paoad Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα παιδιά. Το θέμα μου είναι λίγο επείγον, οπότε, ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους προτείνουν κάτι άμεσα. Αγόρασα πρόσφατα αυτόν τον HP folio 13. Χαρά δεν κράτησε πολύ. Από την πρώτη του λειτουργία συνειδητοποιώ πως η μια από τις 2 θύρες USB δεν λειτουργεί. Την επομένη τον πάω πίσω και μου τον αλλάζουν με ένα άλλο, του ίδιου μοντέλου. Τις πρώτες 3 μέρες όλα καλά. Την τέταρτη μέρα λειτουργίας, ξανανεκρώνει η ΙΔΙΑ θύρα USB. Εδώ περιπλέκεται το ζήτημα. Γιατί αυτή τη φορά, όταν τον πάω πίσω, αγανακτισμένος, τα παιδιά από το service ανακαλύπτουν μια γρατζουνιά στην κάσα του υπολογιστή και μου λένε, ότι πρέπει να τον τεστάρουν για να δουν αν είναι hardware ή software το πρόβλημα. Πρακτικά δλδ να τον επαναφέρουν στην αρχική κατάσταση και να δουν αν παίζει. Γιατί αν δεν είναι hardware, η HP δεν θα τον πάρει πίσω και θα τους μείνει ο γρατζουνισμένος (πρακτικα δλδ δεν θα μπορεσουν να τον ξαναπακετάρουν και να τον πουλήσουν στον επόμενο που θα ζητήσει Folio…) Τελικά με παίρνει πριν λίγο ο τεχνικός και μου λεει ότι μετά την επαναφορά του υπολογιστή η θύρα λειτουργεί κανονικά, και πως θα φταίει κάτι που του συνδέω επάνω και ρίχνει τον driver. Τώρα, τεχνικός υπολογιστών δεν είμαι, αλλά ούτε και τελείως πρωτόγονος. Ξέρω για παράδειγμα ότι δεν του συνέδεσα ποτέ το σεσουάρ της μάνας μου και ότι τέλος πάντων ότι έβαλα στη θύρα αυτή, το έβαλα και στην άλλη και λειτουργούσε κανονικά. Επίσης, ο 2ος υπολογιστής μου είναι επίσης HP και ποτέ δεν συνάντησε πρόβλημα στις ακριβώς ίδιες συσκευές που του έχω περάσει. Πως λύνουμε τον γρίφο μαγκες? Τι λέω όταν πάω το απόγευμα να παραλάβω? Το πρόβλημα μου είναι ότι φεύγω για Ολλανδία σε λίγες μέρες και δεν θα ήθελα να μου ξανασκάσει το πρόβλημα στα ξένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα