Makaros1994 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δεν οριστικοποιήσα το μηχανογραφικό. Έχω βάλει σαν μια επιλογή το τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Σερρών, σαν καβάτζα, αν δεν περάσω στα υπόλοιπα. Έχω ακούσει καλά λόγια. Έχω βάλει και καλύτερες σχολές απλά λέω. Επίσης είδα ότι στο 6ο και 7ο εξάμηνο υπάρχουν 2 μαθήματα ανάλογα. Το "Διδακτική" και "Παιδαγωγικά". Άρα θα μου δίνεται η δυνατότητα να διδάσκω και σε σχολείο; (Δε θα πάω σόι και καλά, απλά λέω). Τί λετε; Link
thyra_7 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 απο επαγγελματοκη αποκατασταση τα τει πληροφορικης ή αυτοματισμου ειναι καλυτερα;
Pantelwolf Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 μιλαμε για 5 χρόνια μετά; το πιο πιθανό είναι να μην υπάρχουμε σαν κράτος.
Pantelwolf Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 οπότε να προτιμήσεις αυτό που σε ενδιαφέρει να σπουδάσεις περισσότερο. διάβασε τα μαθήματα τι είναι το καθένα στα προγράμματα σπουδών.
thyra_7 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 και τα δυο με ενδιαφερουν αν και με τον αυτοματισμο δεν εχω ασχοληθει ως τωρα
CtrlFreak Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Αφού ενδιαφέρεσαι για αυτοματισμούς δες και το τμήμα της ηλεκτρονικής που είναι παραπλήσιο και περιλαμβάνει και τηλεπικοινωνίες και λίγο προγραμματισμό.
thyra_7 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 το ειχα στο νου μου αλλα στο φροντηστηριο μου βαλανε σε σειρα: Αυτοματισμος Ηλεκτρολογια Μηχανολογια Ηλεκτρονικη
Vaggos02 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Σχεδόν ότι μπορείς να κάνεις απ την ηλεκτρονική το κάνεις κι απ τον αυτοματισμό. Γενικώς, άκου συμβουλές και προτάσεις αλλά μην αφήσεις κανέναν να επηρεάσει την απόφασή σου. Για την ζωή σου είναι η απόφαση, μην αφήνεις άλλους να την πάρουν.
haris013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) παιδια οποιος ξερει να μου απαντησει υπευθηνα για το τμημα εφαρμοσμενης πληροφορικης και πολυμεσων στο ηρακλειο κρητης! θελω να μαθω αν ειναι καλο τμημα και οχι κανα τει της πλακας καθως και πως ειναι το τμημα,εγκαταστασεις αλλα και τι αποροφηση εχει απο την αγωρα εργασιες σε σχεση με τα υπολοιπα γνωστα τει. ειδα το site τους και μου αρεσε το προγραμμα σπουδων και τα αντικημενα που πραγματευται. ξερει να μου πει καποιος κατι ποιο συγκεκριμενο? καμια πληροφορια ρε παιδια? Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2012 από haris013
kalogeros Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Επίσης είδα ότι στο 6ο και 7ο εξάμηνο υπάρχουν 2 μαθήματα ανάλογα. Το "Διδακτική" και "Παιδαγωγικά". Άρα θα μου δίνεται η δυνατότητα να διδάσκω και σε σχολείο; Όχι.
Makaros1994 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Είναι δύσκολο να πάρει κανείς μεταγραφή από σχολή σε σχολή; Διάβασα όλα τα κριτήρια αλλά θέλω να μάθω ποσοστό επιτυχίας, ίσως από κάποιον που έχει κάνει. Γιατί αν περάσω Πληροφορικής ΑΕΙ Ιωάννινα θα ζητήσω μεταγραφή στο Θεσσαλονίκης. Έχω δηλώσει ειδική κατηγορία (αδερφή που σπουδάζει, Θεσσαλονίκη).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα