gavros10 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 εγω τα πηγα ακομα χειροτερα. 10430 στο 2ο και 4ο και 12670 στο 5ο. δεν περιμενα τοσο χαμηλα με τιποτα αλλα εδω που φτασαμε... και εγω κατι σκεφτομαι για αυτοματισμους αλλα δεν ειμαι σιγουρος. αξιζει καμια σχολη στο περιπου σε αυτα τα μορια στο 2ο και 4ο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 εγω δεν μιλαω για ΑΕΙ αλλα για ΤΕΙ..Πριν 4 χρονια ειχαμε παει με το σχολειο στο τει Αθηνας και ηδαμε εργαστηριο στο οποιο ασχολουνταν με το harware μαλλον δε θα ειδατε/καταλαβατε καλα τι παιζει στο εν λογω εργαστηριο. Fact: μπορεις να τελειωσεις ΤΕΙ ΠΛηρ Αθ χωρις να εχεις ακουμπήσει ποτέ άλλο πράγμα από το πληκτρολόγιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 ΤΟ ιδιο και για ΑΕΙ βεβαια ετσι. πληκτρολογιο ftw. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 ναι, ειπα πρωτυτερα οτι η μονη διαφορα ειναι τα περισσοτερα εργαστηρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Makaros1994 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Διάβασα σε ένα άρθρο ότι θα ανέβουν οι βάσεις Θεσσαλονίκη και Αθήνα, διότι δεν υπάρχουν λεφτά για σπουδές σε άλλη πόλη! Το άρθρο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 http://www.ceid.upatras.gr/proptyxiaka/mathimata.htm αυτό παντως πρέπει να είναι το μόνο τμήμα που ασχολείται με hardware. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Οντοκεντρικός Προγραμματισμός Ι (JAVA) (Επικ. Καθ. Ι. Χατζηλυγερούδης, 407/80) Kλαιω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Με το ονομα του μαθηματος ή τον καθηγητη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Mε το οντοκεντρικος, αν δεν ειχε το προγραμματισμος διπλα θα νομιζα οτι ειμαι σε σχολη ψυχολογιας/φιλοσοφιας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 object oriented θελει να πει ο θειος ή event driven? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 object oriented ειναι ο Αντικειμενοστραφης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 μην εισαι σιγουρος. καποιοι το object το μεταφραζουν οντοτητα..σπαω το κεφαλι μου να βρω που το εχω δει. Είμαι σιίγουρος ότι είναι σε βιβλίο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Χμμμ, τωρα που το λες αν εχουν διαδικαστικό προγραμματισμό στο 1ο εξάμηνο ο οντοκεντρικός που ακολουθει πρέπει να ειναι object oriented.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 μην εισαι σιγουρος. καποιοι το object το μεταφραζουν οντοτητα..σπαω το κεφαλι μου να βρω που το εχω δει. Είμαι σιίγουρος ότι είναι σε βιβλίο. Σε βιβλίο που μας είχαν μοιράσει στην σχολή, ο μεταφραστής είχε μεταφράσει το "cookies". Φαντάζεσαι πόσο κλάμα ρίξαμε από το γέλιο όταν διαβάζαμε για μπισκοτάκια σε σχολή πληροφορικής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thyra_7 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Τελικα κλεινω προς τον αυτοματισμο..Με πτυχιο αυτοματιστη δουλευεις και ως τεχνικος υπολογιστων με μεταπτυχειακο; Για να ανοιξεις μαγαζι με hardware τι πτυχιο πρεπει να εχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα