλές περιπτώσεις το ντύσιμο ειναι must σε μια γυναίκα και δη το χειμωνιατικο που σου εξιτάρει τη φαντασία κτλ κτλ.

Ομως το καλοκαίρι, βλέπεις τα πάντα. Θαυμάζεις, "επιλέγεις".

Παρεπιπτόντος μια γυναίκα ότι και να φοράει αν ειναι όμορφη θα την κοιτάξεις. Είτε φοράει μαγιό, είτε φοράει καπαρντίνα.

Δε νομίζω οτι η διαφορά είναι και τόσο μεγάλη. Ο καθένας έχει προσωπική άποψη στο θέμα.

Εμένα μου αρέσει να τις βλέπω με μαγιό ή ακόμα καλύτερα, γυμνές :devil: . Πιστεύεις πως δε θα κρίνω μια "γυμνή" το ίδιο με μια "ντυμένη"?

Στην αρχή άλλωστε και μέχρι να μιλήσεις ή να σε κοιτάξει απλά μια κοπέλα, αποτελεί "γκομενάκι" (και το λέω με τη καλή έννοια). Ανάλογα με τον τρόπο της κτλ κτλ, κερδίζει και τον σεβασμό σου.

Το ίδιο ισχύει και για εμάς σε αυτές. Βλέπουν έναν ωραίο τύπο με ωραίο κορμί ξέρω γω στη παραλία ή έναν τύπο που φοράει ένα πολυ κουλ ρούχο. Θεωρείς οτι ο 2ος ειναι πιο αναβαθμισμένος από τον πρώτο στα μάτια της? Νομίζω πως ειναι το ίδιο.

Στην ουσία που ειναι η συζήτηση ή έστω το "παιχνίδι" φαίνονται όλα.

Δημοσ.

Κατα κρατος το φθινοπωρο για μενα. Γουσταρω βροχη και ατμοσφαιρα. Οταν ειμαι μεσα βεβαια, γιατι οταν βγαινω με ψαρια να κολυμπανε πανω απο το εδαφος και μουλιαζω δεν ειμαι στα καλυτερα μου. Αλλα ναι, φθινοπωρο.

+1

γενικά μου αρέσει ο "βαρύς" καιρός και οταν βρέχει και είναι σκοτινά ενω ειναι απόγευμα ακόμα.

το καλοκαίρι μου αρέσει μόνο την νύχτα .

Δημοσ.

Παρεπιπτόντος μια γυναίκα ότι και να φοράει αν ειναι όμορφη θα την κοιτάξεις. Είτε φοράει μαγιό, είτε φοράει καπαρντίνα.

Ναι, το αντίθετο δεν ισχύει. Αυτό λέω. Πάντα θα κοιτάμε τα μπούτια γιατί αυτό θέλει η μαμά φύση να κάνουμε, αλλά μπούτια δεν έχουν μόνο οι ωραίες.

Εμένα μου αρέσει να τις βλέπω με μαγιό ή ακόμα καλύτερα, γυμνές :devil: . Πιστεύεις πως δε θα κρίνω μια "γυμνή" το ίδιο με μια "ντυμένη"?

Γούστα όντως, αλλά αυτή που θα με κάνει να γυρίσω ενώ είναι ντυμένη αξίζει όσο 20 στο κρεοπωλείο της παραλίας. Κι ας χαζέψω κι αυτές.

Στην αρχή άλλωστε και μέχρι να μιλήσεις ή να σε κοιτάξει απλά μια κοπέλα, αποτελεί "γκομενάκι" (και το λέω με τη καλή έννοια).

Διαφωνώ κάθετα.

Το ίδιο ισχύει και για εμάς σε αυτές. Βλέπουν έναν ωραίο τύπο με ωραίο κορμί ξέρω γω στη παραλία ή έναν τύπο που φοράει ένα πολυ κουλ ρούχο. Θεωρείς οτι ο 2ος ειναι πιο αναβαθμισμένος από τον πρώτο στα μάτια της? Νομίζω πως ειναι το ίδιο.

Δεν ξέρω πως το βλέπουν "αυτές".

Δημοσ.

Ολα ειναι θέμα απόψεων αλλά στέκομαι σε αυτό μονο.

Γούστα όντως, αλλά αυτή που θα με κάνει να γυρίσω ενώ είναι ντυμένη αξίζει όσο 20 στο κρεοπωλείο της παραλίας. Κι ας χαζέψω κι αυτές.

Απ την άλλη το "κρέας" που θα σε κάνει να γυρίσεις ανάμεσα σε τόσα δεν αξίζει παραπάνω??:-)

Δημοσ.

Καλοκαίρι.- έχοντας ζήσει σχεδόν μία δεκαετία στη β. Ευρώπη, σας το λέω για να μάθετε από την εμπειρία του γέροντα: μεταναστεύστε όσο κοντύτερα στον ισημερινό μπορείτε. Βερμούδα και κοντομάνικο για πάντα.

Δημοσ.

σας αρέσει το καλοκαίρι; καλά τα μπάνια άλλα δεν είσαι 24/24 στη θάλασσα.

προσωπικά δεν μου αρέσει γιατί ακόμα και μια μπλούζα πάνω σου μέσα σε 5 λεπτά ιδρώνεις και σκας, ασε δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να σου έρχεται ο ζεστός αέρας πάνω σου.

μου αρέσει ο χειμώνας όταν δεν έχει πολλά χιόνια και παρατεταμένη κακοκαιρία

Δημοσ.

