Vach Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Καλησπερα σας !! Πριν κατι μηνες παω να συνδεσω το κινητο μου με τον υπολογιστη μεσω του usb, το βαζω παω στο My computer το ανοιγω και παταω το αφαιρουμενος δισκος.Εκεινη την στιγμη μου λεει "Η δισκετα στην μοναδα δισκου Ε δεν ειναι διαμορφωμενη. Θελετε να την διαμορφωσετε τωρα ? " Παταω διαμορφωση, εκκινηση φορτωνει και στο τελος μου λεει "Τα windows δεν ηταν δυνατο να ολοκληρωσουν την διαμορφωση". Αυτο συμβαινει σε οτιδηποτε βαζω μεσω usb και ανοιγει με το "αφαιρουμενος δισκος" ειτε ειναι κινητο ειτε φλασακι. Το προβλημα ειναι του υπολογιστη γιατι ολα αυτα σε αλλους υπολογιστες πιανουν. Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να φταιει ? Ευχαριστω εκ των προτερων...
washcloud Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Προφανώς με μια επανεγκατάσταση Win θα είσαι ΟΚ....
Vach Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Αυτο σημαινει πως χανω οτι εχω αποθηκευμενο στο pc ?
washcloud Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Ναι, αλλά εννοείται πριν το κάνεις θα αντιγράψεις τα αρχεία που δε θέλεις να χάσεις σε άλλο partition ή δίσκο (εσωτερικό ή εξωτερικό).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα