nemesiskp Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Χειμώνας σε σοβαρά μέρη που το -10 είναι η νόρμα. Άνοιξη στην Ελλάδα. Θα είχα πολύ διαφορετική αντίληψη για το καλοκαίρι αν υπήρχε κλιματισμός στο μετρό ή αν ο κόσμος σταματούσε να μεταμορφώνεται στον δεκαπλάσιο μαλάκα απ' αυτό που είναι κανονικά. Εχω κανει χειμωνα ευρωπη,συγκεκριμενα γερμανια,και παρολο τα θεαματικα μειον που βαραγε,που εδω δεν τα βλεπουμε ουτε στα πιο τρελα μας ονειρα,δεν μπορω να πω οτι καταλαβα κρυο.Δηλαδη ενταξει,περα τον βαθμων το κρυο το ενιωθα βαρυ και δεν σε τρυπαγε.Αντιθετα φετινο παραδειγμα,πρωτοχρονια στο χωριο με μειον 2 και εξω δεν εβγαινες ουτε με σφαιρες.Μιλαμε ειχε ενα απαλο αερακι που τρυπαγε σαν διαολος. Τα ιδια μου λεει ο πατερας μου που δουλευει βουλγιαρια.Και με μειον 25,παλευεται.
Lucifer Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Τα ίδια έλεγα κι εγώ για χοντρά και λεπτά κρύα, υγρασίες και ξηρασίες. Μόνο αέρας είναι η φάση, φαντάζομαι εδώ το νοιώθουμε πιότερο γιατί μας περιτριγυρίζει θάλασσα και δημιουργούνται ρεύματα λόγω βαρομετρικού. Αλλά Δανία, άμα φυσούσε με -20, έχανε ο θεός τα @@ του. Λουσιφερ το μετρο εχει κλιματισμο απο οσο θυμαμαι, το ιδιο και τα πρασινα λεωφορεια Οι σταθμοί και οι παλιοί συρμοί (που δεν ενώνονται τα βαγόνια) όχι. Και στα καινούρια πρέπει να 'ναι ίσα-ίσα για να μην πέφτουν κάτω οι γέροι.
evabb Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 πες τα ρε lucifer! δεν υπαρχει χειμωνας στην νοτια εστω ελλαδα. βλεπω και κατι θεους που φορανε μαη μηνα μπουφαν. χειμωνας νοηται να εχεις φορεσει διπλο παντελονι, μποτα μεχρι το γονατο, φανελακι, μπλουζακι, πουλοβερ και μπουφαν, σκουφι, γαντια κασκολ και να κανεις παρολα αυτα την προσευχη σου να φτασεις μεχρι τον σταθμο του μετρο.
viper2005 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 φθινοπωρο προς χειμωνα φθινοπωρο για τα χρωματα και winter for the soul
nemesiskp Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Τα ίδια έλεγα κι εγώ για χοντρά και λεπτά κρύα, υγρασίες και ξηρασίες. Μόνο αέρας είναι η φάση, φαντάζομαι εδώ το νοιώθουμε πιότερο γιατί μας περιτριγυρίζει θάλασσα και δημιουργούνται ρεύματα λόγω βαρομετρικού. Αλλά Δανία, άμα φυσούσε με -20, έχανε ο θεός τα @@ του. Αυτο.Η υγρασια παιζει τεραστιο λογο στο πως νιωθουμε το κρυο. Και καρδιτσα που ειχα παει μια περιοδο δεν καταλαβαινες κρυο,παροτι ειχε χιονισει και ειχε αρκετους βαθμους κατω του μηδενος.Ενω χωριο με μειον δυο,οπως ξαναειπα δεν εβγαινες απο το σπιτι,σε εκοβε ο αερας στα δυο.
Cossutius. Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Καλοκαίρι για πολλούς λόγους. 1. Δεν βρέχει και αν το κάνει δεν κρυώνεις, ξεπαγιάζεις. 2. Μπορεις να κινηθείς άνετα με μηχανή, μηχανάκι, ποδήλατο χωρίς να σκας απ τη ζέστη ή να πατάς γκαζιά και 2ευρο με το αιρκοντισιον στο αμάξι. 3. Το χειμωνα το πετρέλαιο ειναι πανάκριβο, το ίδιο και το ρεύμα. Ο ανεμιστήρας και το χλιαρό μπάνιο σε περίπτωση καύσωνα σε κάνουν να αποφεύγεις τα μεγάλα έξοδα. 4. Τόση πολύ ζέστη? Παραλία, αντισκηνο κάτω απ τη σκιά και αμα ζεσταθείς βουτάς. Γενικά απεχθάνομαι τον χειμώνα, γιατί είμαι τύπος που μου αρέσει να βγαινω συνέχεια. Σε φάση που φέτος πέρασα μια από τις χειρότερες ξενέρες της ζωής μου με τη βροχή που έριξε στην Αθήνα.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 τωρα που είπε ο midi_miliz για τις τουρίστριες,μου δωσε ωραία ιδέα που δεν την είχα σκεφτεί τόσα χρόνια! Θα πάω να πηδήξω 9 τουρίστριες.
