Προς το περιεχόμενο

Σχολη Πληροφορικης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εγω τα πηγα ακομα χειροτερα. 10430 στο 2ο και 4ο και 12670 στο 5ο. δεν περιμενα τοσο χαμηλα με τιποτα αλλα εδω που φτασαμε...

και εγω κατι σκεφτομαι για αυτοματισμους αλλα δεν ειμαι σιγουρος. αξιζει καμια σχολη στο περιπου σε αυτα τα μορια στο 2ο και 4ο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εγω δεν μιλαω για ΑΕΙ αλλα για ΤΕΙ..Πριν 4 χρονια ειχαμε παει με το σχολειο στο τει Αθηνας και ηδαμε εργαστηριο στο οποιο ασχολουνταν με το harware

μαλλον δε θα ειδατε/καταλαβατε καλα τι παιζει στο εν λογω εργαστηριο.

Fact: μπορεις να τελειωσεις ΤΕΙ ΠΛηρ Αθ χωρις να εχεις ακουμπήσει ποτέ άλλο πράγμα από το πληκτρολόγιο.

μην εισαι σιγουρος. καποιοι το object το μεταφραζουν οντοτητα..σπαω το κεφαλι μου να βρω που το εχω δει. Είμαι σιίγουρος ότι είναι σε βιβλίο.

Σε βιβλίο που μας είχαν μοιράσει στην σχολή, ο μεταφραστής είχε μεταφράσει το "cookies". Φαντάζεσαι πόσο κλάμα ρίξαμε από το γέλιο όταν διαβάζαμε για μπισκοτάκια σε σχολή πληροφορικής.

Τελικα κλεινω προς τον αυτοματισμο..Με πτυχιο αυτοματιστη δουλευεις και ως τεχνικος υπολογιστων με μεταπτυχειακο; Για να ανοιξεις μαγαζι με hardware τι πτυχιο πρεπει να εχεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...