Βγάλε την μπλούζα μάνα μου! Καλοκαίρι για πάντα, για να μην ανοίξουν ποτέ τα σχολία, μην τελειώσουν καλοκαιρινές διακοπές, μη βγάλουμε τα ρούχα απο τη ναφθαλίνη και τα χαλιά απο το πατάρι!

Δημοσ.

Βγάλε την μπλούζα μάνα μου! Καλοκαίρι για πάντα, για να μην ανοίξουν ποτέ τα σχολία, μην τελειώσουν καλοκαιρινές διακοπές, μη βγάλουμε τα ρούχα απο τη ναφθαλίνη και τα χαλιά απο το πατάρι!

άσχετο,μόνο σε μένα αρέσει η μυρωδειά της ναφθαλίνης ; :mellow:

Δημοσ.

Ο χειμώνας μ' αρέσει όταν έχει καλές μέρες. Δεν μου αρέσει που νυχτώνει απο τις 17:00 και στην ουσία, 21:00 η ώρα η μέρα τέλειωσε. Δεν μ' αρέσει επίσης που όταν είμαι έξω, στην ουσία τρέχω απο μέσα σε μέσα λόγω του κρύου.

Η άνοιξη(που είναι η αγαπημένη μου εποχή), μ' αρέσει κυρίως λόγω της ψυχολογίας που φτιάχνει. Δηλαδή ανοίγει η μέρα έχοντας πιο άνετες θερμοκρασίες, ενώ στο παιχνίδι μπαίνει και η προσδοκία που νιώθω για το καλοκαίρι που έρχεται και για την ευκαιρία που έχω να τριγυρίσω οπουδήποτε σε χαλαρό ρυθμό(να απολαύσω τη διαδρομή ρε αδερφέ...) και όχι κάνοντας 100άρι προκειμένου να χωθώ εκεί που πάω επειδή κρυώνω!

Ένα ακόμα στοιχείο που μ' αρέσει στην εποχή αυτή, είναι το ότι ανοίγει η δουλειά μου και έτσι αρχίζω σιγά σιγά, να είμαι πιο άνετος στο πόσα θα ξοδεύω για τις βόλτες μου.

Το καλοκαίρι μ'αρέσει, επειδή η μέρα είναι τεράστια και 21:00 η ώρα δεν έχω την αίσθηση ότι η μέρα τελείωσε. Μ'αρέσει επίσης επειδή όλος ο κόσμος είναι έξω και όταν γυρνάω απο τη δουλειά, παντού γύρω μου μυρίζει αντιηλιακό. Μ' αρέσει ακόμα, το ότι τα μαγαζιά που επιλέγουμε με τη παρέα μου για τον καφέ, είναι κατά κανόνα ανοιχτά(με την έννοια του έξω).

Δεν αντέχω με τίποτα, αυτή τη περίεργη αίσθηση που έχω ότι κολλάω, όταν στεγνώνει ο ιδρώτας πάνω μου(μέχρι να μου δωθεί η ευκαιρία για ντούς, νιώθω άβολα)! Με χαλάνε επίσης οι απαγορευμένες θερμοκρασίες και η αποπνικτική ατμόσφαιρα που δημιουργούν.

Το φθινόπωρο, μ' αρέσει επειδή επιστρέφουν οι ιδανικές θερμοκρασίες(ούτε κρύο, ούτε ζέστη) και η εικόνα των πεσμένων φύλλων των δέντρων στα πεζοδρόμια.

Με χαλάει η σμίκρυνση της μέρας που μοιραία, μου δημιουργεί αυτή την χάλια αίσθηση ότι τα γλέντια τελειώσαν και τα κεφάλια σιγά σιγά, αρχίζουν να μπαίνουν μέσα!

Δημοσ.

Και, αυτό που λέει ο άκπε, γενικευμένο: το χειμωνιάτικο ντύσιμο υπερτερεί αισθητικά, για άνδρες και γυναίκες.

το χειμώνα βέβαια κρύβονται κι οι πατσές και οι κυτταρίτιδες.. :P

Καλοκαίρι στη Νάξο (κατά προτίμηση με μουντιάλ στην tv για άφθονες μπύρες - μπάλλα - βουτιές)..

Χειμώνα στην Αθήνα.

Άνοιξη παντού (βόλτα με τη μηχανή πάντα)..

Δημοσ.

Τον χειμώνα μου αρέσει τρελά να είμαι έξω και να βρέχει να γίνομαι μουσκίδια και να κρυώνω και μετά να μπαίνω σπίτι στην ζέστα και να αλλάζω ρούχα και να ντύνομαι ζεστά. Αυτή η αίσθηση δεν περιγράφεται .

άσχετο,μόνο σε μένα αρέσει η μυρωδειά της ναφθαλίνης ; :mellow:

οχι και σε εμένα.

αλλα εμένα μου αρέσει και η μυρωδιά της βενζίνης/χρώματος/ασετόν/πετρέλαιο/διορθωτικό(μπλάνκο) κλπ

edit : μου αρέσει τρελά και η μυρωδιά του σπρέι για τις μύγες.

Μια μέρα τον χειμώνα είχα ανοίξει την μπαλκονόπορτα και ειχαν μπει ολες οι μύγες μέσα (ένιωσαν ζέστα και χωθήκανε) και όπως έκλεισα την πόρτα και ψέκασα 1 μπουκάλι ολόκληρο γιατι είχαν μπει καμια 50ριά μύγες, μου μίλαγε ενας φίλος στο fb και ξεχάστηκα. Μετά απο κανα 30λεπτο βγήκα να παω περίπτερο για καπνό και ημουν λες και περπατούσα στα σύννεφα , τρομερή αίσθηση , μούδιασμα και ευφορία.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...