nemesiskp Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Για το 2 Αμα δεν σκας το καλοκαιρι απο την ζεστη ποτε σκας,τον χειμωνα;Ειδικα αυτο με το ποδηλατο δεν ισχυει,σε δυο πεταλιες εισαι παπι. To καλοκαιρι ειναι που βαζεις αιρκοντισιον στο αμαξι απο την αφορητη ζεστη.Ειδικα αμα το εχεις αφημενο στον ηλιο,μετα απλα δεν καθεσε μεσα.Το χειμωνα καλοριφερ,ουτε καν αιρκοντισιον.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 πες τα ρε lucifer! δεν υπαρχει χειμωνας στην νοτια εστω ελλαδα. βλεπω και κατι θεους που φορανε μαη μηνα μπουφαν. χειμωνας νοηται να εχεις φορεσει διπλο παντελονι, μποτα μεχρι το γονατο, φανελακι, μπλουζακι, πουλοβερ και μπουφαν, σκουφι, γαντια κασκολ και να κανεις παρολα αυτα την προσευχη σου να φτασεις μεχρι τον σταθμο του μετρο. Που να δεις Κυπραιους (και κυριως Κυπραιες) που ντυνονται σαν εσκιμωοι και φορανε γουνες, γαντια, κασκολ, μπουφαν απο Οκτωβρη-Νοεμβρη (οπου στην Κυπρο εχει γυρω στους 23-28). Αλλα πρεπει να δειξουμε την νεα μας collection τι να κανουμε...Να περιμενουμε τον Γενναρη να πιασει 15C? Θα τα φαει ο σκωρος τα ρουχα και τις γουνες.
Cossutius. Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Σαφως.. αμα δεν οδηγάς μηχανή που να ζήσεις χειμώνα στην Ελλάδα. Φέτος μας γ@μησε ο σκατόκαιρος. Ξεσκίστηκε στη βροχή. Δε με νοιάζει τόσο το κρύο όσο η βροχή. Και γενικά δεν αντέχω ανθρώπους που λένε οτι τους αρέσει ο χειμώνας. Γιατι άμα σου αρέσει ο χειμώνας σημαίνει πως δε σου αρέσει να κάνεις μπάνιο στη θάλασσα. Αρα δε σου αρέσει η παραλία. Αρα δε σου αρέσει να πηγαίνεις με τους φίλους σου να πίνεις μπύρες στη παραλία και να βλέπεις γκομενάκια με τα μαγιό τους. Αρα δε σου αρέσουν οι γυναίκες. Αρα είσαι gay!!! :mrgreen:
Ntinaras Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 πες τα ρε lucifer! δεν υπαρχει χειμωνας στην νοτια εστω ελλαδα. βλεπω και κατι θεους που φορανε μαη μηνα μπουφαν. χειμωνας νοηται να εχεις φορεσει διπλο παντελονι, μποτα μεχρι το γονατο, φανελακι, μπλουζακι, πουλοβερ και μπουφαν, σκουφι, γαντια κασκολ και να κανεις παρολα αυτα την προσευχη σου να φτασεις μεχρι τον σταθμο του μετρο. χανια εχει μονιμα κουνουπια ολη τη χρονια παντως καιρου ειναι,σουπερ πουμα
opera Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 άνοιξη-χειμώνας στη Δράμα,έχω 4άδα χιονολάστιχα και πλήρη γκάμα από North Face ,Berghaus δε μπορώ τη ζέστη γαμώ τη δουλειά μου που φοράω μαύρα
akpe Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Χμ για να σκεφτώ: - ζέστη - έντομα - χαζοχαρμοσύνη - και άλλα έντομα ... hands down χειμώνας Και στην τελική, το φόρεμα με το καλσόν και τη μπότα είναι πιο σέξυ από το ξεκου-καικαλάσεξυ-μπωμένο σορτσάκι, το βρεγμένο μαγιό και τα γυαλιά-μάτια μύγας.
Lucifer Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Γιατι άμα σου αρέσει ο χειμώνας σημαίνει πως δε σου αρέσει να κάνεις μπάνιο στη θάλασσα. Αρα δε σου αρέσει η παραλία. Αρα δε σου αρέσει να πηγαίνεις με τους φίλους σου να πίνεις μπύρες στη παραλία και να βλέπεις γκομενάκια με τα μαγιό τους. Αρα δε σου αρέσουν οι γυναίκες. Αρα είσαι gay!!! Υπάρχει χαώδης διαφορά ανάμεσα στα "γκομενάκια με μαγιώ" και τις "γυναίκες". Με την κυριότερη να είναι πως το γκομενάκι χρειάζεται να φοράει μαγιώ για να το κοιτάξεις, η γυναίκα όχι. Και, αυτό που λέει ο άκπε, γενικευμένο: το χειμωνιάτικο ντύσιμο υπερτερεί αισθητικά, για άνδρες και γυναίκες.
Pantelwolf Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 ωχ ειναι πιο απλο. απο τη στιγμη που δε με ενοχλεί τόσο η ζέστη όσο το κρύο. και απο τη στιγμή που δε μου αρέσει να φοράω ρούχα γενικότερα καλοκαίρι
Προτεινόμενες αναρτήσεις