mrmariosgta4 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Η καρτα γραφικών... και αν είναι coil whining δεν μπορεις να κανεις κατι για αυτό... Μηπως αν την πηγαινα στο καταστημα που την πηρα αφου ειμαι στην εγγυηση και να παρω αλλη ??? Τι λες να ευθυνεται το psu ή μητρικη ??? αυτο το προβλημα το εχω εδω και 3 ημερες ....
stm00192 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Μηπως αν την πηγαινα στο καταστημα που την πηρα αφου ειμαι στην εγγυηση και να παρω αλλη ??? Τι λες να ευθυνεται το psu ή μητρικη ??? αυτο το προβλημα το εχω εδω και 3 ημερες .... Σου λέω ότι αμα ακούς τον ήχο απο την κάρτα τοτε φταίει η καρτα και με ξαναρωτάς για μητρική και τροφοδοτικο? Δεν ξέρω αν την πας στο καταστημα αν θα στην αλλαξουν λογο του coil... μιας και δεν επιρεζει με καποιο τρόο την σωστή της λειτουργία!!
haris013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 υπαρχει καποια πατεντα αν δεν κανω λαθος stm να διορθωθει εν μερει το coil whining αλλα πρεπει να λυσει την καρτα και να ψιλοπιανουν τα χερια του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα