Chrisxxx Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Ως τεχνικός δουλευεις και 1η δημοτικού να εχεις τελειώσει όπως και το ανοιξεις μαγαζί hardware δεν απαιτει κανενα χαρτί καποιας σχολης, απλως το ανοιγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thyra_7 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 οκ φιλε σε ευχαριστω...Αυτοματισμος εχω ακουσει οτι ειναι μια απο τις καλυτερες σχολες ΤΕΙ στην ελλαδα..Ισχυει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Makaros1994 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 οκ φιλε σε ευχαριστω...Αυτοματισμος εχω ακουσει οτι ειναι μια απο τις καλυτερες σχολες ΤΕΙ στην ελλαδα..Ισχυει; Θα πει κανένας έμπειρος τη γνώμη του για τη συγκεκριμένη σχολή; Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να τη βάλω στο μηχανογραφικό μου, και πάνω πάνω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Σας έχω γράψει ήδη 2 φορές γι τον Αυτοματισμό αλλά δεν πρέπει να το είδατε. Είναι αρκετά καλή σχολή, με αρκετά μεγάλο φάσμα πραγμάτων με τα οποία μπορείς να ασχοληθείς αφού πάρεις το πτυχίο. Το κακό είναι οτι ακόμα δεν έχει ξεκάθαρα εργασιακά δικαιώματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Makaros1994 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Σας έχω γράψει ήδη 2 φορές γι τον Αυτοματισμό αλλά δεν πρέπει να το είδατε. Είναι αρκετά καλή σχολή, με αρκετά μεγάλο φάσμα πραγμάτων με τα οποία μπορείς να ασχοληθείς αφού πάρεις το πτυχίο. Το κακό είναι οτι ακόμα δεν έχει ξεκάθαρα εργασιακά δικαιώματα. Σόρρυ και ευχαριστώ! Τί εννοείς με το τελευταίο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Σόρρυ και ευχαριστώ! Τί εννοείς με το τελευταίο; το προφανες,που θα πας να δουλεψεις με το πτυχειο που θα παρεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Αυτό βέβαια ισχύει και για το 95% των ελληνικών τει έτσι! Μη το βλέπεις περίεργο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Αυτό βέβαια ισχύει και για το 95% των ελληνικών τει έτσι! Μη το βλέπεις περίεργο. Πως συνδέεται το πτυχίο της σχολής/πανεπιστημίου με τα εργασιακά δικαιώματα στην αγορά εργασίας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thyra_7 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 δηλαδη καλυτερα αυτοματισμο παρα πληροφορικη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Πως συνδέεται το πτυχίο της σχολής/πανεπιστημίου με τα εργασιακά δικαιώματα στην αγορά εργασίας? Για σκέψου το ανάποδα. Εσύ μπορείς να ανοίξεις ιατρείο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Για σκέψου το ανάποδα. Εσύ μπορείς να ανοίξεις ιατρείο; Αυτό είναι εργασιακό δικαίωμα ή άδεια άσκησης επαγγέλματος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Σας έχω γράψει ήδη 2 φορές γι τον Αυτοματισμό αλλά δεν πρέπει να το είδατε. Είναι αρκετά καλή σχολή, με αρκετά μεγάλο φάσμα πραγμάτων με τα οποία μπορείς να ασχοληθείς αφού πάρεις το πτυχίο. Το κακό είναι οτι ακόμα δεν έχει ξεκάθαρα εργασιακά δικαιώματα. Αυτό ακτιβώς. Επίσης, με πτυχίο αυτοματισμού θα ζοριστείτε να βρείτε πανεπιστήμιο στην Ελλάδα (για εξωτερικό δεν ξέρω) να σας δεχθεί για μεταπτυχιακό. Εκτός εάν μέχρι τότε υπάρχουν μεταπτυχιακά προγράμματα και στα ΤΕΙ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Αυτό είναι εργασιακό δικαίωμα ή άδεια άσκησης επαγγέλματος? Η άδεια άσκησης επαγγέλματος είναι αυτό που χρειάζεται για να ανοίξεις το γραφείο. Το εργασιακό δικαίωμα χρειάζεται για να πάρεις την άδεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Η άδεια άσκησης επαγγέλματος είναι αυτό που χρειάζεται για να ανοίξεις το γραφείο. Το εργασιακό δικαίωμα χρειάζεται για να πάρεις την άδεια... link <----- εργασιακά δικαιώματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Και πού καταλήγουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα